Susmuyor

Amin .. Kayınailenin de
Kimse yaşamasan bilemez
Tanımadan bilemez
Sanırım sizden empati bekledim ama nasıl yapacaksınız ki ?
Benim kayın tarafı tanımadığınız İçin ....
Ama tanımadan da ben okusam bu konuyu kv sağduyulu olsun bağırıp çağırmasın derdim
Ben kendimi kv nin evine hayal ediyorum ya da annemi gelininin evinde ... benim kv gibi dingonun ahırına çevirmiştim ben kv nin evini ??? Ne de olsa bana muhtaç diye ...
Asla yapmam yapamam !!
Az sağduyu az naiflik az bura benim Evim değil , bağırıp çağırmayayım derim . Annem bu kadın hiç başka evde davransa annemi de uyarırım
Benim evimde davransa yine kırk kere uyarmıştım annemi
Ama annemden hiç böyle bir şey görmedim ben
Bu Kadın da oğlunun yerine ilgileniyor şimdi bebeğimle , yine bakan benim bebeğime , benim de isteğim eşim bir an önce gelsin de kadın dönsün evine , Allah muhtaç etmesin
Anneniz baksın? '' Sizin yerinize. ''

Kayinvalidenin sesini dert edeceginize babalik görevini ona toslayan esinizden tiksinin
Ben kv den çekeceğimi çektim fazlası ile kotası dolu,
Sesini kısıp üslubunca konuşsun
Normal konuşsun , susup otursun demiyorum
Bura benim Evim dingonun ahırı değil
Kendi evinde böyle şımarık tavırları yok
Üstelik sürekli travmalarını anlatıyor , tiksindim

İleri yaşta insanlar evet biraz fazla konuşuyor hatta dediğiniz gibi birşeyi bi kaç kez anlatıyorlar çünkü çocuklaşıyorlar dinlesin birileri istiyorlar sorsun büyük yerine konmak istiyorlar acımasız olmayalım herkes derdini anlatmıyor inan anlatsalar kv nin ellerini bırak ayaklarını öpersin bence arkadaşım akıl vermek gibi algılama ama ılımlı ol sevecen ol dinle bidaha dinle ne kaybedersin bence bi anne daha kazanırsın

Forumda böylesine bencil çok az insan gördüm.
Oğlu adına bakıyormuş, güleyim de boşa gitmesin. 🤣🤣🤣 Siz annenizi çağırın madem sizin adınıza baksın diyeceğim ama ona anamıııı karıştırmaaaaaaayınn diye dalıyorsunuz. 🤣
Tam ayran dökülmelik konu. 🤣

Ya işi bırakıp bebeğinize kendiniz bakacaksınız. Ya annenizi cagiracaksiniz o bakacak. Ya da paraya kıyıp bakıcı tutacaksınız. Bu kadar rahatsizsaniz bu üçünden birini yapmak zorundasınız bir yaştan sonra kimsenin huyu degismez.

Ben günahını da sevabını da kabul etmedim kaynananın. Ev verecem dedi, bir ömür ömrümü yemek karşılığında. Evi ile beraber verdim görümceye, gitti. Sizin eliniz mahkum bir müddet, varın siz düşünün artık.

Yav bazı insanlar böyle gerçekten, burda da varsa öyleleri bi sormak istiyorum motor takılmış gibi nasıl konuşabiliyosunuz? Çeneniz yorulmuyormu, yada karşıdakine yazık değil mi, içinden konuş çok canın sıkılıyosa insanları rahatsız etmek zorundamısınız? Cevap verin öyleleri

İyi de kadın sohbet ettiğini sanıyor

Konu sahibi ona anlatma dememiş ki bize dert yanıyor

Aralıksız tüm gün konuşabilirim ama karşımdakinin de paylaşması lazım

Kv yi değişik kişi olarak konu sahibini bulmuş anlatıyor kendince değişik değişik konularda

