Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakın daha önce nasıl olduğunu anlatmıştım size.. sanırım burda sorun.. isteyerek filan değil.. o da ben de alkollüydük. ben zaten içmem normalde kötüydüm. o da kendini tutamamış.. o gecenin öncesinde ve sonrasında aslı abu olay tekrarlamadı. ama ben onu üzerimden atamadım. ikimizinde sucu yok dedi durdu. ama vardı..
2 koca sene bir ilişki yaşacaksın,o ilişki içinde tek bir gün bile kavga etmeden aşk içinde olacaksın;
Sonra bir gece beraber olup,herşey içki yüzündendi yoksa ben seninle asla bunu yaşamazdım dediğinde bitmiş zaten sizin ilişkiniz.
İnsan sevdiğine daha çok bağlanır,paylaştıkları çoğaldıkça....
Ama eksik bişeyler var anlattıklarınızda...ya eksik ya siz görmek istememişsiniz.
Bir adam aşık olduğu kadını,ortada hiçbir neden yokken 24 saat içinde kangrenli kol gibi neden kesip atmak ister hayatından???
Bişeyler olmuş ya da o iki yıl hiiççç bişey olmamış ama siz görememişsiniz.
Neyse,ne mektuo ne tehdit ne vs...Onurunuz sizde kalsın,susun(ki zaten bi dolu şey saymışsınız bunca zaman) ve kafanız dik yaşayın bundan sonranızı.
Filmlerdeki sevgilisinin peşini bırakmayan psikopat aşıklara dönmeyin bu ısrarla...
aramızda geçen o olaydan sonra değişti. ben onu hiç tanımamışım zaten.. beni hep kandırmış.. olaydan sonra herşey değişti.. benim düzelmemi beklemiş.. çunku ben cok uzun süre kendime gelemedim. o da iyi olayım diye beklemiş gitmek için. Çünkü herşey ciddiye binince korktu sanırım. 6 ay boyunca gözümün içine baka baka yalan söylemiş.. neden yaptıgını sordugumda "daha cabuk düzelirsin sandım" dedi..
Kimse sana zorla birşey yapmamış. Öyle ya da böyle sonuçta rıza ile olan iş bu. Ben o adamın yaptığını savunmam ancak, kimse kimseye mecbur değil. Ne sen ona mecbursun, ne de o sana. Kendini küçülttüğünün farkında değil misin hala? Önceki konunda da onlarca üye aynı şeyi söyledi hala mı anlayamıyorsun. Adam seni sev-mi-yor.!
İstersen boğazına bıçak daya, yine de istemeyecek seni. Sen onu tehtitler ederek zaten daha çok soğuttun kendinden. Kusura bakma ama bekaret olayını düşüneceğine onurunu, gururunu , geleceğini düşün. Zira olan oldu.!!! Daha fazla yerlerde sürünme. Ayağa kalk ve hayatına devam et. O seni almayacak bunu at kafandan artık. Bütün herşeyi de erkeğe yükleyemezsiniz.! Anlık karar verip, karşılıklı isteyip işi yaparken iyi oluyor, karşı taraf ayrılınca hemen kandırıldım, ben, kandırdı oluyor. Yapmayın Allah aşkına. Daha olayın gerçekliğini kendine bile kabul ettiremiyorsun.
eksik olan kısım şu.. o sürede o beni kandırmış.. gitmek istemiş ama benim iyi olmamı beklemiş..yani bana iyi davranması filan o yüzdenmiş... beni oyalamış o ara.. tam 6 ay hemde.. gözümün içine baka baka yalan söylemiş..
Yok yok yine eksik var...
Şimdi yaşandı bitti saygısızca demek için tanış,seviş,byeeee durumu yok...
Eee cinsel birliktelikten önce hiç bu tarz bekletisiolmayan bir adam olarak yaşanan 1,5 yıl var mutlu mesut....
O zaman o gece hayallerinin kızı olmadığınızı gördü ya da çok bunalıma girdiniz ve bıdı bıdı bıdı falan adam kaçmakta buldu çareyi mi???
Sevgili kerxor, herkesin inanç düzeyi değişiktir. Bilmiyorum Allah'a ne kadar inanıyosun. İnşallah inançlı birisindir, çünkü inanç insanların birşeylere sabretmesini kolaylaştırıyor inan bana. Yazdıklarının tamamını okumadım ama sanırım özetle sen bu adamla 2 yıl beraber yaşayıp üstüne birlikte olmuşsun. İçkiyle de olsa.... Öncelikle yaptıklarının hepsi hata ....Kimse yapmaz demiyorum, Seni kınamıyorum da yanlış anlama....Şu an sadece senin vicdanının sesi olmaya çalışıyorum. Kim olursa olsun bekar 2 sevgilinin aynı evde yaşaması ateşle baruttur. Muhakkak bir yerde patlak verir-ki vermiş de.... Amacı evlilik olmayan bi namussuz zaten böyle birşeye kalkışmaz. 6 ay gerçekten de sadece senin için devam ettiyse bu duruma, daha önce bahsettiğim gibi, belki sana biraz da olsa değer verdiği içindir, ama sanma ki bu onun iyi biri olduğunu gösterir, hayır. Sadece eğer öyleyse ilerleyen zamanlarda sana yaptığından dolayı acı çekecek olma ihtimalini artırır. Bence artık bırak bu işin ucunu. Sen zaten adama ayrılmak istemediğini falan söylemişsindir zamanında. Adam yolunu çizmiş bir kere. İster ailesi duysun, ister sülalesi. Olan sana olur, senin adın çıkar...
