Kızlar Kv bebek bakımına yardım İçin bana geldi , bir hafta oldu ama ben kendimi sıkmaktan beynimi döndürdüm resmen
Susmuyor konuşuyor ve gırtlağında hoparlör var sanki
Susmuyor susmuyor susmuyor susmuyor
Kendinden diğer torunlarından anasından bacısından kendinden ve time kendinden ve yine kendinden bahsediyor ama hoparlör takılmış gibi gırtlağına , normal insna konuşması max seviye 10 sa bu kadının ki 55 !!!!
Susmuyor ve yine susmuyor
Ben konuşmasam telle konuşuyor , ses çok yüksek dedim sabah sofrada konuşurken kadın , biraz kıstı sesini ama sonra yine aynı , bebeğimi ayağında uyuturken de telle konuşuyor , kocası sa aynı şeyden şikayetçi insanı hayattan soğutan bir konuşması var , bebek için yardım ediyor evet veriyorum ona işlerimi yapıyorum uyuyorum ama susmuyor kadın ya , ben uyurken sesi çıkmıyor kapıları örtüyorum ama gün içine beynime ediyor
Geri gitmesini istiyorum .... bir aylık gibi eşime söylemiştim ama sanırım dayanamayacağım ya inanılmaz gerginim

Eşim şehir dışında çalışıyor Şu bir kaç hafta , ben haftanın bir kaç günü işe gidiyorum Bebeğime acıyorum çocuğun kulaklar patlayacak siye , henüz bebeğimle evde tek kalmadılar hiç , ben hem evden gitmek istiyorum hem bebeği nasıl bırakacağım diye düşünüyorum inanın hayattan soğudum bir haftada depresyona girdim
Hayata çok da bağlı değildim zaten orası da ayrı