SUSAYIM MI, SÖYLEYEYİM Mİ ?

Çocuğun halası da mı katılmayacak doğumgününe?Bende olsam kızarım sanırım.Ama önemsemeyin bence enişte de kendini bulunmaz sanmasın sormayın bile bence gelmese nolur yani o kadar istemiyorsa ama sizde katılmayın Doğum gününe eşiniz gitsin

Yok görümcem katılacak. Hiç birşey söylememeye karar verdim. Zaten sadece doğumgününe gelmediniz mi diyecektim. Kimseyi zorla getiremem. Ben eşimin hatrına gideceğim. Elimden geleni de yapacağım.

Yok görümcem katılacak. Hiç birşey söylememeye karar verdim. Zaten sadece doğumgününe gelmediniz mi diyecektim. Kimseyi zorla getiremem. Ben eşimin hatrına gideceğim. Elimden geleni de yapacağım.
En güzeli Canım hiç takma ne fazla samimi ol ne tartış önemseme bak koşarak gelirler

Eğer eşiniz bu konuda arkanızdaysa sizde görümcenizin çocuğunun doğum gününe gitmeyin derim bence...:KK66:

Her ne kadar kırıcı konuşmalar olsa da okuyan herkese teşekkür ederim. Dert etmedim zaten gelmek zorunda değil.

Benim derdim adaletsizlikti .Bu en basit konu. Söylemek istediğim o gelmediğinde ya da yapmadığın da herşey olağan ama bizim ki gereksiz, onların hiç bir yaptığının sorun olmayıp bizim kararlarımızın sürekli yanlış görülmesi ve tartışma çıkarmaları.

Bana da aynı davranılsa umrumda olmaz. Ama bunu ben yapsam hem kavga edilir hem de küsülür.

Görümcemlerle dışarı çıkma mevzusunda gitmezsek neler neler olur tahmin edemezsiniz . Ben yine kendi doğrumu yapacağım. Okuyan cevap yazan herkese teşekkürler.
Ben asıl derdını anladım konu enıste degıl tabı
Onların dogum gunu oldugunda esın gitse sen evde kalsan kıyamet kopardı demek istiyorsun. Buna ızın veren esınle sensın ızın verme! Söyle yüzlerine
neden sizi yonetmelerıne ızın verıyosunuz?

Neler olur gitmezseniz çok merak ettim

Ne olur biliyor musunuz ?Bu konu aylarca konuşulur. Sürekli her gidip gelmemizde ne kadar ayıp ettiğimiz onların orda kimsesinin olmadığı söylenir bizim sanki çok var gibi . Kv her konusunu açtığında kızının ne kadar üzüldüğünü damadının ne kadar kızdığını söyleyip ağlar.

Eşimi sürekli iş yerindeyken arar. Her iş çıkışı eşim kv lere gider. Görümcemden ve eşinden özür diletene kadar uğraşır .Ne zaman özür diler eşim görümcem affeder o zaman konusunu kapatır.

Anlattığımın aynısını damadının kahvaltıya aldığı börekten az yediğimiz için birebir yaşattılar bize.

Ne olur biliyor musunuz ?Bu konu aylarca konuşulur. Sürekli her gidip gelmemizde ne kadar ayıp ettiğimiz onların orda kimsesinin olmadığı söylenir bizim sanki çok var gibi . Kv her konusunu açtığında kızının ne kadar üzüldüğünü damadının ne kadar kızdığını söyleyip ağlar.

Eşimi sürekli iş yerindeyken arar. Her iş çıkışı eşim kv lere gider. Görümcemden ve eşinden özür diletene kadar uğraşır .Ne zaman özür diler eşim görümcem affeder o zaman konusunu kapatır.

Anlattığımın aynısını damadının kahvaltıya aldığı börekten az yediğimiz için birebir yaşattılar bize.
Yuh yani börekten az yediniz diye konu edilir mi abartmışlar :(Bence kayınvalidenize yumuşakca söyleyin anne ben gelmesem Doğum gününe küserdin bak damadın gelmedi 1 saat uğrayamaz muydı o kadar mı işi vardı ben her şeyi anlıyorum da neyse öyle olsun aynı durum olursa bunu hatırlayacağım deyin

Ben asıl derdını anladım konu enıste degıl tabı
Onların dogum gunu oldugunda esın gitse sen evde kalsan kıyamet kopardı demek istiyorsun. Buna ızın veren esınle sensın ızın verme! Söyle yüzlerine
neden sizi yonetmelerıne ızın verıyosunuz?

Aynen öyle arkadaşım . Görümcem de gelmek zorunda değil. Mesele o değildi zaten yorumunuz için çok teşekkür ederim. Konu belki yanlış oldu ama ben yine de yapmak istemediğimizi kalp kırmadan nasıl söyleyeyim bunu öğrenmek istedim az önce bir arkadaşa yorum yaptım bir örnek verdim. Ona denk gelir de okursanız anlatmak istediğimi anlarsınız .

