Susan erkekten nefret ediyorum ::((

esmergirl356

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
778
1
0
İsveç
yaa Heep susan bir insan oLurmu öyleeee klava:
birde açikça söylüyo..bn sana karsi böyle susuyorum biraz..
yoksa konusurum normalde ..:dilcikar:
BU ne dir ??? :mymeka:

Son düzenleme:
susmasımı battı anlamadım
sen ekşın istiyosun sanırım,o zaman ona göre bi sevgili bulsan daha hayırlı olur..hem susmaz,bol bol kavga edersiniz,sonrada beni çok üzüyo die yakınırsın,gül gibi geçinir gidersiniz:teselli:

Ben anladım galiba, sorun oluyor kavga çıkıyor sen kendini dile getiriyorsun ama adamda tık yok. mu?

ondan degil ki AsO..lmaz:
cok geveze olan olur , cok sus pus olan olur, bide ozellikle hic konusmayan 'i olur...
neyse gerci haklisiniz.. ama ben sevmem oyle onumde ki insan susacak.. benimle iletisim edip anlasilir !!! :dilcikar:a.s
baska turlu bilmm :1no2:

Ben anladım galiba, sorun oluyor kavga çıkıyor sen kendini dile getiriyorsun ama adamda tık yok. mu?

ISTE BU !!! evet !!!...
BEN Ifade ediyoruuumm bu soyle bu boyle diye... kendimi ifade ediyorum , mesela kendi dusunduklerimi soyluyorum .. sen de soyle diyorum
yok ben susuyoruum !!! diyo
ben suscam sen konus diyoruum Yok !!! tik yok valla..SEn konus ben dinliyorum diyo
ben açiklama duygusu içindeyimdir hep msla
ama O açiklamak mecburiytinde degilsin kendini diyo.(kale almiyomus gibi buda beni cildirttan sözler )​

Canım herkes aynı değildir. Herkes duygularını kelimelere dökemeyebilir. Bazı insanlar çok konuşur, bazıları konuşmayı sevmez. Bizde kavga ettiğimizde ben konuşurum ve bende nişanlıma sende bişeyler söyle dediğimde o konuşmaz ama onun karakteri bu. Ve kötü bişeyde değil bu bence.dinler ve düzeltilmesi gerekenleri mutlaka düzeltir. Ha onun çok kızdığı kırıldığı bişeyler olduysa o da söyler ama kısa ve net.İlk zamanlar bende buna takıyordum ama konuşa konuşa (ben tabi) sende söyle, sende konuş ki bende bileyim bende ona göre davranayım. Konuşmazsan içinde büyür ve çözemeyeceğimiz bir hal alır diye diye şimdi birazcık konuşuyor :)))) 5 yıllık ilişkime dayanarak konuşuyorum.

sinir olurum boyle erkekrlere..
ne dusunuyorsa soylesin arkadasim boyle nasil iletisim kurulcak
ben susuyorum sne konus ne yahu
hic iplemiyo gibilerinden
hadi arada sirada olsa belki anlarsn ama hep boyleyse
dayanamam ben valla
gitsin duvarlarla sevgili olsun kendisi gibi susup dururlar nasilsa.

Benım esım de boyle yapardı.Ben kızana kadar sakın kalırdım ama coşunca da sesını cıkarmaz olayın kapanması ıcın susardı.Ozellıkle kendı haksızsa ya da sucluysa.Konussana dedıgımde de ne konusayım sen ıkımızın yerıne de konusuyorsun derdı.Buna ben hala cozum bulamadım.Genelde o tartısmamız gereken seyı de ıkımızın de yumusamasına yakın yavas yavas sakın sakın konusuyorum.O da acıklıyor. Bu konuyu takıp edıcem bana da yararı olucak :ecrin_bebek:

evet kizlar
ben Artik Takmicam onu, isim yok öyle insanla.. beni çileden çikartiyosun dedigimde , çikma diyo oof off bunlar ya Türünün Son örnegi yada Hiç Laf dan anlamayan insanlar..
kendileri hep akilli biz bilgilerimiz'i paylasamazmiyiz mesela ? Allah bize de vermis kafa beyin dusunebilelim diye ama.. ( artik altan alan olmak istemiyorum kimseyi, ustune tirtreyince,uzulmesin deger veriyorum dersin hemen bu kiz bana Deli zannederler)

furdevs haklisin herkes ayni degildir, huyu karakteri degisik konusmasi kendini ifade etmesi de degisik,ama onlar Farkli Larsa tmm biz belki fark ettik bunu, bizim de kendimize gore farkimiz var..birak gosterelim ( bana hep sen olgun dusunuyosun guzel dusunuyosun derler hep..) sorumluluklar olur veya cok zor seyler yapilacak mesela Kadinlar bunu basariyolar..
bugünden itibaren karar verdim Kesinlikle kizlar kizlar'in fikrini anliyo, bi erkek bi kiz'in nasil düsündügünü anlayamiyo ki ..
Bi Yorum Yapasiin.. bende onu anlamiyorum 1 aydir dusunuyorum dogru kisi midiye emin de degilim duygularimdan sevmedigimi dusunmeye basliyorum içimden gelen ses buydu ama bazen farketmeden sahipleniyorum sevdigim biseyi..ama artik oyle yapmak istemiyorum 3 aydir Ben Kendimi düzeltmek çabasindayim..( konusmami,tavirlarimi, halimi,..) cok duygusallik kotu bisey.. az ve öz bende konusmuyom o zmn giiit sin yaa
etkilenmemeye karar verdim oyle insanlardan, uzaaak dursun boyle ksiiler..
çok konusani kimse dinlemez tmm,az ve öz konusmak gerekir bende bunu yapmayi dusunuyorum sabretcem.. biz susunca kendileri deliriyosa daha da yuz verme Bitsin..
ben beni bi kitap gibi okusun insanlar istemiyorummm.. erkekler kizlari dis görümünü görünce hemen aaa bu söyle bu böyle diye etiket yapistirmasinlar !!

Nasil dusuncelerim ?

çoğu çiftte dikkat ettim ki bi taraf bir o kadar sakin ve konuşmayı sevmezken diğer taraf çok konuşkan ve girişken oluyor...yani hepsi olmayabilir ama gözlemlerim bu yönde ...demekki sizdede konuşmayı sevmeyen taraf o...tabi kendi ifade edip edemiyceği konusunda bişey diyememem ama...başda siz onun bu huyunu bilmedemi birlikte oldunuz ...eğer bilerekse seviyorsanızda onu bu şekilde kabulleneceksiniz...

Ayy evet kızlar yahuuu benim en yakın arkadaşımın sevgilisi var tek kelime konuşmaz, teeeeek kelime dahi yaa... dilsiz sanırsınız resmen. aman bizdee allahtan öyle bir şey yok ıkimizde sevgilimle dilbazız

erkek yerı gelınce sussun yerı gelınce konussun emınım sevgılınız yada esınızınde konuscagı yer zaman vardır..

tartısmalarda susup kösesine cekilen,kırıldıgına küstügüne aldırmayan erkek tipi Çok üzgünüm çoook birrr sinir olurumki böylesine..sekerim böylesine en büyük ceza UMURSAMAYACAKSIN..sende onun gibi ol.yada onun gibi davran..azıcık ruhu varsa anlar hatasını.yok anlamıyor mu??o zaman hiç caba harcamaya degmez.flört döneminde böyle olan evlenince adamı kanser eder kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…