susmak ödül mü.. akıl verin lütfen

seni bu kadar yaralayarak ve hiçe sayarak ayrılan bir insana şu andan sonra tek kelime etmemen yerinde olur. içindeki çaresizliği anlıyorum ama ne yaparsan yap ona acı çektiremezsin. o ancak kendiyle (tabi vicdanı varsa!) hesaplaştığı gün,işte o zaman acısını çeker. intikam vs bunlar sadece sana zarar verir, ona hiçbir şey olmaz. şu dakikadan sonra bütün iletişimini bıçak gibi kes.

Hiç ağlama lütfen. :50: Bak insanlar neler neler yaşıyor. Erkenden yüzünü görmüşsün. Güçlü olmak zorundasın. Senden rica ediyorum seni perişan halde bilmesin. Ayaklarının üzerine bas, silkelen. İnan bana oluyor. Öyle bir ayağa kalkacaksın ki, eskisinden daha fazla öz güven ile. Bu zamanı hafif atlatmaya bak. Başarırsın sen eminim.

Allah razı olsun senden.. evet beni böyle kötü bilsin istemiyorum. onun eseri olmak istemiyorum.. Kalkıp yürümek isteiyorum yoluma. bunu bir şekilde yapmam lazım.. Allah büyük yardım eder tabiki. bu süreç nasıl olacak bilmiyorum. belki bir düşüp bir kalkacağım ama başarmak zorundayım.. benim bir ailem var..

Allah razı olsun senden.. evet beni böyle kötü bilsin istemiyorum. onun eseri olmak istemiyorum.. Kalkıp yürümek isteiyorum yoluma. bunu bir şekilde yapmam lazım.. Allah büyük yardım eder tabiki. bu süreç nasıl olacak bilmiyorum. belki bir düşüp bir kalkacağım ama başarmak zorundayım.. benim bir ailem var..

Aynen Öyle. İnanmak Başarmanın Yarısıdır Derler. Şimdiden Bir Yol Katettin. :31: Bir Sonraki Açacağın Konunun Bu Savaşı Başarıyla Kazanmak Olduğunu Biliyorum :16:

kafanı meşgul edecek şeyler bul kendine ya da burada daha çok takıl. bak burada bir sürü kadın yığınla değişik konular kategoriler var, senin de tavsiyelerinin işe yarayacağı yığınla konu vardır belki:9: yani kısaca kendini çok dinleme çok kapatma kendini

kafanı meşgul edecek şeyler bul kendine ya da burada daha çok takıl. bak burada bir sürü kadın yığınla değişik konular kategoriler var, senin de tavsiyelerinin işe yarayacağı yığınla konu vardır belki:9: yani kısaca kendini çok dinleme çok kapatma kendini

Haklısınız. zaten bu siteye önceden sadece ziyaretçi olarak konu okurdum.. bir gün buraya geçip bunları yazacağımı hiç düşünmemiştim. çok olmadı üye olalı. Ban aiyi gelmeye başladığını hissediyorum. İyi ki varsınız..

Öncelikle bu kendini yiyip bitirmen onunla birlikte olduğun içinse yapma, istemişsin olmuş. Zamanında isteyerek yaşadığın birşey için şimdi dövünme.

Ancak bir çok arkadaş bitmiş ilişkinin intikamı gibi görmüş ki ben asla öyle görmüyorum.

Bu haksızlığa uğramanın bir hırsı, hınçı. Biri size haksızlık ederse ödettirmek istersiniz, bu içgüdüsel birşeydir. Aman o yaptı ben cici kız olayım türü birşey değildir. Adam gibi bir terkediş değil bu, birgün önce seni seviyorum demiş birgün sonra beni arama. Çok kalleşçe.

Dağıldınsa dağıt, boşver kimse sana sustun diye erdemli madalyası vermeyecek yada sustun diye cicikız olmayacaksın.

Hırsını çıkarmadan onu geride bırakamazsın.

Son düzenleme:
Alacağın intikamı Allaha bırak..Bir daha dikkatli olman için ders oldu..Allah içini ferahlatsın inşallah..Hesabın ona ..

