Sus pus

Ya tesekkur ederim en guzel cevap oldu ama aslinda ben de kpss hazirlaniyrm vaktim yok ama o arasa ben kagidi kalemi birakip aciyrm ben araynca o oyundayim birazdn ararim diyor. Ya konusurken iki dk fazla konusmanin hesabini yapiyorm ama telefnda esniyo bu sefer. Hadi kapatalim.diyrm bazen bekliyrm ki dur.biraz daha.konusalm desin, ama tamam diyor kapiyrz . Icim.sikiliyo

Olur oyle seyler takma kafana sen sinavina yogunlas senin asil derdin erkek arkadasin degil atanamamak evde kalm stresi belliki. Biraz ustune dusmemeye calis surekli sen ararsan adama seni merak edip arama seni ozleme firsati vermezsin. Biraz geri cek kendini, kpss hazirligi bunaltici bir donem belliki herseyini ona odaklamissin biraz kiz arkadaslar falan edin onlarla takil arada sirada, adamin uzerine bu kadar dusmenin sebebide zaten icinde bulundugun skintili surec kendini etrafindan tamamen soyutlarsa geriye bir o birde kpss kalirsa kimse saracak tabiki adama saracaksin. Biraz kendini tart bana hak vereceksin.

Ben telefonda konusmaktan nefret ederim.
Karsidaki A der ben B anlarim.
Galiba dudak okuma aliskanligim var kucuklukten gelme.
Okumayi gelistirmisim dinlemede naynay.
Zaten hicte guzel bi ogrenci degilim okulda dinlememiz gerektigi vakit:63:

Bizde uzak ilişki yaşıyoruz,
Sık sık skpyedan konuşuyoruz
Skpyedan konuşsanız yanında gibi hissedersiniz hem
1 saat ayırılabilir bence

Yani yakın mesafeli ilişkilerde telefonla konuşmak çok mühim olmasa da siz yılda toplam 1 ay bile birbirinizi göremiyorken doğru düzgün konuşmuyor olmanız bana çok tuhaf geldi

Olur oyle seyler takma kafana sen sinavina yogunlas senin asil derdin erkek arkadasin degil atanamamak evde kalm stresi belliki. Biraz ustune dusmemeye calis surekli sen ararsan adama seni merak edip arama seni ozleme firsati vermezsin. Biraz geri cek kendini, kpss hazirligi bunaltici bir donem belliki herseyini ona odaklamissin biraz kiz arkadaslar falan edin onlarla takil arada sirada, adamin uzerine bu kadar dusmenin sebebide zaten icinde bulundugun skintili surec kendini etrafindan tamamen soyutlarsa geriye bir o birde kpss kalirsa kimse saracak tabiki adama saracaksin. Biraz kendini tart bana hak vereceksin.

Oyle ztn. Kaldigim yerde sorunlar yasiyrm. Evimden cok uzagim. Kpss her şeyim olmus. Cunku kazanamazsam maddi manevi sikintilar yasayacagim vr daha buyuk sorunlar olacak. Evden disari adim atmiyrm, arkadaslarla iletisimi.kestim okuldan okula gorusuyrm. Kucucuk biyerdryim ciksam cikacak bi yer yok. Her şey ona kaldi. Onnla da kotu gidince tamamen bitiyor.herr sey ipin ucu kopuyor:( cok.uzuluyrm ona yuklememek istyrm ama.oyle.oluyor. o da farkinda stresinden boyle oluyo diyor ama biraz hak veriyrm biraz veremiyrm. Onn sorununu ona soyliyrm kendikilerimi yansitmamaya calisiyrrm elmdn geldigince

Şimdi şöyle bazıları telefonda konuşmaktan haz etmezler ki bende öyleyim bana göre telefon haberleşme aracı yani öyle saatlerce sohbet edilecek bir araç değil. Zaten telefonla konuşmaya başladığım zaman karşımdaki kim olursa olsun afakanlar basıyor beni ama yüz yüze olduğumda baya çenem düşüktür yani hele bir de kafa dengim biriyse :--D yani bence önemli olan yüz yüzeyken nasılsınız o zaman da böyle konuşmak istemiyor mu. Gerçi yüz yüze zor geliyoruz demişsin o zaman bence ikimizinde müsait olduğu zamanlar skype dan konuşun ya da onu normal arayacağınıza görüntülü arayın ;) çünkü kendimden biliyorum o telefonda sadece ses geliyor, ne bir mimik hiçbir şey göremiyorsun ya sinir basıyor beni ne kadar duygusuz bişey ya :D

Şimdi şöyle bazıları telefonda konuşmaktan haz etmezler ki bende öyleyim bana göre telefon haberleşme aracı yani öyle saatlerce sohbet edilecek bir araç değil. Zaten telefonla konuşmaya başladığım zaman karşımdaki kim olursa olsun afakanlar basıyor beni ama yüz yüze olduğumda baya çenem düşüktür yani hele bir de kafa dengim biriyse :--D yani bence önemli olan yüz yüzeyken nasılsınız o zaman da böyle konuşmak istemiyor mu. Gerçi yüz yüze zor geliyoruz demişsin o zaman bence ikimizinde müsait olduğu zamanlar skype dan konuşun ya da onu normal arayacağınıza görüntülü arayın :KK66: çünkü kendimden biliyorum o telefonda sadece ses geliyor, ne bir mimik hiçbir şey göremiyorsun ya sinir basıyor beni ne kadar duygusuz bişey ya :KK70:

