Susma & Kanal D

seda sayaynın dünki programında deprem konusu vardı.ve bir video vardı çocuk babsının başında onunla konuşuyor.enkazda ababsı o videoyu izleyen yada bien varmı ağladım onu izlerken ama başka yerde bulamadım...

ya şu öğretmen varmış tanımdığı brisine 38 000 tl vermiş..netten mi ne tanımış askermiymiş ne o kişi...salak kadın
ya çevrede muhtaç birisi olsa çıkarıp 100-200 tl vermezler öyle netten tanıdıklarına yada tanımadıklrına milyarlar verirler..yuhhhhhhhhhhh.yazıklar olsun

Sanırım bu programda yayından kalkıcak, gazetede okudum ve peylaşmak istedim...
Seda Sayan, Sinevizyon yapım şirketinden sonra anlaştığı Kadir Çelik’le de kavga edip yollarını ayırdı!..
Sayan’ın basın danışmanı Özgür Aras “Kadir Bey’le son iki bant çekimimizi yapıp, çalışmayı bitirdik. Bundan sonra yolumuza içyapım olarak devam etmeyi düşünüyoruz” dedi… bilindiği gibi Seda Sayan’ın Kadir Çelik yönetiminde yaptığı “Susma” isimli programın ratingleri de iyi gitmiyordu!..

seda sayan canlı yayın yapcakmış artık.programın adı da değişmiş.yalnız değilsiniz olmuş..bakalım tutacak mı bu sefer?

Daha bitmedi mi bu program..
Çok merak ediyorum acaba sabırla başından sonuna kadar izleyebilen var mı???!!

sedayı sevmiyorummmmmmmmmmmm çok yapmacık geliyo

avukat yayına bağlandı buyrun efendim dedi seda hanım oda ben bişey istemiyorum ne istiyosunuz bu program hiç etik değil diye çıkıştı.seda hanım avukatın sesini aldı yayından kapattırdı tel.iaçtı ağzını yumdu gözünü:bbo:

bu aralar işlenen konu tam anlamıyla mügenin el atması gereken bir konuydu aslında...
ama müge daha önce çemkirmişti programdan..
bir konu var anne benimle pazarlık yapmaya kalktı.
ilişkisi varmış birileriyle programda özel hayatıma girmezseniz gelirim demiş.
mügede programda çok kızmıştı bu yüzden.
hatta sonra dedi şu an başka programa gitmişler diye.
meğer sedadan bahsediyormuş...
seda ne soru soracağını bilemiyor.
bu konularda en dişlisi müge.
bende izliyorum ama bişiy çıkacağını sanmıyorum...

bu arada programın adı yalnız değilsin!
başlığı değiştirirseniz iyi olur.
artık susma değil değişmiş program adı...

evet bende bişey çıkacağına inanmıyorum,kadınlar matinesi gibi kavga ettiriyor milleti:1no2: tam muge hanımlık bir iş,hakkından o gelirdi bu konunun.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…