Öncelikle bu kendini yiyip bitirmen onunla birlikte olduğun içinse yapma, istemişsin olmuş. Zamanında isteyerek yaşadığın birşey için şimdi dövünme.

Ancak bir çok arkadaş bitmiş ilişkinin intikamı gibi görmüş ki ben asla öyle görmüyorum.

Bu haksızlığa uğramanın bir hırsı, hınçı. Biri size haksızlık ederse ödettirmek istersiniz, bu içgüdüsel birşeydir. Aman o yaptı ben cici kız olayım türü birşey değildir. Adam gibi bir terkediş değil bu, birgün önce seni seviyorum demiş birgün sonra beni arama. Çok kalleşçe.

Dağıldınsa dağıt, boşver kimse sana sustun diye erdemli madalyası vermeyecek yada sustun diye cicikız olmayacaksın.

Hırsını çıkarmadan onu geride bırakamazsın.

işte bende bunu düşünüyorum.. sanki içimde kalacakmış gibi.. birşey yapmadan hayatımdan çıkmayacakmış gibi.. Amam belki de en doğrusu çekip gitmek.. Şerefsizin teki o.. Allah bana yol göstersin

boşver kelimesi sana şuan basit gelecek ama inanki birgün şu yazını okurken hiçbişey hissetmeyeceksin herhangi biri olaacak senin için ve sen mutlu olucaksın birlikte olupta ayrılırken senide böyle alan bulunur ne demek yaa terbiyesiz böyle cümle kuran bi zihniyet ben yaparım bişey olmaz sen yaptın ama alan bulunur gerizekalı merak etme onuda bi sepet yapan bulunur oda çekicek aynısını sen bi kere terkedildin ama o 10 kere terkedilir...

boşver kelimesi sana şuan basit gelecek ama inanki birgün şu yazını okurken hiçbişey hissetmeyeceksin herhangi biri olaacak senin için ve sen mutlu olucaksın birlikte olupta ayrılırken senide böyle alan bulunur ne demek yaa terbiyesiz böyle cümle kuran bi zihniyet ben yaparım bişey olmaz sen yaptın ama alan bulunur gerizekalı merak etme onuda bi sepet yapan bulunur oda çekicek aynısını sen bi kere terkedildin ama o 10 kere terkedilir...

inşallah.. zaten tek isteğim bu.. o da birgün yaptıklarının bedelini ödesin.. Öyle dua ediyorum bende

İstemeseydin yaşamazdın ki zorla olan bir.şey yok ortada. Sadece kendine zarar verirsin başka da bir şey olmaz ki psikolojin bozulmuş zaten. Mektup göndersen ne olacak bakire değildi benim başıma yıkmaya çalışıyor kendini derse ne yapacaksın ?

Yaşadın bitti güzel anıları düşün o kadar yaşandı bitti bir daha ki adımların daha sağlam olsun buda size bir ders olsun işte ödül budur aslında.

İstemeseydin yaşamazdın ki zorla olan bir.şey yok ortada. Sadece kendine zarar verirsin başka da bir şey olmaz ki psikolojin bozulmuş zaten. Mektup göndersen ne olacak bakire değildi benim başıma yıkmaya çalışıyor kendini derse ne yapacaksın ?

Yaşadın bitti güzel anıları düşün o kadar yaşandı bitti bir daha ki adımların daha sağlam olsun buda size bir ders olsun işte ödül budur aslında.

Ondan her türlü pislik beklenir artık.. forumun diğer safyalarında daha ayrıntılı yazıyor aslında.. okumadınız sanırım..
tesekkurler.

Ondan her türlü pislik beklenir artık.. forumun diğer safyalarında daha ayrıntılı yazıyor aslında.. okumadınız sanırım..
tesekkurler.

Üzgünüm okumadım ama okuyacağım. Karşınızdaki ne olursa olsun siz kendinizi bozmayın ve kusura bakmayın tek taraflı bakamam ben. Boş verin önünüze bakın bu şekilde olmaz.

