• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Susuzluk çiçeği, ilgisizlik kadını çürütürmüş :/

Daha evlenmeden böyleyse olur da evlenirseniz tablo daha vahim olacak gibi görünüyor.
Bence ilişkiniz üzerinde farklı kararlar alma zamanı gelmiş, geçiyor

Şimdi, ipleri koparmadan, kalbini kırmadan, her an gidebilecegim izlenimini nasıl veririm. Yoksa böyle bişey mümkün değil mi :KK70: Gitmeden o izlenim verilmiyor mu? Biraz taktiğe ihtiyacım var?
her an gidebileceğin izlenimini vermesen de direkt gitsen mesela?
belki de senin sandığın gibi değildir bu ilişki onun için.. yani senin kadar yoğun hissetmiyordur?

Bir kez konuşun... Kendinizi olduğunuz gibi gösterin, seni tanımak istiyorum diyin. Seni gün içinde merak ediyorum, sevgisinden şüphelendiğim bir insan istemiyorum, bu gayet karakterli bir duruş değil mi sence de? Diyin.... Ne cevap verecek? Nasıl davranacak? Sezin... Eğer sizin istediğiniz gibi davranmiyorsa ya da yeterince sevdiğini düşünmüyorsanız -hala- ayrılmamak için bir sebebiniz yoktur bence.

Ben sizin sevgiliniz gibi bir kadınım.
Dün işden cikdim. Poy poy eve geldim... çamaşır atdim makinaya... yemek yapdim. Nişanlım ariyo... yahu... bi dur demi. Bi dur. Bi nefes alim. Karnimi doyurim... bi tuvalete gidim rahat rahat. Bari bi sigara icim. Yok. İllah telefonda konuşacak...

Vallah sadece bu durumdan kurtulmak icin basacam nikâhı... :)

Şaka bir yana... bazi insanlar böyle. Sevmesine cok seviyorum nişanlımı ama bunaliyorum. Helede yorgunsam... vallah bazen aküm bitdi diyorum ve telefonu uçuş moduna aliyorum

madme çantada keklık izlenımı verdin artık degişme zamanı ,

onun bu kıza ne oldu diyecek kadar uzak ve sessiz kalacaksın , aradımı 3 aramanın 2 sını açacaksın muhakkkak bir tlf cvp siz kalacak ve dönmeyeceksın , nerdeydın dediği zmana duymammışım eve geldim çantamda kalmış , yeni yürüyüşten geldim , çarşıdaydım duymadım , diyeceksın elınde tlf beklemıyorum demek oluyor bu ,

bu saydıklarımın hepsi tecrubeyle sabıttır ,

her an gidebileceğin izlenimini vermesen de direkt gitsen mesela?
belki de senin sandığın gibi değildir bu ilişki onun için.. yani senin kadar yoğun hissetmiyordur?
Benim sandığım kadar yoğun hissetmiyor mu yoksa karakteri mi böyle onu anlayacağım inşallah.

Bir kez konuşun... Kendinizi olduğunuz gibi gösterin, seni tanımak istiyorum diyin. Seni gün içinde merak ediyorum, sevgisinden şüphelendiğim bir insan istemiyorum, bu gayet karakterli bir duruş değil mi sence de? Diyin.... Ne cevap verecek? Nasıl davranacak? Sezin... Eğer sizin istediğiniz gibi davranmiyorsa ya da yeterince sevdiğini düşünmüyorsanız -hala- ayrılmamak için bir sebebiniz yoktur bence.
Konuştum, hep aynı şeyi diyor. Kafamı kaldiramiyorum kafam çok dolu diyor. Bende sustum artık. Bakalım süreç nasıl gelişecek.

Ben sizin sevgiliniz gibi bir kadınım.
Dün işden cikdim. Poy poy eve geldim... çamaşır atdim makinaya... yemek yapdim. Nişanlım ariyo... yahu... bi dur demi. Bi dur. Bi nefes alim. Karnimi doyurim... bi tuvalete gidim rahat rahat. Bari bi sigara icim. Yok. İllah telefonda konuşacak...

Vallah sadece bu durumdan kurtulmak icin basacam nikâhı... :)

Şaka bir yana... bazi insanlar böyle. Sevmesine cok seviyorum nişanlımı ama bunaliyorum. Helede yorgunsam... vallah bazen aküm bitdi diyorum ve telefonu uçuş moduna aliyorum
Bende buna inanmak istiyorum. Eğer karakteri böyleyse yapacak ne olabilir ki... O zaman kendime dönüp bakarım kaldirabiliyor muyum diye

Mesela nisanliniz size her zamankinden farklı davransa, kendini geri çekse tepkiniz ne olur?

madme çantada keklık izlenımı verdin artık degişme zamanı ,

onun bu kıza ne oldu diyecek kadar uzak ve sessiz kalacaksın , aradımı 3 aramanın 2 sını açacaksın muhakkkak bir tlf cvp siz kalacak ve dönmeyeceksın , nerdeydın dediği zmana duymammışım eve geldim çantamda kalmış , yeni yürüyüşten geldim , çarşıdaydım duymadım , diyeceksın elınde tlf beklemıyorum demek oluyor bu ,

bu saydıklarımın hepsi tecrubeyle sabıttır ,
Evet bende böyle düşünüyorum.

