Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar 13 kasımda doğum yaptım. Allaha Şükür sutum var ama fazlaca var.
Boşa gitsin istemem bebeği olan sutu olmayan bir arkadaşa hergün düzenli verebilirim. Istanbul yenibosnadayim.
benimMerhaba arkadaşlar 13 kasımda doğum yaptım. Allaha Şükür sutum var ama fazlaca var.
Boşa gitsin istemem bebeği olan sutu olmayan bir arkadaşa hergün düzenli verebilirim. Istanbul yenibosnadayim.
merhaba,sütleriniz hala duruyorsa , ben hasta oğlum için sütlerinizi almak istiyorum..2015 Mayıs ayında doğum yaptım, Temmuz ayının başından beri süt sağıyor ve saklıyorum, 40 poşeti geçmiştir, bebeğim biberon almadığı için sütler olduğu gibi duruyor. Testlere göre herhangi bir alerjim yok, sağlıklıyım ve anne sütüne ihtiyaç duyan varsa seve seve verebilirim. Ücret istemiyorum kesinlikle, antalyada ihtiyacı olanlar öncelikli olmak üzere verebilirim, mesajlarınızı bekliyorum.
merhaba, ben ankaradan yazıyorum.. sütleriniz hala duruyorsa ben seve seve alırım, hasta oğlum için istiyorum sütünüzü..şimdiden teşekkürlerArkadaşlar İstanbul'dayım ve hala sütlerimi verecek birisini bulamadım. kanser hastaları da kan değerlerini yükseltmek için kullanabiliyor bildiğim kadarıyla, aklınızda olsun. bu nedenle ihtiyaç duyanlara da verebilirim.
merhaba, sütleriniz duruyorsa hasta oğlum için almak isterim..Ettiğim masraflarımı alarak,ihtıyacı olana süt vereblrm.elimde çok sayıda yeni sut var
merhaba, eğer sütünüz duruyorsa hasta oğlum için almak isterim .2015 subat ayinda dogum yaptim ve oglum hic emmedigi icin sagarak verdim.Ise baslayacagim icinde bir yandan sut biriktirdim fakat oglum sutlerin hepsini icemedi. Oglu olan ve gerçekten ihtiyaç duyan anneler benimle temasa gecerse sutlerimden verebilirim.
Merhaba,
Benim Mayıs 2015 doğumlu bir kızım var. Kızım hiç emmedi ve sürekli sütümü sağarak veriyorum.
Ilk Başlarda günde 2000 Cc ye yakın süt sağıyordum ve sürekli göğüslerimde bu süt fAzlalığından tıkanıyordu süt sağma sıklığını azaltarak çok şükür şimdi 1200cc kere kadar geriledik bu arada poşetlerde süt paketledim. Çünkü atmaya hiç kıyamadım. Anne sütü ihtiyacı olanlara ücretsiz olarak verebilirim. Ilgilenenler mesaj atabilir.[/QUO
merhaba, sütünüz duruyorsa, hasta oğlum için almak isterim ..Merhaba,
Benim Mayıs 2015 doğumlu bir kızım var. Kızım hiç emmedi ve sürekli sütümü sağarak veriyorum.
Ilk Başlarda günde 2000 Cc ye yakın süt sağıyordum ve sürekli göğüslerimde bu süt fAzlalığından tıkanıyordu süt sağma sıklığını azaltarak çok şükür şimdi 1200cc kere kadar geriledik bu arada poşetlerde süt paketledim. Çünkü atmaya hiç kıyamadım. Anne sütü ihtiyacı olanlara ücretsiz olarak verebilirim. Ilgilenenler mesaj atabilir.
Durmuor malesef Allah sifa versin oglunuzamerhaba, sütleriniz duruyorsa hasta oğlum için almak isterim..
ankara canım yardımcı olursanız çok sevinirimNeresi yer