Susmuyor

Az sağduyu az naiflik az bura benim Evim değil , bağırıp çağırmayayım derim . Annem bu kadın hiç başka evde davransa annemi de uyarırım
Benim evimde davransa yine kırk kere uyarmıştım annemi
Ama annemden hiç böyle bir şey görmedim ben
Bu Kadın da oğlunun yerine ilgileniyor şimdi bebeğimle , yine bakan benim bebeğime , benim de isteğim eşim bir an önce gelsin de kadın dönsün evine , Allah muhtaç etmesin
İki de bir yok bir de kafama s.çsın diyorsunuz. Bu üslupta birine naif davranmaya gerek duymuyordur.

Çocuğu da kiminle yaptıysanız bakımından o sorumludur. Nöbet mi bu yerine annesi geliyor eşinizin? Normal sıralama şöyle ilerler çocuktan önce eşinizle konuşursunuz mesela biz çocuk düşünüyoruz ama senin işin yoğun bazen şehir dışına çıkman gerekiyor ben de işe gidiyorum bu çocuk bakımı işi nasıl olacak diye.

Çocuğunuzu siz bakıyor olabilseydiniz tamamen babaannesinin gelmesi gerekmezdi. Sağ olsun zor günümüzde yardım ediyor diyebilmeniz de bir sağduyu bir naiflik mesela.

Ben evlatlarımın olmasına zorluğuna değil yalnızlığıma ,yardım edenimin olmamasına eşimin daha erken gelememesine üzüldüm arkadaşada çoçuklarımdan değil yalnızlığmndan dert yandım 🥺Aslında konu sahibi şanslı sadece konuşarak halledebilir daha zor şartlar yaşayan lohusalar var hepimizden .Bir zamanlar ben de evlatlarım olsun diye ağlar yakarırdım o günleri hiç unutmuyorum hissetiklerinizi anlıyorum canı gönülden 🌷Rabbime hep dua ediyorum isteyen dileyen kim varsa Rabbim herkese bu sevgiyi tattırsın
Canım o konuda değil..Çok şükür evladim var ..Allah nasip etti ..1 yaşında bir kizim var .Benim hayalim dediğim;yalnız kızımı büyütmek .Lohusaligimda çok bunalttilar .Sürekli eleştiri,hurafe şeyler falan...Ondan dedim .Keşke beni de yalnız biraksalardi diye .Herkes çekildi .Bebeğim kolikti .Çok zordu
Ameliyatliydim ama inan huzur doldum😃😃Onu söyledim..

Sizi çok iyi anlıyorum. Komşumun çocuğuna da aile büyükleri bakıyor. Yemin ediyorum sesinden ben bıktım. Bütün telefon konuşması bizim daireden duyuluyor. Çocukları kah seviyor, kah tartışıyor bütün ses bizim evde. Her sabah onun sesiyle uyanıyorum. Kocası da geliyor. Çocukların yanında sürekli kavga ediyorlar. Nefret ettim artık kadının sesinden. Komşuyla bir samimiyetim de yok olsa belki uyarabilirim..
Aynen durum bu
Yaşamayan bilmez işte
Beynimin deldi sesi
Naif bir ses de değil , bağırınca kulağa hoş gelsin , bebeğimi severken ayrı , sofrada ayrı , telde konuşurken ayrı , birşeyler anlatıp bilmişlik taslarken ayrı , susmuyor anacım sus mu yorrrrrr !!!! Sus mu yorrrrr
Sen de çok çok rahatsız oluyorsan uyar uygun bir dille madem ...
Benim kv de de kocası ile çok kavga eder , şimdi keyfi yerinde
Millet demiş ya bebeğine baktırıyorsun diye , Onun keyfi gayet yerinde siz hiiççç merak etmeyin