Aslinda ben de cok sevmem de artik onu da yapmazsak dumanla faln haberlesicrz:) bari sesini duyaym diyrm. Sonra, daha cok.duyayim diyrm falan.
Yanyanayken iyiyiz. En.azindan sikayet etmeyecegm kadar iyi

Merhaba
Erkek arkadasimla 2 yildir birlikteyiz. Ama ayri sehirlerde yasiyoruz. O iste çalışıyor ben okuyorum. Yil icinde 2, 3 kez bikac gun gorusebiliyoruz. Yazlari da en fazla 10 gun fln.
Sorun su ki, telefnda konsmak istyrm onnla ama isten geliyo yorgun sonra da pc de oyun oynuyo arada bi mesj atiyo fln yatmadan da ariyor ya da bn ariyrm 10 dk konusup uykm geldi diyo. Bazen zorla yarim saat anca konusuyrz. O da ben yuz ker hic konusmadk hemen uyuma dersem fln. Isten gelirken kisa bi sure konusuyrz arada mesjlasiurz fln ama uzak.iliski yasayanlar bik bik hep telefonda tamm bizimki calisiyo anliyrm ama insan konusmak ister 1 saat tlde konsutugmizi hatrlamiyrm hic. Ya ben mi abartiyrm bilmiyrm onu sormak istyrm ama.insan bazi seyler gecince, yillar sonra oturup muhabbet edicek birini istiyo.sadece yaninda. Ama biz.konusmuyoruz. nasil bi durum bu

sizi özlemesine fırsat verin.
düşün biraz yakasından.

Yani degil de iste..
Ya boyle sevgililer konusuyolar ya bol bol ozeniyorum vallahi.
Sus pus hep. Ya konsmayi.unuttm diyorum.

Benim eşim de aynı böyleydi

Telefon sohbet aracı değil iletişim aracı derdi ve haftada bir kez konuşmanın yeterli olduğunu söylerdi

Ben de sizin gibi çok üzüldüm sinirlendim bazen küstüm ama pek bir değişiklik olmadı
Adam böyle değişmedi işte

Evlenince yan yana konusuruz dedim şimdi de aynı :)
Benim eşim konuşmayı sevmiyor bunu kabullenmeye çalışıyorum artık

Tabi beni sorarsan tam bir çenesi dusugum :D

Sadece tekefonda boyle degilse, yani her zaman konusmayi sevmeyen biriyse. Onun olmayan enerjisi sizin enerjinizide bitirir ya. Degmez inan ki oyle sus pus paylasim olmadan omur gecirmeye.

Kimi erkek fazla romantizmden,geleceği konuşmaktan hoşlanmıyor.Geçenlerde eşimin yeğeni eski kız arkadaşı için;Bazı kzlar çok tuhaf,konuşurken taa kaç çocuk istediğni hatta isimleri şu şu olsun ne dersin gibi gereksiz sorular soruyor.Evlendikten sonra konuşulacak şeyleri şimdiden sorup can sıkıyor dedi.Acaba siz de Onun sıkılacağı muhabbetler mi yapıyorsunuz.

telefon meselesi olay değil de, ben bu kadar az görüşmenizin sorun yaratacağını düşünüyorum.

yılda 2-3 kez demişsiniz, ve tahmin ediyorum ki sadece hafta sonlarıdır.
çok az.
eşim ve ben öğrenciyken bile harçlıklarımızı yol parası için biriktirir daha fazla görüşürdük, ki 700 km yol zorlar insanı da, ayda bir olmasa bile 2ayda bir görüşülebilir.

Merhaba
Erkek arkadasimla 2 yildir birlikteyiz. Ama ayri sehirlerde yasiyoruz. O iste çalışıyor ben okuyorum. Yil icinde 2, 3 kez bikac gun gorusebiliyoruz. Yazlari da en fazla 10 gun fln.
Sorun su ki, telefnda konsmak istyrm onnla ama isten geliyo yorgun sonra da pc de oyun oynuyo arada bi mesj atiyo fln yatmadan da ariyor ya da bn ariyrm 10 dk konusup uykm geldi diyo. Bazen zorla yarim saat anca konusuyrz. O da ben yuz ker hic konusmadk hemen uyuma dersem fln. Isten gelirken kisa bi sure konusuyrz arada mesjlasiurz fln ama uzak.iliski yasayanlar bik bik hep telefonda tamm bizimki calisiyo anliyrm ama insan konusmak ister 1 saat tlde konsutugmizi hatrlamiyrm hic. Ya ben mi abartiyrm bilmiyrm onu sormak istyrm ama.insan bazi seyler gecince, yillar sonra oturup muhabbet edicek birini istiyo.sadece yaninda. Ama biz.konusmuyoruz. nasil bi durum bu
Bu tarz bir ilişki içinde sevgilin eğer 17 yaşında değilse başka bir kız vardır. Çaktırmadan kurcala bu mevzuyu derim ben

