- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
tutmazsa başka türlü programla geri gelir ekrana ..kurtulamadık gitti sabah kurtulduk diordum öğlenden sonra karşımıza çıktı. ama olsun körler ülkesinde şaşaılar padişah olur ESRA CEYHANDAN iyi bu seda
kaydirigubbakcemile3 :lepi:tutmazsa başka türlü programla geri gelir ekrana ..kurtulamadık gitti sabah kurtulduk diordum öğlenden sonra karşımıza çıktı. ama olsun körler ülkesinde şaşaılar padişah olur ESRA CEYHANDAN iyi bu seda
kesinlikle haklısın canım seda kanald nin demirbaşı bişekilde yine karşımıza çıkar...mirmirmirmir
ya arkadaşlar bi tane seven yok mu seda sayan'ı? madem kim seçiyo bunu Türkiyenin en güvenilir insanı diye?
sorduğu sorular çok saçmaydı bugün. konuyu pek takip edememiş anlaşılan seda. bi de hesap sorar gibiydi
kesinlikle haklısın canım seda kanald nin demirbaşı bişekilde yine karşımıza çıkar...mirmirmirmir
Ben bi arkadaşa bakıp çıkacaktım ama çıkmadan bir iki kelam edeyim dedim.
Sevgili tatlicik, (Allah vermesin, ) sen kendini o anne babanın yerine koysana bi. Ben olsam yeri göğü inletirdim. Çok fazla izlemedim bu Münevver haberlerini ama çok acı bir olay. Evladının böylesine hunharca bir cinayate kurban gitmesi ne demek. Failler belli ama ortada yok. İnterpolde bile kırmızı bültenle aranan bir adam, kaç aydır bulunanazmı.Sizce niye bulunamıyor.şakkıdı . yer yarıldıda içinemi girdi bu adam.
Bazı dolaplar dönüyor bu olayda, bana göresengözlerimebaksanab
kuzum çok güzel yazmışsın...aslında süreyya beyde çok haklı...
ama çok malzeme veriyor basına..haklıyken ağzından çıkan talihsiz kelimelerle kendini haksız duruma düşürüyor..
ben buna üzülüyorum...
bende münevverin babasını anlamıorum..her gittiği programda türk polisini kötülüyor sorguluyor yargılıyor...
hiç kimse hiç bir kuvvet bunu yapamazken süreyya bey bu hakkı kendisinde epeyce buluyor...
acılarını kendi içlerinde yaşamalrı gerekirken her yere her kanala çıkıp çok gereksizce konuşup kendine üzülen milletede bıkkınlık getirio...
bziim polisimiz okadar vurdumduymazmı yaaaa....
hangi ülkenin polisi böyle bir cinayetin kapalı kapılar arkasında kalmasını ister..
kaldıki bu ülkede yaşanan tek cinayet münevver cinayetimi...
okadar çok cinayet varki şu ülkede faili meçhul...
ama bulunamayınca sözkonusu kişiler polisler emniyet müdürleri oluyor..
sanki polisimiz hiçbi cinayeti aydınlatmamış gibi tek bir cinayetle hüküm giyiyorlar..
ama bu cinayetin ertesi günü zanlı bulunsaydı süreyya beye göre türk polsinden üsütünü yoktu..
yapmayın lütfen yapmayın...
böylesine kutsal bi görevi ayaklar altına almayın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?