Susuzluk çiçeği, ilgisizlik kadını çürütürmüş :/

Ne diyeyim o bunu kabul ediyorsa problem yok.

Mutluluklar :)

Yani... kabul etmeyen ceker kapıyı gider :)
Sağol canim.
Seninki ucan tekmeyi yiyecek galiba... :(
Ama sende haklisin. Mutlu değilsen bence yorma kendini. Bu tip insanlar asla senin beklediğin ilgiyi vermez. Kendide istemez ama vermezde

bence hiç arayıp sorma, o mesaj attığında da çok geç dön. pardon uyumuşum ya da işim var vs.gibi bahaneler üret.buluşmak istediğinde bahane bul meşgul olduğunu söyle. bu şekilde ya tamamen biter ya da tersi olur :KK48:

bence hiç arayıp sorma, o mesaj attığında da çok geç dön. pardon uyumuşum ya da işim var vs.gibi bahaneler üret.buluşmak istediğinde bahane bul meşgul olduğunu söyle. bu şekilde ya tamamen biter ya da tersi olur :KK48:
Bugunden itibaren bunu uyguluyorum bakalım sonucu göreceğiz :)

Bugunden itibaren bunu uyguluyorum bakalım sonucu göreceğiz :)
zaten onun yaptığı da bu değil mi canım, boşver aynısını sen de yap. belki farkedip neyin var diye sorar belki bizden olmuyor ayrılalım der belki de tutuşur belli olmaz. zaten 3 aylık ilişki boşver kafana takmaya değmez. bi dene bakalım sonucu yaz, başarılar :KK69:

zaten onun yaptığı da bu değil mi canım, boşver aynısını sen de yap. belki farkedip neyin var diye sorar belki bizden olmuyor ayrılalım der belki de tutuşur belli olmaz. zaten 3 aylık ilişki boşver kafana takmaya değmez. bi dene bakalım sonucu yaz, başarılar :KK69:
Muhakkak yazacağım :)

Bu uygulama ters tepmesin . A bu da benim kafadan çok aramaya gerek Yok demesin sonra ..

Sen yine kendini geri çek nazlan biraz hatta yemek teklif etsin sen arkadaşlarla sözleşmiş ol... ama baktın olmuyor “ ayna “ muhabbeti yap. Yani onu kendisine yansıtmaya çalıştığını aslında iletişimsizlikten mutsuz olduğunu, böyle bir evlilik istemediğini söyle..Sevgi dile getirildikçe büyür bence...

Ayrıca takıldığım nokta şu . Tamam çok yoğun olabilir ama gün aşırı olsa güzel bir mesaj atması lazım. Yani bu zamana kadar sadece bir kere sevdiğini söylemesi sıkıntılı.

Taktikle falan olmuyor ki... Daha çok yeni olduğun bir ilişkide bu kadar takıntı haline getirme . Çok fazla bağlanmışsın gibi geldi bana

Bu uygulama ters tepmesin . A bu da benim kafadan çok aramaya gerek Yok demesin sonra ..

Sen yine kendini geri çek nazlan biraz hatta yemek teklif etsin sen arkadaşlarla sözleşmiş ol... ama baktın olmuyor “ ayna “ muhabbeti yap. Yani onu kendisine yansıtmaya çalıştığını aslında iletişimsizlikten mutsuz olduğunu, böyle bir evlilik istemediğini söyle..Sevgi dile getirildikçe büyür bence...

Ayrıca takıldığım nokta şu . Tamam çok yoğun olabilir ama gün aşırı olsa güzel bir mesaj atması lazım. Yani bu zamana kadar sadece bir kere sevdiğini söylemesi sıkıntılı.
Bu sekilde bir deneyeyim onumu ancak öyle göreceğim sanırım.

Yapısı öyle, yada gerçekten sevmiyor. Iki ihtimal var. Bunu nasıl anlayabilirim :/

Taktikle falan olmuyor ki... Daha çok yeni olduğun bir ilişkide bu kadar takıntı haline getirme . Çok fazla bağlanmışsın gibi geldi bana
Ne yapabilirim ki şu an?

Direk terk mi edeyim? Ya sonra pişman olursam. Bana yaptığı kötü bişey yok ki. Bu durum geçici mi yoksa böyle mi yada sevmiyor mu anlamam lazım

Hepimizin zaafları, zayifliklari var muhakkak. Hayatta ne kadar güçlü, kendi ayaklari üzerinde duran, ozenilen kadınlar olsak da gelip bir yerde bocaliyoruz işte.

Derdim ilgisizlik, ve bunu çok kafama takıyor olmam. Vazgeçemeyeceğim bir ilişki değil, yeni, fakat başlara kıyasla her geçen gün ilgisiz kaldığım bir ilişki.

Bu noktada mantık yürütmeye çalışıyorum. Uyustugumuz çok nokta var. Bu yüzden gemileri yakmaya değer mi diye düşünüyorum. Bakıyorum geçen zamana, hep mantıklı ilerledik. Aptal aşık gibi değildik, ama başlarda daha ilgili arayan soran merak eden bir erkekti. Yalnız kalınca hemen elimi tutmayan çalışan biriydi. Şimdi durum değişti. Çok işi var. Sahiden var ama akşam boş kaldığında da pek görüşmeye hevesli değil. Pek yazmıyor, günde bir ancak. Yapısı gereği çok romantik değil. Bir kere seni seviyorum dedi sadece :KK70: Biraz da sanırım ben çantada keklik izlenimi verdim. Ama bu durumu değiştirmek istiyorum.

Şimdi, ipleri koparmadan, kalbini kırmadan, her an gidebilecegim izlenimini nasıl veririm. Yoksa böyle bişey mümkün değil mi :KK70: Gitmeden o izlenim verilmiyor mu? Biraz taktiğe ihtiyacım var?
Evlenmeden bu kadar ilgisizse evlenince farklı odada oturur sanki bazıları böyledir böyle kabul etmek lazım benim eşimde öyle nişanlıyken dibinden ayrılmayan adam düğünden sonra kendi halinde oldu...

Evlenmeden bu kadar ilgisizse evlenince farklı odada oturur sanki bazıları böyledir böyle kabul etmek lazım benim eşimde öyle nişanlıyken dibinden ayrılmayan adam düğünden sonra kendi halinde oldu...
Böyle kabul edebilir miyim bilmiyorum ki.

Yanında mutluyum, anlayışlı, bunaltmiyor, ama sevgi dolu değil. Merak etmiyor pek. Bu da bir zaman sonra rahatsız ediyor.

Böyle kabul edebilir miyim bilmiyorum ki.

Yanında mutluyum, anlayışlı, bunaltmiyor, ama sevgi dolu değil. Merak etmiyor pek. Bu da bir zaman sonra rahatsız ediyor.
Çoğu erkek böyle emin ol kimse elele dizdize değil öyle

Herkesin sevgisini gösterme şekli başka ama kaç konu açıldı böyle.
Aynı erkek eski sevgilisine ulaşamıyor diye annesini arayan biri, 12 saatlik yola haftasonları sık sık gidip gelen biri ama.

Bunları sevgili olmadan önce konuşmuştuk, o zaman anlatmıştı konuşma içinde.

Back
X