Süt alerjisi

tuubasm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
5
1
1
32
Merhaba,
Benim bebeğim 3. Aylık
4 doktor gezdim kakasından kan geliyordu. 6 kakada 1 geldi başta.
daha sonra doktora götürdük ve amip var dedi antibiyotik başlattı. Başka yerde test yaptırdık meğerse yokmuş ve doktor değiştirdik. Şimdi 5 gün sonra geldi. Benimle aynı durumu yaşaya in var mı acaba ?

Benim bebbegimin idrarında vardı kan. Yenidoğan doktoru sütüme bakıp 'çok yağlı sütün var bebek sıvı alamıyor, su verin.' dedi ondan sonra kesilmişti.. sonra bir gün su vermeyi unutunca tekrar kanama olmuştu başka doktora diyince o da ' unutmadan ver yoksa organları kurur kanamaya başlar ' demişti..
Ama kakası ile cişi bir değildir tabi ki bebeğin.. mutlaka bir çok doktora gidip gösterin belli ki bir yerde kanama var ki geliyor kan.

Bende süt alerjisi olduğunu düşünmüyorum endişem o yüzden. Hiç kızarıklık yok öyle ağlamaları yok. Sürekli gelmiyor. Bir kaç doktor daha gezicem mecbur. Teşekkür ederim

Bende süt alerjisi olduğunu düşünmüyorum endişem o yüzden. Hiç kızarıklık yok öyle ağlamaları yok. Sürekli gelmiyor. Bir kaç doktor daha gezicem mecbur. Teşekkür ederim
Allah afiyet ve sağlık versin inşallah bir çözüm bulabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…