Yapmak istemediğimi yapmıyorum bu sefer ağlamalar duygu sömürüleri başlıyor. Eşimin de annesi kıyamıyor ama bu sefer görümcem üzülmesin diye eşim üzülüyor sürekli

Yuh yani börekten az yediniz diye konu edilir mi abartmışlar :KK43:Bence kayınvalidenize yumuşakca söyleyin anne ben gelmesem Doğum gününe küserdin bak damadın gelmedi 1 saat uğrayamaz muydı o kadar mı işi vardı ben her şeyi anlıyorum da neyse öyle olsun aynı durum olursa bunu hatırlayacağım deyin

O kadar bile söylemeyecektim. Sadece konumdaki soruyu soracaktım. Ben normalde de içimde yaşarım yada çok kırılırsam dayanamazsam eşime söylerim. Asla karşılarına geçip söylemiş bir sözüm yoktur.

O kadar bile söylemeyecektim. Sadece konumdaki soruyu soracaktım. Ben normalde de içimde yaşarım yada çok kırılırsam dayanamazsam eşime söylerim. Asla karşılarına geçip söylemiş bir sözüm yoktur.
Aynı benim gibisin kendimi üzerim bende eşime söylerim tartışırım kimseye bir şey diyemem umursamamazlık da yapamam kendimi kırarım

Aynen öyle arkadaşım . Görümcem de gelmek zorunda değil. Mesele o değildi zaten yorumunuz için çok teşekkür ederim. Konu belki yanlış oldu ama ben yine de yapmak istemediğimizi kalp kırmadan nasıl söyleyeyim bunu öğrenmek istedim az önce bir arkadaşa yorum yaptım bir örnek verdim. Ona denk gelir de okursanız anlatmak istediğimi anlarsınız .

Yapmak istemediğimi yapmıyorum bu sefer ağlamalar duygu sömürüleri başlıyor. Eşimin de annesi kıyamıyor ama bu sefer görümcem üzülmesin diye eşim üzülüyor sürekli
Yukarıyı okudum sok oldum börek ıcın gercekten esın ozur mu dıledı?:KK57:
Bence asıl sorun esınde bu kadar olmaz yahu kımmıs bunlar böylee... ya senın yerınde olsam hıc takmam enısteyı umursayıp sorma bıle. Hatta toplu dısarı cıkalım dedıklerınde bahane uydur gelemıyoruz dersınız.
Esın bırak kımden ozur dılerse dılesın sen takılma hatta bence kalp kırmadan dıye dusunme bunlar haketmıyorlar!

Eniştenin yüzüne Doğum günü için değil yardım için gelmişsin ben kırıldım deseniz yeterli bence

Alt tarafi eniste
Alt tarafi dogum gunu
Cok mu onemli ,eniste olmadan olmuyor mu?
Gorumce geliyormus iste daha ne

Yukarıyı okudum sok oldum börek ıcın gercekten esın ozur mu dıledı?:KK57:
Bence asıl sorun esınde bu kadar olmaz yahu kımmıs bunlar böylee... ya senın yerınde olsam hıc takmam enısteyı umursayıp sorma bıle. Hatta toplu dısarı cıkalım dedıklerınde bahane uydur gelemıyoruz dersınız.
Esın bırak kımden ozur dılerse dılesın sen takılma hatta bence kalp kırmadan dıye dusunme bunlar haketmıyorlar!

Sonunda derdimi anlayan birileri çıktı.Normalde eşim asla özür dilemezdi. Ama 2 ay boyunca devam edince artık sussun diye diledim ilk ve sondu dedi.

En basitinden bunları yaşayınca bende böyle olmayacak şeylere takılıyorum.

Eniştenin yüzüne Doğum günü için değil yardım için gelmişsin ben kırıldım deseniz yeterli bence

Yok ben kendini önemsemesin diye ona birşey söylemem kv ye idi lafım aslında öyle ahım şahim birşey de değil sadece konumdaki şeyi soracaktım ve kapatacaktım. Saf salak olmadığımızı anlasınlar diye

Sende onun çocuğunun doğum gününe gitme skor esitlensin.

Ben sana hak verdim bende olsam kızardım kayınvalidenin yaptığı çifte standart ne saçma şey kızım gelmiyor boşver sen bizim hatrımıza katıl dese insan kızmaz

Aynı benim gibisin kendimi üzerim bende eşime söylerim tartışırım kimseye bir şey diyemem umursamamazlık da yapamam kendimi kırarım

Maalesef ... Kalp kırmakta istemiyorum ne olursa olsun benden büyük eşimin annesi diyorum. Ama size anlattığım olay en basit şeydi buna benzer o kadar çok şey oldu ki böyle şeylere takılır oldum.

O yüzden yine de fikir almak istedim. Ama resmen taşa tutuldum. Neyse herkesin canı sağ olsun.

Ben kimsenin bir şeyine karışmam etmem herkes istediği gibi yaşar. Bana da düşmez ama onlara ayrı bize ayrı davranılırsa buna da kızarım.

Back
X