- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 23
- 32
- Konu Sahibi Kuzum benim
Mrb arkadaşlar. Bu konuyu hiç dert etmek istemiyorum kendime ama sabrım bitti artık. Agzıma geleni makul bir şekilde buraya yazıp rahatlamak istiyorum.Eşimin zerre sevmediğim bir halası var. Ve benden bir kaç sene sonra evlenen gelini... Bizim 7 sene evladımız olmadı. Hep tedavilerle geçti senelerimiz. Bu hala müsvettesinin de hemen oldu torunu. Bize her gelişinde çocuğu benim gözümün içine bakarak sevmeler abartmalar neler neler... Sabır dedim hep sustum. Yarası olan gocunur derler ya acaba ben mi alınıyorum diye çok düşündüm. Ama diğer halalarımdan hiç böyle densizlikler görmedim. Benim yanım da olabildiğince dikkat ettiler sağolsunlar... Ve çok şükür rabbim yüzümüzü güldürdü. Şimdi 7 buçuk aylık bir oğlumuz var. Geçen gün bu hala denilen ... Yine geldi. İşte neler anlatıyor agxınız açık kalır. Nerdeyse gelini nasıl çocuk yaptı onu bile anlatacak. İşte gelininin bebekleri olmazsa herkeze ne dermiş korunmalarına izin vermemiş felan neler ağzım açık kaldı. Terbiyesiz. Ve bunlar beni ne kadar yaralamıyo desem de yaralıyo. Üzülüyorm. Rabbim bizi bir sınavdan geçirdi ve çok şükür hediyenizi verdi. Kötü olmak istemiyorum ama ramak kaldı. Bir gün yüzünede patlıcan. Saçmaladıysam kusura bakmayın. Bir anlık içimi boşaltmak istedim. Okuyana teşekkürler