Süt annelik

Bukettatli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
6
0
1
35
Yeni doğum yaptım ve çocuğumu evlatlık verdim göğüslerimdeki sütü boşaltmak istiyorum süt anne arayanlar başvurabilir

Yeni doğum yaptım ve çocuğumu evlatlık verdim göğüslerimdeki sütü boşaltmak istiyorum süt anne arayanlar başvurabilir
Ne diyecegimi bilemedim sartlarinixi bilmiyorum ama icim buruldu okuyinca
Sutunuzu hakki olan o yavrucaga verseniz su anda anne sutu alamiyor

Eğer emzirseydim ayrılamazdım ayrılık çok kötü oldu şimdi kendimi toparlamam lazım sütten kesilmek ve göğüslerimi rahatlatmak istiyorum

Ne diyeyim Allah hayırlısını yapsın ama çok üzüldüm . Sağarakta olsa çocuğunuza ulaştırma olanağınız yok mu ?

En azından süt kardeşliği olayından ötürü , ilerde istenmeyen olaylar yaşanmaması adına sütünüzü sadece çocuğunuzla aynı cinsiyette bir bebeğe vermenizi tavsiye derim .

ne diyeceğimi bilemedim gerçektende neden verdin ya bi şekilde bakamazmıydın vermeseydin keşke offf ya kafamda deli sorular evlatlık bi çocuk olarak cok merak ediyorum neden verildiğimi ve bilmiyorum tek cevap bakamazdım oldu o yuzden cevaplar arayan biri olarak soruyorum bunu sana lütfen sadece bakamazdım deme

kendi çocugunu verdin ama süt annelik yapabiliyorum diyorsun çok ilginç aklına gelmiycekmi baskasını emdirirken kendi yavrun açç senin sütüne

Eğer emzirseydim ayrılamazdım ayrılık çok kötü oldu şimdi kendimi toparlamam lazım sütten kesilmek ve göğüslerimi rahatlatmak istiyorum

Senin adına üzüldüm
Burada seni yargılayanlara aldırma.Umarım süte ihtiyacı olan bir anne yada evlatlık alınan başka bir bebek sizin anne sütünüzden faydalanır.Sütü sağdıkça gelir çok emzirirseniz geç sütten kesilirsiniz.

Daha hiç evlenmedim babası ise kabul etmedi daha doğrusu baba olmaya hazır değilmiş evlilik dışı bir bebeğide benim ailem kabul etmez hem maddi hemde manevi sebepler yani

Daha hiç evlenmedim babası ise kabul etmedi daha doğrusu baba olmaya hazır değilmiş evlışı bir bebeğide benim ailem kabul etmez hem maddi hemde manevi sebepler yani
Bir anlik zevkiniz icin kucucuk bedenlere kocaman yükler bindiriyorsunz daha gozlerini Dunyaya yeni acmisken en buyuk darbeyi anasindan yiyiyor yavrucak.o süt o sabinin hakkiydi.ve siz bir anne olarak bedeli ne olursa olsun o yavruya sahip cikmaliydnz.evlatlik verince rahatlayip aklanip paklandiniz mi???..En büyük duam Rabbim sizin gibilere evlat vermesin gercekten isteyene evlat hasretyle tutusup yanan, sefkat kokan yureklere sahip kadinlara versin..

Dogurup tuvalete atan da var , cok zor icinden cikilmaz bir durum , dusunmeden yorum yapacaklar dolar birazdan buraya , zaten kendi vicdani susmuyordur ne diyelim kimse kinadigini yasamadan olmezmis.
Allah yardimciniz olsun...

diycek bişey bulamıyorum var aslında diyceklerim ama yasak diyemiyorum . hem ewlenmeden bebek sahibi ol zevkin için o cocuk baskasına anne diyecek için nasıl rahat .işi bişirirken ailenden korkmuyosun bebek doğurunca korkuyosun . ailen hiç mi görmedi seni karnın burnunda nasıl saklandın? birde süt anne olmak istiyorum diyorsun ailen yok galiba aynı ewde yaşamıyorsun

Sen çok
Sen çok şey bildiğinimi zannediosun allahım inşallah aynı acıyı sana tattırsın evlat acısınıda ozaman şu laf aklına gelsin büyük lokma ye büyük konuşma çünki ben ömrüm boyunca unutmayacağım

Te
teşekkür ederim

yavaş ol yavaş, bunlar nasıl beddualar?

arkadas dogru demiş bir anne olarak bedeli neyse yapmanız gerekirdi vicdanen bikere işine gelmiş zevk alıp gerisi boş

Asıl haddi bildirilmessi gereken biri varsa farahdiba ile sensin cansumeryem ben zor durumdayım destek olmak yerine yargılıorsunuz yargılamak size düşmez bu benim kararımdı yavrum için en doğru kararı verdim sizin gibi çok bilmişlik yapıp onu kendi haayatımla sürüklemedim benim hakkımda yorum yapmayı bırakında konuyla ilgili yorum yapın çünki bu forumda önemli olan ihtîyaç sahiplerine gerekli bilginin ve desteğin ulaştırılması sizin gibi boş muhabbet yapmak yada insanları eleştirmek değil

Terbiyesize bak sen! Beddua edecegine dön bi bak kendine.bebeginin bilinmesinden korkuyorsun da o cocugun basina getirdkleriniz icin vicdanindan korkmuyorsun.buraya boyle konu aciyorsan boyle bir vicdanszlk yapiyosan elbet seni kinayacaz ne diyelm aferin mi bekledin.bir de kalkmis ihtiyaci olana süt vereym diyosun cok dusunceliymissin aglayalim mi?Ettigin beddua evladini degil seni bulsun!..

korunma yontemlerinden bi haberdin bi şekilde gizli dünyayada getirdinne diyeyim gun gelcek bebek sahibi olmak isteyeceksin 2 cihandada bu verdiğin bebek yakanı bırakmıcak 2 dakkalık zevk için yapılmış ve atılmış bi bebek olarak söylüyorum bunu 2 yakan bir araya gelmicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…