- 9 Haziran 2012
- 3.793
- 15.488
- 408
Merhaba arkadaşlar
insan bu bozuk piskoloji den nasıl kurtulur..
sürekli bi sorun sorunlarla dolu bi yaşam. . evlendigim günden beri problem problem..
yakın zamanda ev aldık. eşime o kadar çok söyledim ki borca girmeyelim ben kirada oturmaya razıyım ama o beni dinlemedi götürdü bütün birikimimizi eve verdi. .
neyse dedim bi şekilde ödenir ikimizde çalışıyoruz..
bide milletden borç aldı kredi yi çok cekmeyelim diye...
bizim ikimizinde ailesi uzakta biz yurt dışında yaşıyoruz eşimin ailesi Türkiye de..
geçen gün tutturdu tatile Türkiye ye gidelim olmaz bu kadar borç varken gidemeyiz el borcumuz u odeyelim diyorum tartışma çıkıyor.. o zaman ev almasaydin diyorum kızıyor . .
usandim tartismaktan . .. asil su sorun var. . biz ailesinin yanına hangi sene gittiysek boşanma noktasına geldik. .
bidaha onların yanına gitmek istemiyorum huzurumuzu bozuyorlar. .
borçları bahane ediyorum gitmeyelim diye. .
allahım kafayı yiyeceğim ben bu adamı nasıl ikna edeceğim yaaa...
o kadar sıkıntı yapıyorumki dişlerimi sıkıyorum hastalık haline geldi. .
sabah uyandigimda çenem ağrıyor artık. .
ailem benim için önemli dedi geçen gün git ailen ile yasa o zaman dedim bende ağladım.. ben ailen değilim zaten dedim. .
korkuyorum oraya her gitdiğimde bittik biz ayrılma noktasına geldik gitmek istemiyorum.. napmam lazım sizce? ??
insan bu bozuk piskoloji den nasıl kurtulur..
sürekli bi sorun sorunlarla dolu bi yaşam. . evlendigim günden beri problem problem..
yakın zamanda ev aldık. eşime o kadar çok söyledim ki borca girmeyelim ben kirada oturmaya razıyım ama o beni dinlemedi götürdü bütün birikimimizi eve verdi. .
neyse dedim bi şekilde ödenir ikimizde çalışıyoruz..
bide milletden borç aldı kredi yi çok cekmeyelim diye...
bizim ikimizinde ailesi uzakta biz yurt dışında yaşıyoruz eşimin ailesi Türkiye de..
geçen gün tutturdu tatile Türkiye ye gidelim olmaz bu kadar borç varken gidemeyiz el borcumuz u odeyelim diyorum tartışma çıkıyor.. o zaman ev almasaydin diyorum kızıyor . .
usandim tartismaktan . .. asil su sorun var. . biz ailesinin yanına hangi sene gittiysek boşanma noktasına geldik. .
bidaha onların yanına gitmek istemiyorum huzurumuzu bozuyorlar. .
borçları bahane ediyorum gitmeyelim diye. .
allahım kafayı yiyeceğim ben bu adamı nasıl ikna edeceğim yaaa...
o kadar sıkıntı yapıyorumki dişlerimi sıkıyorum hastalık haline geldi. .
sabah uyandigimda çenem ağrıyor artık. .
ailem benim için önemli dedi geçen gün git ailen ile yasa o zaman dedim bende ağladım.. ben ailen değilim zaten dedim. .
korkuyorum oraya her gitdiğimde bittik biz ayrılma noktasına geldik gitmek istemiyorum.. napmam lazım sizce? ??