bence abinden dolayı konuşmuyor eğer aranızda birşey olurda
bunu abin öğrenirse ne olur?
Evet abinden dolayı konuşmuyodur canım. Seviyodur ya da sevmiyodur buna bişey diyemeyiz ama hani derler ya şartlar olgunlaşıncaya kadar diye.. Belki o zamana kadar susmayı tercih ediyordur.
susmak en iyi cevaptır.
"seni umursamıyorum" demektir.
"söylediklerin benim için bir anlam ifade etmiyor "demektir.
e tabi anlayanaboshayallersmile
susmak en iyi cevaptır.
susmak en iyi cevaptır.
buna pek katılmıyorum.... susmak illaki umursamıyorum demek değildir...
konu sahibine:
erkekler genel olarak söyleyemezler zaten sevdiklerini.. daha çok hissettirirler ki o daha önemlidir bence.. ben şu an hayatımdaki kişiyle 1,5 yıla yakındır beraberim. ama inanın ki ancak 1 seneden sonra duymaya başladım "seni seviyorum" lafını ki onu da anca ben sorunca "seviyiiim" diyo opuyorumnanaktan peki söylemediği o 1 yılda sevmiyomuydu, tabiki de seviyodu, söylemesede her davranışıyla her tavrıyla hissettiriyodu... ben ona seni seviyorum dediğinde ben de bile demezdi, susardı yani ama o suskunluğuyla sevdiğini anlatırdı bana...
ayrıca sizin durumunuzda abinizin arkadaşıymış, erkekler için zor olan bu durum onda 2 kere daha zorlaşmış şekilde şu an.. bence ona birazcık zaman verin zemuszemus
anlayana sivri sinek sazdır
anlamayana davul zurna az
herkesin anladığı bir dil vardır onu bulmak lazım
abinin arkadaşıysa utandığı için susuyordur reddetmemiş de olmak için susuyordr.
susmak cevap vermeye deqer bulmuyorum demektir yada çok kızdıqında karşındakini kırmamak içindir susmak en buyuk ERDEMDİR...
Abinden dolayıdır bencede ama sen eminsen abinden o zaman sevdiğin çocukla biraraya gelmelisin, seviyorsan düş sevdanın peşine, aşk kolay bulunmuyor çünki.
Ama bak eğer gerçekten eminsen sanada karşı boş olmadığından o zaman yap, yoksa biraz bekle derim.
Mutluluklar a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?