Susmuyor

Burda katlanma hali, yardim isteyence yapilir her anlamda. Sonucta siz kv’den yardim istediginiz icin ona, burdaki kadinlardan yardim istediginiz icin de kotu yorumlara katlanmaniz gereken tarafsiniz.
Hem Yardim isteyeyim hem insanlara cemkireyim olmuyor maalesef oyle bir dunya yok

Yeni doğum yapmış gelinime yardıma gittim bana muhtaç o halde kafama göre davranıp onu rahatsız edebilirim nasılsa yardımı o istedi bağırıp çağırıp sürekli konuşabilirim nasılsa yardım istedi her türlü bana katlanmak zorunda 🙄 ya bu bakış açısı bana çok yanlış geliyor tabiki sizin fikriniz ama ben konu sahibini haklı buldum kayınvalidesi zor bir insan gibi geldi bana susmak ve sakin bir ortam sağlamak ne kadar zor olabilir ki

Kendi anneniz gelsin baksın lohusa döneminde kaynananın gelmesini ben uygun bulmuyorum istediğin şekilde isteyemezsin çekinirsin kendi annen gibi rahat olmaz.
Kaynananın konuşma tarzı o , 'ben uyurken sessiz oluyor ama diğer zamanlarda sesi yüksek' demişsin bak sana saygılı davranıyor ve yardım ediyor kaynana olduğu için sana batıyor ama haksızsın.

Yeni doğum yapmış gelinime yardıma gittim bana muhtaç o halde kafama göre davranıp onu rahatsız edebilirim nasılsa yardımı o istedi bağırıp çağırıp sürekli konuşabilirim nasılsa yardım istedi her türlü bana katlanmak zorunda 🙄 ya bu bakış açısı bana çok yanlış geliyor tabiki sizin fikriniz ama ben konu sahibini haklı buldum kayınvalidesi zor bir insan gibi geldi bana susmak ve sakin bir ortam sağlamak ne kadar zor olabilir ki
Yeni dogum yapmamis ki, cocuk 1 yasinda. Eger benim sesimden, telefonla gorusmemden falan o kadar rahatsizsa bakici tutacak

Bu bakış açısı da çok yanlış yani, bende üniversite okurken yurtta kalmıştım ve kafa dengi kimse yoktu benim için o yüzden yalnız takılırdım oda arkadaşlarımla bir sorun olmuştu ve hemen zaten senin hiç arkadaşın yok demişti bana 😁 eee dedim yani? Evet arkadaşım yok çünkü kafama uyan kimse yok 😁 bu benim sorunlu olduğum anlamına gelmez ki aynı durum konu sahibi içinde geçerli ailesi ona zorluk çıkaran insanlarsa demekki uzak hissediyor olabilir burdan psikolojik sorun tespiti yapmak dogru gelmedi bana,bu kısmi sizin alıntı yaptığınız mesaja ithafen yazdım
Hayatinizda ki 100 kisiden 1 kisi bile kafaniza uygun degilse sorun o insanlarda midir yoksa sizde mi? Annemi bile sevmedigimi hissediyorum zaman zaman demis bir konusunda. Bilemiyorum bu biraz sIkintili gelmisti o zaman bile bana. Ayrica Burada kimse kimseye raporlu bir tespit yapilmadi. Fikir beyani yapiliyor sadece. Yorum istemis arkadasimiz yorum yapanlara da ters cevaplar veriyor.

Ha bu arada konu sahibi yeni dogum yapmis degil 1 yasinda galiba bebegi. Siz yeni dogum yapmis falan demissiniz de galiba.

Evet bebegi 1 yasindaymis o kisim benim gözümden kaçmış, yani herkesin fikrine saygı duyarım tabiki ama konu sahibini hala haklı buluyorum ben, yerinde olsam kibarca evden gönderirdim daha fazla gerilmeden

Evet bebegi 1 yasindaymis o kisim benim gözümden kaçmış, yani herkesin fikrine saygı duyarım tabiki ama konu sahibini hala haklı buluyorum ben, yerinde olsam kibarca evden gönderirdim daha fazla gerilmeden
Biz de aynısını diyoruz ki zaten 😁 ona da yok işime yarıyor varlığı diyor eeeee o zaman şikayet etme barii.. 😂

Biz de aynısını diyoruz ki zaten 😁 ona da yok işime yarıyor varlığı diyor eeeee o zaman şikayet etme barii.. 😂

Evet çalışıyor sanırım göndersem işe nasıl gideceğim filan demiş, bilemiyorum ya ben olsam nasıl davranırdım diye düşünüyorum ama aklıma pek bir alternatif de gelmiyor 😐 çalışan anne olmak zor

Evet bebegi 1 yasindaymis o kisim benim gözümden kaçmış, yani herkesin fikrine saygı duyarım tabiki ama konu sahibini hala haklı buluyorum ben, yerinde olsam kibarca evden gönderirdim daha fazla gerilmede

Konu sahibinin eşi 2 haftalığına şehir dışına çıkınca bebeğe baksın diye kv konu sahibesinin rızasıyla çağrılmış.

Kv zorunda olmadığı halde gelip lütufta bulunmus.