O yüzden bırak artık bu işin peşini...Allah'a tevekkül et. Tövbe et. Görüceksin ki zamanla daha katlanılır hale gelicek bu durum. Bırak adamı da ne hali varsa görsün, Allahtan bulsun bulacağını. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz emin ol. Bu konuyu da burda sonlandır. Önüne bak. Dua et sürekli. Konuşup durmanın hiçbir faydası yok bu satten sonra.
Allah yolunu açık etsin..............
ailesine mektup yazınc ane oldu? başınız göğe mi erdi? ben onun yerinde olsam sizin ailenize gelip anlatırdım herşeyi, haketmişsiniz çünkü...
bazen büyük konuşmamak gerekir . sonra bu sözlerine keşke demeseydim dersiniz
Bu nasil yorum ya.? Kim kallesce terkedilmeyi hakeder ki.? Evet mektup yazdi icinden atti gitti bence iyi yapmis ama amacina ulasmamis malesef tekrar dene bence bu sefer garantiye al babasi alsin....
Bu nasil yorum ya.? Kim kallesce terkedilmeyi hakeder ki.? Evet mektup yazdi icinden atti gitti bence iyi yapmis ama amacina ulasmamis malesef tekrar dene bence bu sefer garantiye al babasi alsin....
gerçekten kimse haketmez. Allah kimsenin başına vermesin. hikayemi çok detaylı anlatamıyorum. eksik var diyorlar.. evet var. ama sakladığım birşey değil.. bana yaptıkları çektirdikleri gerçekten kalleşceydi. çünkü o hep kendini korudu. kendisini düşündü.. bana bu yüzden rol yaptı.. Rabbim ondan çıkarsın.. ona bunu söyledim.. "senden çıkmazsa sevdiklerinden çıksın."dedim. umurunda bile olmadı. Artık ona karşı içim soğudu.. gelmesini filan beklemiyorum. çünkü ona ne güven ne de sevgi kaldı içimde.. sadece yaptıklarının cezasını çeksin.. duygularımla oynadı yetmezmi bu..
gerçekten kimse haketmez. Allah kimsenin başına vermesin. hikayemi çok detaylı anlatamıyorum. eksik var diyorlar.. evet var. ama sakladığım birşey değil.. bana yaptıkları çektirdikleri gerçekten kalleşceydi. çünkü o hep kendini korudu. kendisini düşündü.. bana bu yüzden rol yaptı.. Rabbim ondan çıkarsın.. ona bunu söyledim.. "senden çıkmazsa sevdiklerinden çıksın."dedim. umurunda bile olmadı. Artık ona karşı içim soğudu.. gelmesini filan beklemiyorum. çünkü ona ne güven ne de sevgi kaldı içimde.. sadece yaptıklarının cezasını çeksin.. duygularımla oynadı yetmezmi bu..
sevdiklerinin ne günahı var yahu, cezası ne olmalı sence? adam tut dövdür ya da kiralık katil tut için soğuyacaksa
sevdiklerinin ne günahı var yahu, cezası ne olmalı sence? adam tut dövdür ya da kiralık katil tut için soğuyacaksa
böyle saçma şeyler yazmak için yorulmayın lütfen.. bana kızgınlığınızı anlamadım.. kadın kadına böyle davranıyorsa erkeklerin anlamaması normal galiba.. beni eleştirin diye yazmıyorum.. lütfen daha acayip şeyler söyleyecekseniz hiç yazmayın takip etmeyinde . benim derdim bana yeter.. bide size karşı kendimi savunacak halde değilim.. siz rahat olabilirsiniz bu konuda ama ben değilim.. yeter lütfen
birlikte olmasanız gitmesi dahamı az üzecekti seni? ya da şöyle diyim birlikte olduktan sonra asla beni bırakmaz diye kendi kendine bi hisse mi kapıldın?
kimse kimseye prangalarla bağlı değil, hele ki cinsel birliktelik bunun için hiç yeterli değil insanlar 30 yıllık evlilikleri emekleri çocukları geride bırakıp gidiyo, bu işi aş artık