süt anne arıyorum

Merhaba arkadaşlar 13 kasımda doğum yaptım. Allaha Şükür sutum var ama fazlaca var.
Boşa gitsin istemem bebeği olan sutu olmayan bir arkadaşa hergün düzenli verebilirim. Istanbul yenibosnadayim.

Merhaba arkadaşlar 13 kasımda doğum yaptım. Allaha Şükür sutum var ama fazlaca var.
Boşa gitsin istemem bebeği olan sutu olmayan bir arkadaşa hergün düzenli verebilirim. Istanbul yenibosnadayim.

merhaba, satıyor musunuz peki. bende hem anne sütü hem de mama veriyorum. ek anne sütü bulabilirsem mamayı tamamen kesicem. bebeğim 3 aylık şuan

Merhaba,
Ekim'in başında kız annesi oldum. Sütümün fazla olduğu için saklıyorum. Antalya'da yaşıyorum, almak isteyen varsa bana özelden yazabilir.

Merhaba sut isteyen varsa bana ozelden msj atsin.kac kerelk verebilirim blmyrum .sutun tum mesuliyeti alan kisiye aittir mesuliyet kabul etmiorum.iki sartim vardir
1.sut vercegim kisi kesinlikle kiz bebek olacaktir.kiz anneleri msj attsin lutfen
2.sut alan kisiyle bazi sebeplerden oturu omur boyu gorusup dialog kurmak istemiorum.uzaktan sut kardesligi olsun adini sanini bilmek yeterli bnm icin.
Not: daha once bir erkek bebege sut veriilmistir ve isteyen bir kiz bebege daha 1yil sonra duzenli olarak verebilirim
Bunlari goz onunde bulundurarak msj atarsaniz sevinirim.saglicakla kalin

2015 Mayıs ayında doğum yaptım, Temmuz ayının başından beri süt sağıyor ve saklıyorum, 40 poşeti geçmiştir, bebeğim biberon almadığı için sütler olduğu gibi duruyor. Testlere göre herhangi bir alerjim yok, sağlıklıyım ve anne sütüne ihtiyaç duyan varsa seve seve verebilirim. Ücret istemiyorum kesinlikle, antalyada ihtiyacı olanlar öncelikli olmak üzere verebilirim, mesajlarınızı bekliyorum.
merhaba,sütleriniz hala duruyorsa , ben hasta oğlum için sütlerinizi almak istiyorum..

Arkadaşlar İstanbul'dayım ve hala sütlerimi verecek birisini bulamadım. kanser hastaları da kan değerlerini yükseltmek için kullanabiliyor bildiğim kadarıyla, aklınızda olsun. bu nedenle ihtiyaç duyanlara da verebilirim.
merhaba, ben ankaradan yazıyorum.. sütleriniz hala duruyorsa ben seve seve alırım, hasta oğlum için istiyorum sütünüzü..şimdiden teşekkürler

2015 subat ayinda dogum yaptim ve oglum hic emmedigi icin sagarak verdim.Ise baslayacagim icinde bir yandan sut biriktirdim fakat oglum sutlerin hepsini icemedi. Oglu olan ve gerçekten ihtiyaç duyan anneler benimle temasa gecerse sutlerimden verebilirim.
merhaba, eğer sütünüz duruyorsa hasta oğlum için almak isterim .

Merhaba,
Benim Mayıs 2015 doğumlu bir kızım var. Kızım hiç emmedi ve sürekli sütümü sağarak veriyorum.
Ilk Başlarda günde 2000 Cc ye yakın süt sağıyordum ve sürekli göğüslerimde bu süt fAzlalığından tıkanıyordu süt sağma sıklığını azaltarak çok şükür şimdi 1200cc kere kadar geriledik bu arada poşetlerde süt paketledim. Çünkü atmaya hiç kıyamadım. Anne sütü ihtiyacı olanlara ücretsiz olarak verebilirim. Ilgilenenler mesaj atabilir.[/QUO
Merhaba,
Benim Mayıs 2015 doğumlu bir kızım var. Kızım hiç emmedi ve sürekli sütümü sağarak veriyorum.
Ilk Başlarda günde 2000 Cc ye yakın süt sağıyordum ve sürekli göğüslerimde bu süt fAzlalığından tıkanıyordu süt sağma sıklığını azaltarak çok şükür şimdi 1200cc kere kadar geriledik bu arada poşetlerde süt paketledim. Çünkü atmaya hiç kıyamadım. Anne sütü ihtiyacı olanlara ücretsiz olarak verebilirim. Ilgilenenler mesaj atabilir.
merhaba, sütünüz duruyorsa, hasta oğlum için almak isterim ..

Benm sutler tukenmstir arkadaslar tsk ederim ilginize.umarim sifa olur

Merhaba daha once iki arkadasima sutumu werdim fakat maddi sebeblerden dolayi satmak istiyorm makul fiyata yeni paketli sutlerim var sutum bebegime cok yaradi iyi kilo aldirdi hemen gelisti kiz bebek olursa sewinirm istanbul da oturan varsa iletisime gecebilir benle sigara alkol kullanmiyorum.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar 5,5 aylık oğlum için süt arıyorum. Ankarada oturuyorum fakat farklı illerden de süt vermek isteyen olursa alabilirim (yeter ki oğlum yaşına kadar anne sütü içsin benim için çok önemli) şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

merhabalar bursa nilüferde oturuyorum kızım 3,5 aylık halen emziyorum sütüm çok geldiği için sağıp buzluğa koymuştum. sütüm yarıyor maşallah kızım çok güzel kilo alıyor. sigara alkol kullanmıyorum. herhangi bi bulaşıcı hastalığım yok. kendim hemşireyim anne sütünün faydasını ve önemini bildiğim için çöpe gitmesini istemiyorum. ihtiyacı olan kız bebeğe vermek istiyorum :))

Arkadaşlar istanbuldayım ikizlerime hiç anne sütü veremiyorım. Gazdan kabızlıktan çekiyorlar yavrucaklar. Çok da küçük doğdular 2300-2670gr. Şimdi yeni yeni 3kg ı gördük. İstanbulda olup sütünü vermek yada satmak isteyen, titiz sigara alkol kullanmayan annelerin altın değwrindeki sütlerine ihtiyacımz var. Özelden ulaşırsanız çok sevinirim

Back
X