Susan erkekten nefret ediyorum ::((

Aynen katılıyorum, msn de görünme ne mesaj cek ne ara. Hatta mümkünse beyefendinin zil sesini sessize ata ki, olurda heyecanla açma..böylesine her şey mustahak..klava:

Bende sasirdim ne yapcagimi..
zaman'a birakiyorum kizlar..
bakip görücem.. insallah
susanin karsisinda susucam. elinde sonunda konusan olur demi kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey​

seni gayet iyi anladım canım.hiçbirşeyi merak etmez bunlar bilmiyorum neden tepkisizler .insanın canını alıyor böyle adamlar

a.ssırnaşık şey

iste kizlar biz kendimi bosuna yiyeliiimm , ( öneri = Yemiyeliim iste !! :lepi: )
dilimiz 'i tutmadikça bu kiz yine vir vir konusmaya basladi derler lmaz:

Kii biz olayin o kadar içindeyiz ki, çözülsün diye hemen agzima geleni söylüyoruz sonra amaaan konussun konussun sussun derler :dilcikar:

En iyisiii .. bizde SUSALIM :teytey:
protesto eder gibi lülülülülülü lülülülülülü

DENEYELiim Mi ?? haydin kizlar ( el ele )
kaydirigubbakcemile5​

susan insandan korkacaksın....konuşuyorsa tartışıyorsa çabalıyordur ama konuşmuyorsa umursamıyordur...
eskiler hep haklı söylemişler yere bakandan korkacaksın....
konuşan insan iyidir iletiişim sağlayabilirsiniz...
sorun her neyse konuşarak tartışarak çözülür susarak ancak ertesi güne saklanır....

Susmaları,umursamamak olarak genellendiremeyiz aslında..Erkeklerin kadınlar kadar konuşmadığı bir gerçek..Kimisi artık anlatacak gücü kalmadığı için susar,kimi korkusundan,kimi çaresizliğinden..Erkekler genelde tartışma ortamlarından çekiniyorlar,susmayı tercih etmeleri bu yüzden olabilir..Ne çok sessiz erkeği ne de çok konuşkan bir adamı yeğlerim..ıkimiz de aynı dili,aynı amaçla konuşalım yeter..

Vallahi bende çok konuşurum karşımdakine göre kavgalarda
ama genelde ben çıkarttığım için o çok az söyler çok net sorular sorar insanı bıktırır
bence onemlı olan kavga sebebınden haklılıgından %100 emınsen devam etmek
ısyerımde bır bayan bana dıyor kı haksız da olsan asla kabul etme haksızlıgını
ben bunu dogru bulmuyorum , her ınsan gıbı onunda huzuru bulmak hakkı sevgılısınde

belkıde benım yaptıgım gıbı en ufak seylerı bıle cok sorun halıne getırmıssındır canım bıraz kendını dınlemeye al , başka şeylerle uğraş , sınırlenırını yıpratmış olabılır, birde sorunlar konuşmadan çözülmez, yapacağın şey sevgılıne :
bu sorunlarla ılgılı konuşmadığın zaman bır barısma ortamı , çözüm ortamı aramıyormuşsun gıbı hıssedıyorum , bunu bır düşün , buyuk ıhtımal bana hak vereceksın deyip ona bıraz dusunme şansı vermen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…