Kızlar Kv bebek bakımına yardım İçin bana geldi , bir hafta oldu ama ben kendimi sıkmaktan beynimi döndürdüm resmen
Susmuyor konuşuyor ve gırtlağında hoparlör var sanki
Susmuyor susmuyor susmuyor susmuyor
Kendinden diğer torunlarından anasından bacısından kendinden ve time kendinden ve yine kendinden bahsediyor ama hoparlör takılmış gibi gırtlağına , normal insna konuşması max seviye 10 sa bu kadının ki 55 !!!!
Susmuyor ve yine susmuyor
Ben konuşmasam telle konuşuyor , ses çok yüksek dedim sabah sofrada konuşurken kadın , biraz kıstı sesini ama sonra yine aynı , bebeğimi ayağında uyuturken de telle konuşuyor , kocası sa aynı şeyden şikayetçi insanı hayattan soğutan bir konuşması var , bebek için yardım ediyor evet veriyorum ona işlerimi yapıyorum uyuyorum ama susmuyor kadın ya , ben uyurken sesi çıkmıyor kapıları örtüyorum ama gün içine beynime ediyor
Geri gitmesini istiyorum .... bir aylık gibi eşime söylemiştim ama sanırım dayanamayacağım ya inanılmaz gerginim :KK43:
Eşim şehir dışında çalışıyor Şu bir kaç hafta , ben haftanın bir kaç günü işe gidiyorum Bebeğime acıyorum çocuğun kulaklar patlayacak siye , henüz bebeğimle evde tek kalmadılar hiç , ben hem evden gitmek istiyorum hem bebeği nasıl bırakacağım diye düşünüyorum inanın hayattan soğudum bir haftada depresyona girdim
Hayata çok da bağlı değildim zaten orası da ayrı
Hem çocuğunuza bakacak birisine ihtiyacınız var hem de bakıcı gibi sessiz sakin sözünden çıkmayan olsun arayışıniz. Sizin gibi bir insanlar da beni çileden çıkartıyor.
Kadın düzenini bozup size yardıma gelmiş lafı yok, sözü yok neymiş sesi çok yüksekmiş.
Bir de bebeğinize aciyormussunuz. Hâlbuki biraz dışarıdan bakabilirseniz bebeginiz ve kayın validenize beraber acirdiniz.
Biraz verici olmayı deneyin hep bana hep bana nereye kadar.

Ammaannnn kime ne anlatıyorum ben
Üç beş arkadaş anlamış
Gerisi de başka başka savaşlar veriyor
Anlayana sivrisinek ....
Hadi bol gürültülü günler aylar yıllarrr size...Hem de kv gürültüsü
Bye

Arkadaşım bu anlayıp anlamayacak bir şey değil ki. Ben kayinvalidemle görüşmüyorum bile. Vaktiyle çok üzdü ayırdım yollarimi başıma kaktigi evine de al başına çal dedim çıktım. Yani amacınız sadece söylenmek kayinvalidenize burda milletin saydirmasi filanda bilemem ama bir yaştan sonra kimsenin huyu degismez. Çözüm arıyorsanız çözüm soyledim. Ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin demişler. Siz çözüm aramiyorsunuz. Bende bilirim sürekli konuşan susmayan birinin zorluğunu ama kayinvalidenin huyu degismez. Birisi uyarsa iki gün dikkat etse üçüncü gün aynısı olur. Ya kendiniz bakın ya anneniz baksın ya da bakıcı çağırın bu kadar basit. Ama sizin uslubunuzda çok normal değil tencere kapak gibi duruyorsunuz buradan.

Çok kısa bir süre katlanacam
Katlanmak zorunda olmayı aklım almıyor
Az biraz dozajı düşük konuşsa diye dert yandım millet saldırdı resmen

İyi de bize dert yanınca kv değişmez ki

Yüksek sesle konuşan Yüksek sesle konuşur

Cırlak Yüksek ve vurgulu sesim var

20 yaşımda da böyleydi 40 yaşımda da böyle 60 da da böyle olacak

Gelin için bunu değiştiremeyeceğime göre tek çözüm ya bir iki hafta tahammül edecek ya da beni çocuk bak diye çağırmayacak

Kv bebeğime bakıyor
Tepeme sçabülürrrr
Anlaşıldı zihniyet
Ayrıca mecbur gelmeye , onların ailede öyle
Ben hep bana uzak olsun dedim , 1 yaşında bebek ilk defa geldi , kendiler önceden de söylediler , ben istemedim , şimdi eşim ısrar etti bana
Yoksa pek de bebeğime bulaşsın istemem sevme harici

bunu bize değil kv ye söylesene bu üslupla

bebeğe bakmaya mecbursun ama gelmişken tepeme sçma şeklinde

susar böyle söylersen ya da alır çantasını gider

çözüm aslında basit, kv ye söyleyin derdinizi

yüksek sesle konuşma, bana bunları daha önce anlattın boş ver sıkma canını eskileri hatırlayıp vs vs kadını susturmaya çalışın

ne bileyim önüne sarma koyun sen sar deyin siz gidin içerdeki odada oturun işim var deyin açın bilgisayarı çalışıyorum deyin

