Susma & Kanal D

yarim saat bile bakamadim :=) ya cok sacma olmus canli dgil bir kere seda senelerce canli yayin yapmis ama su seye bakinca hicbirsey yok,ne bileyim cok sacma geldi pek tutmaz esra ceyhan kadar bile olmaz

kesinlikle haklısın canım seda kanald nin demirbaşı bişekilde yine karşımıza çıkar...mirmirmirmir

reytingi yuksek tutmak için kamuoyunun merakla ve şiddetle takip ettiği konuyu münevveri işlemiş ilk programında resmen kullanmıs bu konuyu bişeydende anlasa :mymeka:

kaydirigubbakcemile3 :lepi:
kesinlikle haklısın canım seda kanald nin demirbaşı bişekilde yine karşımıza çıkar...mirmirmirmir

hakkatenyaa ne iş bu kanal d yle CADIARZU bi defolmadı gitti pis sübyancı :mymeka:

ya arkadaşlar bi tane seven yok mu seda sayan'ı? madem kim seçiyo bunu Türkiyenin en güvenilir insanı diye?

sorduğu sorular çok saçmaydı bugün. konuyu pek takip edememiş anlaşılan seda. bi de hesap sorar gibiydi

körler sağırlar birbirini ağırlar şekerim..
sen değilsin ben değilim..
demekki çevresindekiler veriyor gazı veriyor gazı hanımefendi en güvenilir sanıyor kendini delikafadulden

seda sayan sabah sunduğu gibi sunamıyor programı oynamıyor ondan mıdır kadın bu programıyla hidayete ermiş gibi bilmiorum ama çok sıkıcı bir program ekşın yok bişe yok dinginlik var üstünde bir samimi ortam kur sıcak ol ayakta durmuş aile konuşuyor kendi dinliyor sorulması gerekenleri okuyor daha önce hiç program yapmamış gibi

çok sıkıcı ve yapay..zorlamayla olmuyor bazı şeyler malesef..herkes kendi işini yapacak..

Seda Sayan kusura bakmasında bu tip program yapmak için samimi olmak gerekli; ay dur ceket pantalon giyeyim saçıma düz fön çekelim azcık suratta astımmı olur bu iş değil bunlar. içten olması lazım; konuştuğu ele aldığı konular normal şeyler değil. oraya konuk aldığı ailelerin yanında olması gerekir, dertlerine çare olması gerekir. Müge Anlı gün geliyor konuk aldığı ailelerle beraber ağlıyor,uykusuz kalıyor. zaten program canlı da değil; o sorumluluğu alamamış belli.

seda sayana yakismayan bi program...kendisi de anliycaktir ....devam edecegini sanmiyorum ...degisik bisey yapayim derken berbat bisey olmus....

bi de kendini çok kasıyor düzgün Türkçe konuşmak için. ona eğlence programı daha iyi gidiyordu.

programın en kötu tarafı canlı olmaması..
o nebe iğrençç olmuş..
seda canlı yayınları daha ii sunuor..
ama ilk işlediği konu munevver deil daha çok satanistlerdi..
munevverin babasıda kızımı kesende satanist satanist sitelerine uyededi..

bide adam seda hanım ben sizin bile nerelerde yemek yedinizi biliom .. siyasetçilerin neler yaptını biliom..
işte benm gözumden bişe kaçmaz herşeyi bilirim falan gibisinden konuşuncaa..
seda sayanda madem okadarbiliosunuz keşke kızınızın nasıl kişilerle arkadaşlık ettiğinide bilseydinizde kızınızın başına bunlar gelmeseydi dedi..
adamı nasıl g.t etti :1shok:
ama oda hak etti siz bile bana cvp veremıosunuzz..
ben sizin ne yaptınızı biliom ...gibisinden atıp tuttu butun program boyuncaa..

ama şu varki adamın artık dili kilitlenıo ve bazı kelimeleri çıkaramıodu ağzından..
çok zor bi durum bide bunlarınki böle dallandı budaklandı..
Allah yardımcıları olsun..

bende münevverin babasını anlamıorum..her gittiği programda türk polisini kötülüyor sorguluyor yargılıyor...
hiç kimse hiç bir kuvvet bunu yapamazken süreyya bey bu hakkı kendisinde epeyce buluyor...
acılarını kendi içlerinde yaşamalrı gerekirken her yere her kanala çıkıp çok gereksizce konuşup kendine üzülen milletede bıkkınlık getirio...
bziim polisimiz okadar vurdumduymazmı yaaaa....
hangi ülkenin polisi böyle bir cinayetin kapalı kapılar arkasında kalmasını ister..
kaldıki bu ülkede yaşanan tek cinayet münevver cinayetimi...
okadar çok cinayet varki şu ülkede faili meçhul...
ama bulunamayınca sözkonusu kişiler polisler emniyet müdürleri oluyor..
sanki polisimiz hiçbi cinayeti aydınlatmamış gibi tek bir cinayetle hüküm giyiyorlar..
ama bu cinayetin ertesi günü zanlı bulunsaydı süreyya beye göre türk polsinden üsütünü yoktu..
yapmayın lütfen yapmayın...
böylesine kutsal bi görevi ayaklar altına almayın....

Ben bi arkadaşa bakıp çıkacaktım ama çıkmadan bir iki kelam edeyim dedim.

Sevgili tatlicik, (Allah vermesin, ) sen kendini o anne babanın yerine koysana bi. Ben olsam yeri göğü inletirdim. Çok fazla izlemedim bu Münevver haberlerini ama çok acı bir olay. Evladının böylesine hunharca bir cinayate kurban gitmesi ne demek. Failler belli ama ortada yok. İnterpolde bile kırmızı bültenle aranan bir adam, kaç aydır bulunanazmı.Sizce niye bulunamıyor.şakkıdı . yer yarıldıda içinemi girdi bu adam.

Bazı dolaplar dönüyor bu olayda, bana göresengözlerimebaksanab

kuzum çok güzel yazmışsın...aslında süreyya beyde çok haklı...
ama çok malzeme veriyor basına..haklıyken ağzından çıkan talihsiz kelimelerle kendini haksız duruma düşürüyor..
ben buna üzülüyorum...

walla tatlicik allah o babanın ananın yarıdımcısı olsuun
bir anne babaya en acı olay olsa gerek
onun için o adam az bile konuşuyor az bile ediyor
devlet istedikten sonra bulamıyacağı yapamıyacağı edemiyeceği şey yok
c. garipoğlu da kim ki

Aynı şey benim başıma gelse, böyle Türk polisini karalamamam gerek, onlara toz konduramam diye birşey hayatta söyleyemem..Kuzum'un da dediği gibi yeri göğü inletirim ben de.
Evet heryerde çok çıkıyorlar..Ama çıkmak zorundalar...Bak Burak Şengöçen'in ailesi bu kadar uğraşsaydı, onun katili 5 yıldır kaçabilir miydi? Kaldı ki adam kaçmıyor, paşalar gibi hayat sürüyor..
Aile ne yapsa haklıdır..Gündemde tutmak zorundalar, yoksa bu cinayette unutulmaya yüz tutar..
Seda bacıma gelince ; Sabah programlarına devam etsin..(hoş onu da izlemiyom ya neyse)

Seda öyle bi programda damdan yanlışlıkla düşmüş gibi duruyo.. kaydirigubbakcemile3
"Anam kııızzz, bacııım" deyip de o şuh kahkahasını da basamıyo. Kıyafetleri de etek tayyör falan.. Kadırgalı bu, demedi demeyin daralır iki gün sonra. Çok ömrü yok bu programın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…