nasıl davranacağımı bilmediğim ve kimseye anlatamadığım için buraya yazıyorum.şubat tatilinde memlekete gittiğimde teyzemin telefonu eline alıp mesajlaşmaya başladığını farkettiğim gibi şüphelendim,çünkü telefonu montunun cebinden çıkartıp oturduğumuz odaya bile getirmez, çalsa duymazdı,kısacası telefonla pek ilgisi yoktu.bu arada kendisi 50 yaşında liseye giden çocuğu var. neyse efendim mesajlaştığını görünce kafamın içinden beni dürtükleyen şeytana yok artık dedim ama dayanamadım gizlice aldım telefonu. adamın biriyle mesajlaşıyormuş, hemde ne mesajlaşma
şok geçirdim bu kadarını beklemiyordum. yani yatıp kalkmışlar mı tam emin değilim ama öyleymiş gibi mesaj atmış karşıdaki. anneme anlattım o da şok geçirdi, 2 gün gözümüz sürekli üstündeydi, liseli kızlar gibi mesajlaşmaları devam etti. bi bahaneyle telefonu istedim denemek için tüm mesajları silip öyle verdi, tabi annemde gördü sildiğini. adamın adını değiştirip kadın ismiyle kaydetmiş sonradan. benim gördüğüm o açık saçık mesajları silmiş, elimde kanıtım yok. eniştemin silahı var, dayılarım piskopatın önde gideni, onlara duyrmadan halledelim dedim, annem benim konuşmamı istemedi.kendi konuşmuş inkar etmiş, ne diyorsunuz ne saçmalıyorsunuz falan demiş. zaten ben döndüm memleketten,artık yüz yüze konuşma şansımda yok. ne yapayım şimdi? arama diyor annem ben hallederim diyor ama ya kaçarsa adama? enişte anneme zarar verir diye korkuyorum sen biliyordun falan diye. kafayı yicem düşünmekten. çocuk emziriyorum sütüm azaldı onun yüzünden