Konu sahibi de fayda görmesine rağmen kadının sesinin yüksekliğine takılıp kendi kendine hınçlanıyor. Konu sahibi uyurken uyanmasın diye ses bile yapmıyormuş kvsi.

Yüksek sesi alışkanlik ya da farkinda bile değil kv. Güzel bir dille anlatılabilirdi.
Çok rahatsızsa durumdan kendi annesini çağırabilirdi en baştan.

Kimse farkli bir sey demedi zaten istemiyorsan rahatsiz oluyorsan gitmesini iste dedi. Ama hem ise gidiyormus hem kocasi yokmus. Bakmasi iyi geliyor gondermiyor ama konusmasin diyor yook yaaa. Baktiriyorsan katlanicaksan katlanmiyorsan gitmesini isteyeceksin. Biz ona zorla katlan demedik ki.

Evet çalışıyor sanırım göndersem işe nasıl gideceğim filan demiş, bilemiyorum ya ben olsam nasıl davranırdım diye düşünüyorum ama aklıma pek bir alternatif de gelmiyor 😐 çalışan anne olmak zor
Öyle ama bu kadın böyleyse böyledir.. İnsan kendisini değiştiremez. Hele belli bir yaştan sonra hiç değiştiremez.. Yani konu sahibi kayınvalidesinin böyle olduğunu biliyordu ve bile bile kabul etti. O yüzden şikayet etmesi yersiz geliyor.. Bakıcı tut enazndan kafan rahat olur yani

Bakıcıyı para ile tutup da Kv nin çıpırtkanlığından kurtulacaksam para herşey demek oluyor
Buradaki kimse bana katlanmıyor ki
İstemeyen gitsin
Kardesiçine Yıldız Tilbe kaçmış galiba:))
zaten kadın 2 haftalık gelmiş idare etcen artık...
Keşke çok ve sesli konuşmasa ama bazi insanların da tarzı bu napalm. Benim yengem de aynısı ama aile buyugumuzdur sonuçta kendisini elestirmem

bazı insanlar böyledir.Daha önce küçükken,gençken kimse bağırarak konuşma dememişse yaşlanıncada aynı devam ediyorlar.Malesef değiştirme şansınız yok bu saatten sonra

Offf cok sinir bozucu ben bile gerildim su an. Yardim edio die gelsin şey de etsin tobe tobe. Bence söyle o zangır zangır konusurken anne biraz usul konusalim bebeklerde ilk bilmem kac ay fisiltidan baska seyler kulaklari bilmen napio mus de sık biseyler. O sesli sesli konustukca anne çocuk icin biraz tonu dusurelim mi de. Her agzini actiginda sen de fisildayarak kütüphanedeymissiniz gibi davran.

Ne güzel kayinvaliden yardim ediyormuş valla ben doğum yapalı 6ay olacak nerdeyse keske bir yardıma gelen kayinvalidem olsaydı neysek anacim var 😃

Eşinize sorun bir bana mı çok gürültülü geliyor diye. Kaynananizla normalde ilişkiniz iyiyse anne senin kulakların az işitmeye başlamış olabilir mi eskiden bu kadar gürültülü konusmuyodun diyip ödünü koparın biraz. Benim sülale de bağıra bağıra konuşur hep costuklarinda uyaririm

Bakıcıyı para ile tutup da Kv nin çıpırtkanlığından kurtulacaksam para herşey demek oluyor
Buradaki kimse bana katlanmıyor ki
İstemeyen gitsin
Para her şeyse, sizin ruh sağlığınızdan da önemliyse kaynananın sesine delirmeye devam.

Haklı olabilirsiniz kırmada deyin anne az kısık sesle konuş başım ağrıyor diye kırmadan beneği bahane edin uyuyor sesiz ol diye .Bence kıymet bilmelisiniz bu zamanda insanı anası gelip yardım etmiyor edemiyor ben 23 ay arayla iki kızmda 3 hafta dan sonra tektim napacam tek diye ağlardım nasıl korkardım genede çol zordeu eşimin iş saatle uzun du 🥺 tekdim geceye kadar 😭ilk doğum yaptığmda annem gelemem sen kal deyince bi hafta ordayım abimin çoçuğuda gelir benim büyüğe baktığım yetmez bide onların kız 🤯🤬yani beterin beteri var haline şükret
Senin üzüldüğün şey benim hayalim.

Senin üzüldüğün şey benim hayalim.
Ben evlatlarımın olmasına zorluğuna değil yalnızlığıma ,yardım edenimin olmamasına eşimin daha erken gelememesine üzüldüm arkadaşada çoçuklarımdan değil yalnızlığmndan dert yandım 🥺Aslında konu sahibi şanslı sadece konuşarak halledebilir daha zor şartlar yaşayan lohusalar var hepimizden .Bir zamanlar ben de evlatlarım olsun diye ağlar yakarırdım o günleri hiç unutmuyorum hissetiklerinizi anlıyorum canı gönülden 🌷Rabbime hep dua ediyorum isteyen dileyen kim varsa Rabbim herkese bu sevgiyi tattırsın

Back
X