susmak anlayana cevapmıdır? Cevap ise ne demektir?

gaasem

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
305
0
296
36
Niğde
Susmak anlayana cevaptırr derler ama ben onun susmasından bişey anlamıyorum susması sevdiğinimi yoksa sevmediğini mi gösterir birisine seni seviyorum dediğimizde neden susar... karşındakine seni sevmiyorum olmaz demek çok mu zordur... yada seviyorsan seviyorum diyebilmek... erkekler arkadaşlarının kardeşlerini sevseler dahi söyleyemezlermi yardımcı olurmusunuz lütfen çok zor aklım almıyor... yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var... mafoldumben :1no2:

Olayi tam anlayamadim.
Sevdigin cocukla, senin abin arkadas mi?

evet canımmm ve ben ona sevdiğimi söyledim fakat o konuşmuyor yani iyi yada kötü bişey söylemiyor...

bence abinden dolayı konuşmuyor eğer aranızda birşey olurda
bunu abin öğrenirse ne olur?

Evet abinden dolayı konuşmuyodur canım. Seviyodur ya da sevmiyodur buna bişey diyemeyiz ama hani derler ya şartlar olgunlaşıncaya kadar diye.. Belki o zamana kadar susmayı tercih ediyordur.

Evet abinden dolayı konuşmuyodur canım. Seviyodur ya da sevmiyodur buna bişey diyemeyiz ama hani derler ya şartlar olgunlaşıncaya kadar diye.. Belki o zamana kadar susmayı tercih ediyordur.

bende onu anlamıyorum arkadaşlık sitesinde başka bir isim açtım fakat o bu ismin ben olduğumu biliyor ekledim kabul etti ordan silmiyor ama konuşmuyorda ne yapmak istiyor anlamıyorum bir anlam veremiyorum sevdiğini ama abimden dolayı gelemediğini bilsem beklerim yada en azında abimin tepki vermeyeceğini anlatırım... mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Abinden dolayıdır bencede ama sen eminsen abinden o zaman sevdiğin çocukla biraraya gelmelisin, seviyorsan düş sevdanın peşine, aşk kolay bulunmuyor çünki.
Ama bak eğer gerçekten eminsen sanada karşı boş olmadığından o zaman yap, yoksa biraz bekle derim.

Mutluluklar a.s.

susmak en iyi cevaptır.

"seni umursamıyorum" demektir.

"söylediklerin benim için bir anlam ifade etmiyor "demektir.

e tabi anlayanaboshayallersmile

susmak cevap vermeye deqer bulmuyorum demektir yada çok kızdıqında karşındakini kırmamak içindir susmak en buyuk ERDEMDİR...

susmak en iyi cevaptır.

buna pek katılmıyorum.... susmak illaki umursamıyorum demek değildir...

konu sahibine:

erkekler genel olarak söyleyemezler zaten sevdiklerini.. daha çok hissettirirler ki o daha önemlidir bence.. ben şu an hayatımdaki kişiyle 1,5 yıla yakındır beraberim. ama inanın ki ancak 1 seneden sonra duymaya başladım "seni seviyorum" lafını ki onu da anca ben sorunca "seviyiiim" diyo opuyorumnanaktan peki söylemediği o 1 yılda sevmiyomuydu, tabiki de seviyodu, söylemesede her davranışıyla her tavrıyla hissettiriyodu... ben ona seni seviyorum dediğinde ben de bile demezdi, susardı yani ama o suskunluğuyla sevdiğini anlatırdı bana...

ayrıca sizin durumunuzda abinizin arkadaşıymış, erkekler için zor olan bu durum onda 2 kere daha zorlaşmış şekilde şu an.. bence ona birazcık zaman verin zemuszemus

susmak en iyi cevaptır.

belki siz haklısınız konuşmaya değer bulmadığı için susuyordur... ama insanlara söylediklerinin anlamsız olduğunu cümlelerle anlatmak daha kolaydır gibi geliyor bana...

çevremizde herkez onun beni deli gibi sevdiğini fakat ben istemediğim için olmadığını düşünmüyor evet susuyor ama hareketleri tavırları bişeyler anlatıyor insan emin olmak istiyor ama emin olmadan hareket etmek istemiyorum artık aslında.... kafamçokkarıştı

anlayana sivri sinek sazdır
anlamayana davul zurna az
herkesin anladığı bir dil vardır onu bulmak lazım

belki ben susamadığım için o dili anlamıyorumdur çok şey anlattığı halde yada sevmiyordur da sırf ben sevdiğim için konuşamıyor diyorumdur bunları bilmiyorum... bilmediğim içinden çıkamadığım için sizlerden yardım istedimm... bilmiyorumkismile

susmak cevap vermeye deqer bulmuyorum demektir yada çok kızdıqında karşındakini kırmamak içindir susmak en buyuk ERDEMDİR...

bir insan kızıyorsa uzak durmazmı sadece seviyoruma karşılık susuyor başka türlü konuşmuyor yada tavırlı değil...

anlamıyorum ne yapmaya çalıştığını anlsam ahh tavırları ben seviyorum dedikten sonra değişti ilgileniyor ilgili konuşmaya çalışıyor benimle aynı ortama gelmeye çalışıyor ama sevmek yada hoşlanmakla ilgili bişey söylemiyor... hatta onu bana bakarken dalıp gittiğini çevreden denilenleri duymadığına bile şait oluyoruz... oluyoruz da bilmiyorum... kafamçokkarıştı bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…