Bakalım ne olacak sonuç

Benim sandığım kadar yoğun hissetmiyor mu yoksa karakteri mi böyle onu anlayacağım inşallah.
yani, yeni ilişkiymiş çok iyi tanımıyorsunuz bence birbirinizi.
hakkında hayırlısı olsun

Bende buna inanmak istiyorum. Eğer karakteri böyleyse yapacak ne olabilir ki... O zaman kendime dönüp bakarım kaldirabiliyor muyum diye

Mesela nisanliniz size her zamankinden farklı davransa, kendini geri çekse tepkiniz ne olur?

Tepkim olmazdi galiba.
Mesela her gün aramasa işi vardir derim. Belki fark bile etmem.
Beni merak etmesi bazen bana komik geliyor. Tamam seviyor filan ama ben 30 yaşında kadinim... neyimi merak edecek. Ondan önce 28 yıl yaşamışım ayağıma taş takılmamış...

Benim şubat sonu doğum günüm var... nişanlım 1 hafta tatil aldı aslinda beraber geçirecektik ama ben plan değiştirdim ve ablamla gecirmek istiyorum... nişanlım hafif bozuldu bu kararima.

Aynisi bana yapsa ben bozulmazdim. Yani sevgiyle alakali değil... karekter meselesi.

Bazi insanlar yorgun argin poypoy gezmeyi sevmez. Dışarda yemek yemeyi filan bende sevmem. Cirt cirt whatsappden yazismayi hic sevmem. Facebookda bile ekli değil nişanlım.

Ayy benden cok kötü erkek olurmuş. İyikide kadin olmuş. Dizi dizi terkedilirdim vallah

Tepkim olmazdi galiba.
Mesela her gün aramasa işi vardir derim. Belki fark bile etmem.
Beni merak etmesi bazen bana komik geliyor. Tamam seviyor filan ama ben 30 yaşında kadinim... neyimi merak edecek. Ondan önce 28 yıl yaşamışım ayağıma taş takılmamış...

Benim şubat sonu doğum günüm var... nişanlım 1 hafta tatil aldı aslinda beraber geçirecektik ama ben plan değiştirdim ve ablamla gecirmek istiyorum... nişanlım hafif bozuldu bu kararima.

Aynisi bana yapsa ben bozulmazdim. Yani sevgiyle alakali değil... karekter meselesi.

Bazi insanlar yorgun argin poypoy gezmeyi sevmez. Dışarda yemek yemeyi filan bende sevmem. Cirt cirt whatsappden yazismayi hic sevmem. Facebookda bile ekli değil nişanlım.

Ayy benden cok kötü erkek olurmuş. İyikide kadin olmuş. Dizi dizi terkedilirdim vallah
Ay çok kızdım size.

Yazık değil mi adama? Sevdiginize emin misiniz?

Ay çok kızdım size.

Yazık değil mi adama? Sevdiginize emin misiniz?

100de 100 eminim.
Emin olmasam evlenmeye kalkmam.
Belkide beni olduğum yabani hallerimle kabullendiği icin hayatimda ilk defa bukadar sevdim.

Balik burcuyum ben. Özgürlüğüme cok düşkünüm. Kabul etmese zaten teklifini kabul etmezdim

100de 100 eminim.
Emin olmasam evlenmeye kalkmam.
Belkide beni olduğum yabani hallerimle kabullendiği icin hayatimda ilk defa bukadar sevdim.

Balik burcuyum ben. Özgürlüğüme cok düşkünüm. Kabul etmese zaten teklifini kabul etmezdim
Ne diyeyim o bunu kabul ediyorsa problem yok.

Mutluluklar :)

Hepimizin zaafları, zayifliklari var muhakkak. Hayatta ne kadar güçlü, kendi ayaklari üzerinde duran, ozenilen kadınlar olsak da gelip bir yerde bocaliyoruz işte.

Derdim ilgisizlik, ve bunu çok kafama takıyor olmam. Vazgeçemeyeceğim bir ilişki değil, yeni, fakat başlara kıyasla her geçen gün ilgisiz kaldığım bir ilişki.

Bu noktada mantık yürütmeye çalışıyorum. Uyustugumuz çok nokta var. Bu yüzden gemileri yakmaya değer mi diye düşünüyorum. Bakıyorum geçen zamana, hep mantıklı ilerledik. Aptal aşık gibi değildik, ama başlarda daha ilgili arayan soran merak eden bir erkekti. Yalnız kalınca hemen elimi tutmayan çalışan biriydi. Şimdi durum değişti. Çok işi var. Sahiden var ama akşam boş kaldığında da pek görüşmeye hevesli değil. Pek yazmıyor, günde bir ancak. Yapısı gereği çok romantik değil. Bir kere seni seviyorum dedi sadece :KK70: Biraz da sanırım ben çantada keklik izlenimi verdim. Ama bu durumu değiştirmek istiyorum.

Şimdi, ipleri koparmadan, kalbini kırmadan, her an gidebilecegim izlenimini nasıl veririm. Yoksa böyle bişey mümkün değil mi :KK70: Gitmeden o izlenim verilmiyor mu? Biraz taktiğe ihtiyacım var?
kaç yıldır berabersizniz bilmiyorum ama şimdiden evli gibi olmuşsunuz herşey rutine binmiş heycan kalmamış.Emin misin senin istediğin ilişki bu nu?Hepsinin sonu aynı ama bu kadar çabuk olması ilginç.

Back
X