süt anne arıyorum

Arkadaşlar istanbuldayım ikizlerime hiç anne sütü veremiyorım. Gazdan kabızlıktan çekiyorlar yavrucaklar. Çok da küçük doğdular 2300-2670gr. Şimdi yeni yeni 3kg ı gördük. İstanbulda olup sütünü vermek yada satmak isteyen, titiz sigara alkol kullanmayan annelerin altın değwrindeki sütlerine ihtiyacımz var. Özelden ulaşırsanız çok sevinirim
Bana ulasin mlnumarami yazdm

Anne sütüm mevcut fazlalıktan satıyorum eğer ihtiyacınız var ise iletişime geçebiliriz

merhaba arkadaşlar 5,5 aylık oğlum için süt arıyorum. Ankarada oturuyorum fakat farklı illerden de süt vermek isteyen olursa alabilirim (yeter ki oğlum yaşına kadar anne sütü içsin benim için çok önemli) şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
Anne sütüm mevcut sigara ve alkol kullanmıyorum fazlalıktan dolayı satıyorum iletişime geçebiliriz

Merhabalar izmirde yasiyorum. Oglum 5 ayini doldurdu. Doğdu gu ilk haftadan beri sutumu sagip sakliyorum. Sigara alkol kullanmiyorum. Hatta cay kahve bile icmiyorum. Calisma ihtimalime karsilik sutumu sakladim ancak calismiyorum ve emzirmeye devam ediyorum hala arttirabiliyorum.toplam 7 litre sutum var satmayi dusunuyorum.ilgilenenler ozelden yazabilir.

Tovbe Rabbim sut satmakta nedir. Sut kardesligini hic mi duymadiniz ya ilerde karsilasir da cocuklariniz evlenmek isterse bu kadar da olmaz...

Merhaba,
2 aylık kızım var. Sütü fazla olan anneler yardımcı olabilir mi?

Merhaba z_toprak hanım, istanbulda yaşıyorum. Dondurucuda anne sütü saklama poşetlerinde biriktirdiğim sütlerim var, size verebilirim.

valla ben sütü fazla gelen arkadaşlara sormak istiyorum benimde böyle bi sorunum var ve inanın sütün az gelmesi kadar can sıkıcı bir durum şimdiye kadar sağmıyordum ama bebeğim 4 aylık olunca sütün fışkırmasına kızmakla kalmayıp emmeyi de reddetmeye başladı valla zorla emziriyorum uykuluyken filan sütü sağıyorum onunla da muhallebi yapıyorum bari onu yesin diye sizler de aynı sorunu yaşadınızmı acaba ne çözüm buldunuz

Selamu aleykum İstanbul anadolu yakasında oturuyorum fazla sütüm var olmayanlar bana bu numaradan ulaşmalarını rica ediyorum 0505 338 0145

Kizlar selam. Oglum 7,5 aylik oldu ama benim sutum cok azaldi. Her seyi denedim, artmiyor da. Sutu fazla olan bana mesaj atabilir mi? İstanbul'da oturuyoruz bu arada

Kizlar selam. Oglum 7,5 aylik oldu ama benim sutum cok azaldi. Her seyi denedim, artmiyor da. Sutu fazla olan bana mesaj atabilir mi? İstanbul'da oturuyoruz bu arada
bu numaradan bize ulasabilirsiniz0553 457 0244 bizde beykozda oturuyoruz

[Qaylık E="midia, post: 45698916, member: 136961"]Cocugunuz kac aylik?[/QUOTE]
6 aylik biz anadolu yakasında oturuyorum kavacık beykoz biz sütü satmiyoruz sız e hediye edicegiz

Back
X