Susmuyor

Haklı olabilirsiniz kırmada deyin anne az kısık sesle konuş başım ağrıyor diye kırmadan beneği bahane edin uyuyor sesiz ol diye .Bence kıymet bilmelisiniz bu zamanda insanı anası gelip yardım etmiyor edemiyor ben 23 ay arayla iki kızmda 3 hafta dan sonra tektim napacam tek diye ağlardım nasıl korkardım genede çol zordeu eşimin iş saatle uzun du 🥺 tekdim geceye kadar 😭ilk doğum yaptığmda annem gelemem sen kal deyince bi hafta ordayım abimin çoçuğuda gelir benim büyüğe baktığım yetmez bide onların kız 🤯🤬yani beterin beteri var haline şükret

Ben Kv ye katlanmak zorunda isem
Buradaki hanımlar da bana beğeneceğim şeyler söylemek zorundalar
Siz paranıza kıyıp bakıcı tutmadığınız için kaynanaya katlanmak zorundasınız. Buradaki kadınlarla sizin aranızda böyle bir münasebet yok ki, niye sizin ağız kokunuzu çekip pohpohlasınlar?

Para her şey değil. Şu yazdıklarınıza bakıldığında psikolojinizin normal olmadığını anlamak için uzman olmaya gerek yok. Size iyi gelmeyen şeyleri def edin bir an önce. Huzur her şeyden önemli.

Siz paranıza kıyıp bakıcı tutmadığınız için kaynanaya katlanmak zorundasınız. Buradaki kadınlarla sizin aranızda böyle bir münasebet yok ki, niye sizin ağız kokunuzu çekip pohpohlasınlar?

Para her şey değil. Şu yazdıklarınıza bakıldığında psikolojinizin normal olmadığını anlamak için uzman olmaya gerek yok. Size iyi gelmeyen şeyleri def edin bir an önce. Huzur her şeyden önemli.
Kendisi zaten kimseyi sevmiyormus annesi ve cocugundan baska ben hatirliyorum konularini hatta ablasindan bile hoslanmiyor. O derece yani 🤔🥺

Kimse hak vermiyor Yani bana ?
Garip
Torun bakımına biraz yardım edecek diye tepeme sçsın yani ?
Biraz sağduyulu olsun susmasın ams bağırmasın dı dileğim
Neyse dünya böyle sanırım
Çile bülbülüm

Ben size hak verdim, böyle bir durumda size yardıma gelmiş bile olsa sizin evinizde ve henüz yeni doğum yapmış bir hanımsınız daha sakin daha huzurlu bir ortam sağlayabilir size, evde yeni doğmuş bir bebek var biraz daha sessiz olabilir diye düşünüyorum, kesinlikle haklisiniz bana göre evet yardıma gelmiş ama size daha çok dert olmuş böyle olmaz ki

Ben size hak verdim, böyle bir durumda size yardıma gelmiş bile olsa sizin evinizde ve henüz yeni doğum yapmış bir hanımsınız daha sakin daha huzurlu bir ortam sağlayabilir size, evde yeni doğmuş bir bebek var biraz daha sessiz olabilir diye düşünüyorum, kesinlikle haklisiniz bana göre evet yardıma gelmiş ama size daha çok dert olmuş böyle olmaz ki
Çok teşekkür ederim
Ben de bunu diyorum
Madem yardıma geldi ki kimse yakasından sürümedi gelsin diye .... neden ortamı stada çeviriyor ?
O hasta olsa ben gitsem onda kalsam neden bana katlanmak zorunda bırakayım ki onu ?

Bakıcıyı para ile tutup da Kv nin çıpırtkanlığından kurtulacaksam para herşey demek oluyor
Buradaki kimse bana katlanmıyor ki
İstemeyen gitsin

Çok teşekkür ederim
Ben de bunu diyorum
Madem yardıma geldi ki kimse yakasından sürümedi gelsin diye .... neden ortamı stada çeviriyor ?
O hasta olsa ben gitsem onda kalsam neden bana katlanmak zorunda bırakayım ki onu ?

Haklısın ben anlıyorum seni, ama nasıl bir çözüm bulabilirsin bilemiyorum kibarca evine dönmesini istesen bebeğinle kendin ilgilenemez misin rahatça? Belki bebeğinle daha güzel ve sakin zamanlar geçirirsin böylece

Burda katlanma hali, yardim isteyence yapilir her anlamda. Sonucta siz kv’den yardim istediginiz icin ona, burdaki kadinlardan yardim istediginiz icin de kotu yorumlara katlanmaniz gereken tarafsiniz.
Hem Yardim isteyeyim hem insanlara cemkireyim olmuyor maalesef oyle bir dunya yok

Kendisi zaten kimseyi sevmiyormus annesi ve cocugundan baska ben hatirliyorum konularini hatta ablasindan bile hoslanmiyor. O derece yani 🤔🥺

Bu bakış açısı da çok yanlış yani, bende üniversite okurken yurtta kalmıştım ve kafa dengi kimse yoktu benim için o yüzden yalnız takılırdım oda arkadaşlarımla bir sorun olmuştu ve hemen zaten senin hiç arkadaşın yok demişti bana 😁 eee dedim yani? Evet arkadaşım yok çünkü kafama uyan kimse yok 😁 bu benim sorunlu olduğum anlamına gelmez ki aynı durum konu sahibi içinde geçerli ailesi ona zorluk çıkaran insanlarsa demekki uzak hissediyor olabilir burdan psikolojik sorun tespiti yapmak dogru gelmedi bana,bu kısmi sizin alıntı yaptığınız mesaja ithafen yazdım

Back
X