merhaba, hasta oğlum için anne sütü arıyorum.. ben almak isterim eğer verirseniz ..
Ben yeni doğum yaptım. Sütüm çok fazla... ihtiyaç varsa özelden yazın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, hasta oğlum için anne sütü arıyorum.. ben almak isterim eğer verirseniz ..
Kizlar selam. Oglum 7,5 aylik oldu ama benim sutum cok azaldi. Her seyi denedim, artmiyor da. Sutu fazla olan bana mesaj atabilir mi? İstanbul'da oturuyoruz bu arada
Bana ulasin mlnumarami yazdm
merhaba, satıyor musunuz peki. bende hem anne sütü hem de mama veriyorum. ek anne sütü bulabilirsem mamayı tamamen kesicem. bebeğim 3 aylık şuan
Ben sut bagisladim sut almadim ihtiyacim yok hic olmadiyeni doğum yaptım. sütün çok fazla. hala ihtiyaç varsa özelden yaz.
Merhaba 2 subatta dogum yaptim oglum uc aylik olacak. Ve maalesef iki aydir mama ile besliyorum. Ankara da sutunu alabilecegim arkadaslar var mi acaba.
Ben verebilirim ama stoklanmis sutum yok yeni sagip verebilirimArkadaşlar Ankara da oturuyorum oğlumun sağlık problemi var anne sütüne ihtiyacımız var yardımcı olabilir olabilecek olan var mı acaba
Cok memnun olurum nasil iletisime gecebilirizBen verebilirim isterseniz
Bir de marifetmış gibi yazmissiniz lavaboya dokuyorum diye.. aferin bebeğinize böyle mi örnek oluyorsunuzSütüm kalmadı maıl atmayın lütfen dememe rağmen her gün bır suru maıl alarak sut ıstenıyor.bu yüzden bır kez daha yazmak ıstıyorum.arkadaşlar elimde sut var evet,ve halada sütüm çıkıyor.ancak kıme sut konusunda ıylık ettıysem yaranamadım.süt anne olanlar olma dedıler olanlar ısrarla,olanlar cok pısmandı ama dınlemedm.ve gerçekten çok ama cok pısmanım.ıylık edıosun karsındakı kalbini kırmaktan başka bır şey yapmıyor.o yüzden bır daha asla sut anne olmayacak sut vermeyecegım.lavaboya döküyorum artık.lutfen ısrarla ıstemeyın
Unlu su ve cicibebe yeni doğan bebeğe çok mantıklıymis gerçekten.. hangi çağda yaşıyoruz olmadı yerden toprak alıp bebeğinize yedirinBenim sütüm yetmeseydi başka anneninkini vermezdim.. Annem suya un katıp vermiş zamanında bana, şimdi özel mamalarla dolu heryer.. Süt verecek kişi nasıl besleniyor, bir hastalığı varmı, sigara kullanıyormu? Daha bir sürü şey.. Nereden bileceksiniz bunları? Süt yetmiyorsa mama verin onu alacak imkan yoksa süte cicibebe katın, yani ben öyle yapardım
Ya anlamıyorum kimse bu süt işinin öneminin farkında değil mi arkadaşlar. Sütünüz yetmiyosa ya bire bir tanıdığınız kopmayacağınız birinin sütünü verin yada vermeyin. Süt kardeşi diye bişe var ve malesef ki kimse bunu. Öneminin farkında değil. Süt kardeşi demek gerçek kardeş gibi hiç bi farkı yok bilmediğiniz biriyle süt kardeş yapıyosunuz ve bu durum sadece onları değil yeni doğacak bebekleri de etkiliyo onlarda kardeş oluyo aman allahım ya ileride olduki evlendiler nerden biliceksiniz tamam biyolojik olarak kardeş değiller ama manevi olarak bildiğiniz kardeşler bütün sakatlıklar özürlü doğumlar sadece akraba evlilikleri yüzünden olmuyo bunu niye anlamıyosunuz manevi olarak da oluyo. Aklım almıyo nasıl satarsınız nasıl hiç tanımadığınız birinin sütünü bebeğinize verirsiniz o kişi ne yer ne içer bu zamana kadar nasıl beslenmiş tamamen nerden biliceksiniz. Lütfen bu durumu önemseyin
Laf anlatılmaz sizin gibilere gerçekten manevi olarak kardeş oluyolar bu bizim dediğimiz bişe değil nie anlamıyosunuz mevla diyo süt kardeşi aynı normal kardeş hükmünü taşır biyolojik değil herşey maneviyat die bişe var mevla kan alıp verme konusunda böyle bi buyruk da bulunmadığı için kafamıza göre kıyas yapamayız net.Sizde soylemissiniz biyolojik olarak kardes olmuyorlarsa ilerde evlenseler ne olur bir daha gorusmeseler ne olur. Ihtiyactan alip veriliyor keyfi degil. Bu mantikta olan insanlar ameliyat olurlarsa kan almasinlar. Hastane ameliyat sirasinda kan ihtiyacini kan bankasindan hazirliyor sizin yakinlarinizdan almadan once. Simdi kan bu, hepimizin her yerinde dolasiyor. Allah muhafaza ya bir erkegin kaniysa nerelerde dolasmistir dimi.
İyi tamam sen vermezsin değerli sütünü ama bırak verenlere mani olmaya çalışma benim de sütüm yetersiz ya da hiç olmicak sağlık probleminden dolayi muhtemelen, bebeğim dogdugunda inşallah iyi kalpli gönlü geniş bi anne bulurum şimdiden endiseleniyorumLaf anlatılmaz sizin gibilere gerçekten manevi olarak kardeş oluyolar bu bizim dediğimiz bişe değil nie anlamıyosunuz mevla diyo süt kardeşi aynı normal kardeş hükmünü taşır biyolojik değil herşey maneviyat die bişe var mevla kan alıp verme konusunda böyle bi buyruk da bulunmadığı için kafamıza göre kıyas yapamayız net.
Gerçekten anlamıyosunuz bunun cimrilikle sütü değerlilikle bi alakası yok dinimizde böyle bişe olmadaydı süt kardeşi kavramı yani bende verirdim de alırdım da. Neyse ya kim ne istiyosa yapar ben doğru olanı söyledimİyi tamam sen vermezsin değerli sütünü ama bırak verenlere mani olmaya çalışma benim de sütüm yetersiz ya da hiç olmicak sağlık probleminden dolayi muhtemelen, bebeğim dogdugunda inşallah iyi kalpli gönlü geniş bi anne bulurum şimdiden endiseleniyorum