Bence kendini düsün, ailesi oglunu silmez, ona öcü gibi, kalles gözüyle de bakmaz oklar sana cevirilir. Sonucta isteyerek yasamadın mı? vaadler de bulunsa bile, kabul etmek veya etmemek senin elindeydi, yani ailesine ne söylersen söyle sonuc degismeyecek, Allaha havale etmek en hayırlısı, bırak ne yaparsa yapsın ister sözlensin ister evlensin sana hayır gelmeyecegini anladın artık, hakkında hayırlısı..

ah cnm zor durumdasın ....
ama sende aptal değilsin
git çocuğun babasıyla yada annesiyle konuş hatta bana tecavüz etti de sonra seninle evlenicem dediği için bende onu sevdiğim için 2 yıllık ilişkimiz oldu de..
sonrada beni kullandı çekip atıyor ..bak babası evlatlıktan rededermiş etsin ailesiz kaldın öküz adam mı o ya erkeklik yaptı güya ....
biraz sabret cnm onun ettiklerini bulmasını kendi gözlerinle rabbim sana göstermeyi nasip etsin ( amin..=) )
şükür ki gerçek yüzünü görmüşün ...herşeyi anlatt babasına herşeyi sana geri dönmesi için değil ....onun ailesiz kalması için çç:42::42:

Benden nefret eder gibi yazmayın.. ben neler yaşadım biliyorum.. geceleri uykumdan uyandım ah ettim hıçkırıklarla.. aylarca boğuştum beni böyle bırakıp gitmesiyle.. ölmek istedim. ve her an bunu yapabilirdim.. defalarca ölümün soğuk yüzünü, hastaneleri tanıdım ben.. iyi olmak için doktor doktor dolandım. yüzüm gülmedi aylarca. içim kan ağladı. beni sevdiğini söyleyen ve bir anda böyle çekip giden bir insan için yaşadığım şoku düşünün. o kadar zorluğu tek başıma çektim. ben isteyerek filan yaşamadım. öyle olsam hiç bu kadar üzülmezdim. o da istememiş hep bunu söyledi. ama oldu işte. Alkol içmem ben ama o gece oldu işte. bu mu öğrenmek istediğiniz.. tamam mı.. daha fazla üzerime gelecekseniz gelin.. bunlar az bile..

bakın daha önce nasıl olduğunu anlatmıştım size.. sanırım burda sorun.. isteyerek filan değil.. o da ben de alkollüydük. ben zaten içmem normalde kötüydüm. o da kendini tutamamış.. o gecenin öncesinde ve sonrasında aslı abu olay tekrarlamadı. ama ben onu üzerimden atamadım. ikimizinde sucu yok dedi durdu. ama vardı..

bakın daha önce nasıl olduğunu anlatmıştım size.. sanırım burda sorun.. isteyerek filan değil.. o da ben de alkollüydük. ben zaten içmem normalde kötüydüm. o da kendini tutamamış.. o gecenin öncesinde ve sonrasında aslı abu olay tekrarlamadı. ama ben onu üzerimden atamadım. ikimizinde sucu yok dedi durdu. ama vardı..

Acık acık yazmak istemiyorum ama ailesi oglunun zorla birseyler yaptıgını ki, zorla yapsa bile kabul etmez arkadasım, kim yogurdum eksi der ki? Hem sonra diyelim duydular, sen artık bu adamı istemiyorsun hem sen istesen o istemiyor laf senin ailenin kulagına gelirse? Bide bunları düsünmelisin aslında senin acından konunun gizli kalması bence daha hayırlı, yaptıgını hata olarak görmemekten baslayabilirsin mesela, yasandı ve bitti. Gecmisi geri alamayacagımıza göre önümüze bakmalıyız.

ailesine mektup yazınc ane oldu? başınız göğe mi erdi? ben onun yerinde olsam sizin ailenize gelip anlatırdım herşeyi, haketmişsiniz çünkü...

bazen büyük konuşmamak gerekir . sonra bu sözlerine keşke demeseydim dersiniz

Back
X