siz çözüm değil sizinle oturup kv ye sayıp sövelim istiyorsunuz

Kızım sen ona muhtaçsın o sana muhtaç değil olmayınca tabi şımarık tavırlar sergiler sende ona tahammül göstermek zorundasın madem öyle otur çocuğuna kendin bak bakalım senin anneninse sevmediğin tavırları olacak mi, öyle istediğin gibi hiç bir zaman olmaz çocuk olunca hayat komple değişiyor stres artıyor çocuklar okula gidene kadar ateşlenme , grip, öksürük, uykusuz geceler sizi bekliyor , fedakarlığa ne kadar hazır olduğunuza bağlı siz herkese uyacaksınız kaynana veya anneniz değil çocuk sizin çocuk sorumlulukta sizin , bunu unutmayın

anneni çağır demişler kötü bişey mi demişler
sanki annenize kötü laf edilmiş gibi anemi karıştırma annemi karıştırma
Annesi bakmak zorunda değilmiş demek ki, ama kaynana bakmak zorunda. Onlarda öyleymiş. 🙄

Kız yok ben hem çakıştım hem kendim baktım bir yaşında kimseden yardım almadım , eşimle nöbetleşe baktık , nöbetin yüzde doksanı bende tabi , ben de baktırmak istemiyorum babaannesine , eşim iki hafta şantiyede kalmak zorunda o sebeple bakıyor şimdi ,
Asla istemiyorum yoksa

Farklı şehirlerdeyiz
Oğlunun yerine bakıyor şimdi bir kaç hafta
Yoksa işim olmaz

Ooooo
Kendisi çok memnun hayatından , kocasının yanından kaçsın da yeter ona
Ayrıca kendi oğlu İçin bakıyor bebeğe , oğlu nun bana asla yardımı olamıyor Çünkü
Ayrıca Kv ye asla acımam ben , beni yorduğu yıllara saysın şu bir kaç haftayı

Çok kısa bir süre katlanacam
Katlanmak zorunda olmayı aklım almıyor
Az biraz dozajı düşük konuşsa diye dert yandım millet saldırdı resmen
Vicdanınıza,ruh sağlığınıza acil şifa diliyorum.Böyle dünyaya öfkeli yaşamak zor olsa gerek.

Kendisi zaten kimseyi sevmiyormus annesi ve cocugundan baska ben hatirliyorum konularini hatta ablasindan bile hoslanmiyor. O derece yani 🤔🥺
yazmayayım dedim bunu siz yazınca dayanamadım

konu sahibi o kadın şeker de olsa bişey bulurdunuz.. sevmediğiniz için kimseyi
hatta o konusunda kocasını kim seviyor ki dedi merak ettim bunu eşinize de söylediniz mi? M maharetcan

yazmayayım dedim bunu siz yazınca dayanamadım

konu sahibi o kadın şeker de olsa bişey bulurdunuz.. sevmediğiniz için kimseyi
hatta o konusunda kocasını kim seviyor ki dedi merak ettim bunu eşinize de söylediniz mi? M maharetcan
Dur tahmin edeyim, kimseye gık diyemedi. Buraya öfke kusup zehrini akıtmak yerine kocası ile kaynanasına konuşsa dert mert kalmazdı.

Yav bazı insanlar böyle gerçekten, burda da varsa öyleleri bi sormak istiyorum motor takılmış gibi nasıl konuşabiliyosunuz? Çeneniz yorulmuyormu, yada karşıdakine yazık değil mi, içinden konuş çok canın sıkılıyosa insanları rahatsız etmek zorundamısınız? Cevap verin öyleleri
Konuşkan insanların çeneleri yorulmaz :)) Hızlı konuşurum, konuşmaya kaptırınca sesimin tonu da yükselir, hele sinirliysem saniyede kaç kelime konuşuyorum ben dahi sayamıyorum:) Hele arkadaşlarımla yakınlarımla güzel bir sohbet yakalamışsam sabaha kadar konuşabilirim, tabii hiç susmadan konuşuyorum diyemem, karşılıklı sohbet etmeyi severim, karşımdaki sessiz, konuşmayı sevmeyen biriyse sıkılıyorum, susarım o zaman, zira sohbet karşılıklı olursa keyifli oluyor, konuşkan insanlar onları sevenlere hoş, sevmeyen insanlara itici gelir.

Burada bahsedilen kayınvalide bana kalırsa sohbet etmeye çalışıyor, konu sahibesi kayınvalidesini sevmiyor anladığım kadarıyla o yüzden de itici geliyordur, varlığından rahatsız olduğunuz insan ne yapsa hoşlanmazsınız, burada yaşanan durum bu bana kalırsa.

Back
X