Bu tarz bir ilişki içinde sevgilin eğer 17 yaşında değilse başka bir kız vardır. Çaktırmadan kurcala bu mevzuyu derim ben

Kisi kendinden bilir isi.
Bunun ne 17 ne 27 yasla alakasi var. Insanin icinde ask, sevgi fln olmayinca 40 yasina da gelse fesat dusunuyor iste boyle..

Kisi kendinden bilir isi.
Bunun ne 17 ne 27 yasla alakasi var. Insanin icinde ask, sevgi fln olmayinca 40 yasina da gelse fesat dusunuyor iste boyle..

Tabiki kendimden biliyorum işi :)
Hisler ne olursa olsun gozden irak gonulden irak. Bende uzakta iliski yuruttum bunlar normal seyler degil anlattiklarin. Uzmek icin soylemedim seni. Karsi tarafa caktirmadan arastir bence surpriz yap yanina git mesela. Guvensizlik gibi dusunur kirilir bu yuzden caktirmadan kurcala dedim.

Tabiki kendimden biliyorum işi :)
Hisler ne olursa olsun gozden irak gonulden irak. Bende uzakta iliski yuruttum bunlar normal seyler degil anlattiklarin. Uzmek icin soylemedim seni. Karsi tarafa caktirmadan arastir bence surpriz yap yanina git mesela. Guvensizlik gibi dusunur kirilir bu yuzden caktirmadan kurcala dedim.

Sizin basiniza bu gelmis olabilir. Bes parmagn bile besi bir degl kaldi ki siz uzaktan iliskilerin hepsini ayni kefeye koyuyorsunuz . Neyse yani sonc su ki bnm oyle bir suphem fln yok. Guvenmesem birlkte.olmam ben. Ayrica bu konuyu da sevgilm beni aldatiyormudur diye acmadm.

Sizin basiniza bu gelmis olabilir. Bes parmagn bile besi bir degl kaldi ki siz uzaktan iliskilerin hepsini ayni kefeye koyuyorsunuz . Neyse yani sonc su ki bnm oyle bir suphem fln yok. Guvenmesem birlkte.olmam ben. Ayrica bu konuyu da sevgilm beni aldatiyormudur diye acmadm.

Ben aldatildim demedim.
Uzakta bir iliski ornegi:
Suan ayni sehirdeyiz ama iliskimizin ilk seneleri ayriydik. En az ayda bir onca yolu geldi gitti. Bir gunlugunede geldi 2 haftaliginada geldi. Gelmedigi aylar ben gittigim icin gelmemistir ki ben dondukten bi kac gun sora surpriz yapip geldiginide biliyorum. Her gun saatlerce telefonda konustuk ve hic durmadan mesajlastik. Nefret eder telefonda konusmaktan mesajlasmaktan. Benim disimda herkes icin bu boyledir. En yakiniyla dahi 2 3 dkdan fazla konusmaz sevmiyor.
Birseyler eksik iliskinizde sizde farketmissinizki bizimle paylastiniz. Bunda kizacak birsey yok. Asiri tepki veriyorsunuz

Ben aldatildim demedim.
Uzakta bir iliski ornegi:
Suan ayni sehirdeyiz ama iliskimizin ilk seneleri ayriydik. En az ayda bir onca yolu geldi gitti. Bir gunlugunede geldi 2 haftaliginada geldi. Gelmedigi aylar ben gittigim icin gelmemistir ki ben dondukten bi kac gun sora surpriz yapip geldiginide biliyorum. Her gun saatlerce telefonda konustuk ve hic durmadan mesajlastik. Nefret eder telefonda konusmaktan mesajlasmaktan. Benim disimda herkes icin bu boyledir. En yakiniyla dahi 2 3 dkdan fazla konusmaz sevmiyor.
Birseyler eksik iliskinizde sizde farketmissinizki bizimle paylastiniz. Bunda kizacak birsey yok. Asiri tepki veriyorsunuz

Evet kendimden.biliyorum diye yazan sizsiniz. Ne yasadiginiz da beni ilgilendirmez. Ben o gelmiyo ben gitrmiyorm fln da demedm hic ,aksine firsat buldukca gorusuyoruz dedm. Bulamazsak da yaratiyoruz. Yine de konunun bu kismi beni ilgilendirir.
Biraz yukaridaki mesajlara bakip yapici yorum nasil yapilir ogrenmenizi tavsiye ediyrm. Bundan sonraki mesjlarniza da cevap vermiycem iyi gunler

Biz 3 senedir beraberiz. Nerdeyse her gunude beraberiz. O yuzden sen haklisin gibi geliyor bana. Uzun iliski yorucu

Back
X