Çocuk Hastalıkları susmayan bebek

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

berraaa555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
60
14
28
37
Otuzbes gunluk bebegim var.onuncu gunden beri surekli agliyo yirmi gun once doktora goturdum normal dedi daha onceki iki oglum kolik bebeklerdi. Bu da oyle olcak diye cok korkuyorum acaba idrar enfeksiyonu olabilir mi yarin yine bir doktora goturcem bakalim gece uykusu kalmadi gunduzde devamli aglayarak kucagimda hanimlar lutfen bana akil verin basjm artik agridan catlamak uzere geldi

Kolik bebekleriniz varmis zateen ozelliklerini siz biliyosunuz ayni belirtileri mi gosteriyo cunku idrar yolunda sorun olan bebek daimi aglamiyo ozellikle idrarini yapinca cok agliyo benim oglum oyleydi yani. Beşik tarzi bi seyde sallandiginda susuyo mu Gecmis olsun Allahbyardimciniz olsun

Koliği yaşayan bilir kızım 7 aylık oldu ama nasıl oldu birde bana sorun inşallah kolik değildir 40ını bekleyin düzelme olacaktır

Evet kolik bebek nasildir biliuorum ama insallah ysniliyorumdur diye dusunuyom cunku kabus gunler allimda bu sefer kiz bebegim kizlarda daha az goruluyo bu arada ssllamayi denedim hatta su an sallayarak yaziyorum

Bende dua ediyorum ama gercekten tuvalete gidecek vaktim yok gaz damlalari hicbirsey faydasiz birde ysnliz bakiyorum

Sağlıkla büyütün bebeginizi.
Doktora götürün iciniz rahat etmediyse tekrar.
Bende bebekken aglamayı bilmeyen , aşıdan aşıya ağlayan bebeğimle 2 yaşına gelmişken aynı sorunu yaşıyorum bugünlerde. Derdini anlatabilmesine ragmen hemde. Bu sebeple sabırlı olun, iyi düşünün diyebiliyorum size sadece.
Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…