Canım o konuda değil..Çok şükür evladim var ..Allah nasip etti ..1 yaşında bir kizim var .Benim hayalim dediğim;yalnız kızımı büyütmek .Lohusaligimda çok bunalttilar .Sürekli eleştiri,hurafe şeyler falan...Ondan dedim .Keşke beni de yalnız biraksalardi diye .Herkes çekildi .Bebeğim kolikti .Çok zordu
Ameliyatliydim ama inan huzur doldum😃😃Onu söyledim..
Ah hiç fark etmemişim profilinizde de resmi varmış Allah bağışlasın inşallah ben yanlış anlamışım.Tek çocukla yalnız kalmak kolay da iki tanesi ile biri bebek biri de 23 aylık inanın zor yalnız bırakamıyorsunuz tek başlarına her an ne yapacağı belli değil biri uyuyor biri uyanıyor biri oyun isterken bile uyumak istiyor emek istiyor tabi kaliteli yalnızlık belki kuru kalabalıktan iyidir ama genede candan istediğiTek çocukla yalnız kalmak kolay da iki tanesi ile biri bebek biri de 23 aylık inanın zor yalnız bırakamıyorsunuz tek başlarına her an ne yapacağı belli değil biri uyuyor biri uyanıyor biri oyun isterken bile uyumak istiyor emek istiyor tabi kaliteli yalnızlık belki kuru kalabalıktan iyidir ama genede candan yardım eden bir yakın isterdim kalabalık değil Çünkü yeri geliyor biri hasta oluyor ama diğeri hasta değil iyi onu eve bırakmam lazım bırakamıyorsun kimseye çünkü kimse yok etrafta ya da tam tersi sen hasta oluyorsun alıyorsun iki küçük çocuğu tekrar hastaneye taşı Büyük olan park istiyor eğlenmek istiyor küçük küçük çok küçük götüremiyorsun hava soğuk Öyle böyle büyüdüler çok şükür Yalnızlığında zorlı zamanları tarafları var yani ysşayınca anlaşılıyor.Belki ben de kalabalık yaşarsam kalabalığın zorlu yanlarını görürüm

İki de bir yok bir de kafama s.çsın diyorsunuz. Bu üslupta birine naif davranmaya gerek duymuyordur.

Çocuğu da kiminle yaptıysanız bakımından o sorumludur. Nöbet mi bu yerine annesi geliyor eşinizin? Normal sıralama şöyle ilerler çocuktan önce eşinizle konuşursunuz mesela biz çocuk düşünüyoruz ama senin işin yoğun bazen şehir dışına çıkman gerekiyor ben de işe gidiyorum bu çocuk bakımı işi nasıl olacak diye.

Çocuğunuzu siz bakıyor olabilseydiniz tamamen babaannesinin gelmesi gerekmezdi. Sağ olsun zor günümüzde yardım ediyor diyebilmeniz de bir sağduyu bir naiflik mesela.
Oğlunun yerine bakıyor ,
Beni ilgilendirmez , oğlu da sadece ben işte iken bakıyordu . Sonuç olarak ben işe geldiğimde bebeğim kadınla kalıyor
En azından diğer gelini ve oğlu gibi iliklerine kadar sömürmüyorum maddi olarak , Diğer gelin be oğlu gibi bizim eve gelip yemek yapacaksın gece bebeklerimiz bakacaksın demiyorum , çalışıyorum işimdeyim, Bebeğime kendim bakıyorum , Benim bu hakime şok oluyorlar zaten, bir kaç haftalığına 12 aylık torununun yanına geldi , hoş her halükarda gelecekti şu ara zaten,
Evet beynimi ses telleri ile deşmek zorunda değil , Naifliğim bir yere kadar ,
Herkes ne kv avukatı imiş yaaaa
Başına gelmeyen anlamıyor işte

Ah hiç fark etmemişim profilinizde de resmi varmış Allah bağışlasın inşallah ben yanlış anlamışım.Tek çocukla yalnız kalmak kolay da iki tanesi ile biri bebek biri de 23 aylık inanın zor yalnız bırakamıyorsunuz tek başlarına her an ne yapacağı belli değil biri uyuyor biri uyanıyor biri oyun isterken bile uyumak istiyor emek istiyor tabi kaliteli yalnızlık belki kuru kalabalıktan iyidir ama genede candan istediğiTek çocukla yalnız kalmak kolay da iki tanesi ile biri bebek biri de 23 aylık inanın zor yalnız bırakamıyorsunuz tek başlarına her an ne yapacağı belli değil biri uyuyor biri uyanıyor biri oyun isterken bile uyumak istiyor emek istiyor tabi kaliteli yalnızlık belki kuru kalabalıktan iyidir ama genede candan yardım eden bir yakın isterdim kalabalık değil Çünkü yeri geliyor biri hasta oluyor ama diğeri hasta değil iyi onu eve bırakmam lazım bırakamıyorsun kimseye çünkü kimse yok etrafta ya da tam tersi sen hasta oluyorsun alıyorsun iki küçük çocuğu tekrar hastaneye taşı Büyük olan park istiyor eğlenmek istiyor küçük küçük çok küçük götüremiyorsun hava soğuk Öyle böyle büyüdüler çok şükür Yalnızlığında zorlı zamanları tarafları var yani ysşayınca anlaşılıyor.Belki ben de kalabalık yaşarsam kalabalığın zorlu yanlarını görürüm
Allah yardımcın olsun baya zor

Lohusasiniz sandım bende. Meger cocuk 1 yadindaymis. Yenidogansa hak verecektim ruh halinize ama 1 yasinda çocuk babasi 2 hafta yok diye babasinin yerine baksın diye annesi cagrilir mi? Bu adam da parayı kendi basina harcamiyor heralde ailesi icib harciyordur. 1 yaşındaki bebek duzeninizi oturtmus olmanız lazımdı. Havadan konuşmuyorum eşim sık sık is için gider evden. Cocugumla yalniz kalırım. Ama hic aklimada babasinin bakacağıni anasi baksin diye kv çağırmak aklima gelmezdi cok garip geldi. Kulaklari da duymuyordur muhtemelen. Doktora gotururseniz iyi olur
Yok yok kulakları da her bi yeri sağlam
Benim eşim de bu 12 ay zarfında yüzde 60 zaman diliminde şehir dışına çıktı zaten ben hep tektim o Süreçlerde , bebeğimle hep yalnızdım , eşim iki hafta gidecek de annesi gelsin diye birşey değil bu , doğum izni süt izni yıllık izinler vs eşim şehir dışına çıktıkça bitti artık, ondan mütevellit şimdi eşim şehir dışına çıkınca annesi duruyor bebeğimle , yoksa ben hep tektim bebeğimle , sağlığım olduğu sürece de hep bakarım elbette

Kulaklarında sıkıntı yok
Çenesinde var
Susmuyor anacım sus mu yor
Ya insan az sağduyulu olmaz mı madem yardıma geldi neden illa katlanmak zorundayım ki ? Bunu anlamıyorum
Bu gerçek bir yardım değil bence
Beynimin içinde stadyum var gibi o derece
Tamam
kv yi gönderin bakıcıya verin
Allah Allah

o kadının bu yaştan sonra huyu değişmez

Yeni dogum yapmamis ki, cocuk 1 yasinda. Eger benim sesimden, telefonla gorusmemden falan o kadar rahatsizsa bakici tutacak
Ne kadar konu saptı ya
Bu kadın bebek yokken de böyle konu tek bebek değil
Zaten sevmemeye gelecekti bebeğimi özlemişti kadın
Konu şu ki : kadın çok yüksek sesli ve evimde , misafir , uyarsan uyarmazsın .. iç döküş konu
Neden herkes kv ile beni karşı karşıya getirme derdine düştü anlamadım
Üstelik bakıcılık da yapmıyor
12 aydın o mu vardı ?

Kulaklarında sıkıntı yok
Çenesinde var
Susmuyor anacım sus mu yor
Ya insan az sağduyulu olmaz mı madem yardıma geldi neden illa katlanmak zorundayım ki ? Bunu anlamıyorum
Bu gerçek bir yardım değil bence
Beynimin içinde stadyum var gibi o derece
Kadın evini bırakmış yardıma gelmiş neden katlanmak zorundayım diyorsunuz pes gerçekten.allah yardım etsin inşallah kadının ilerde size ihtiyacı olmaz.yardım eden kadına bunu diyorsanız o zaman neler dersiniz kimbilit

Kadın evini bırakmış yardıma gelmiş neden katlanmak zorundayım diyorsunuz pes gerçekten.allah yardım etsin inşallah kadının ilerde size ihtiyacı olmaz.yardım eden kadına bunu diyorsanız o zaman neler dersiniz kimbilit
İnşallah ihtiyacı olmaz bana
Zavallı mağdur babaanne

Bakıcıya vermem ücretsize ayrılırım
Konu bu değil
Herkes kv avukatı kesildi
Bol sesli günler diliyorum hepinize
Doğruya doğru konuşmayı severim ben
o zaman ücretsiz izne ayrılın
kadın bu yaştan sonra tekrar çocuk bakacak
üstelik siz uyuyun diye merhamet edip siz uyurken çocuk bakacak
hala bağırıyor çok konuşuyor

Aşırı bencilsiniz. Üslubunuz çok kötü

Haftada 2 gün için çağırmayıp bakıcı tutsaydınız 2günlük ya da kendi anneniz gelseydi. Hem çağırıp hem de yakınıyorsunuz.yeni tanımıyoirsunuz kadını

Bir de eltiye laf atılmış onun gibi mi yapıyım diye.Eltiniz kvnizin sesini çekip istediğini yaptirmis. Siz istediginizi yaptırip sesini de cekmek istemiyorsunuz

Back
X