Süt annelik

sadece benim düşüncelerim böyle değilmiş, sen kolay yolu secmişsin
forumdada var ewlenmeden hamile kalan ama ailem bilmiyor kendim büyütcem çalışcam diyenler var okuda ibret al aldırsaydın keske o bile bu yaptıgının yanında hafif kalırdı.

Dogurup tuvalete atan da var , cok zor icinden cikilmaz bir durum , dusunmeden yorum yapacaklar dolar birazdan buraya , zaten kendi vicdani susmuyordur ne diyelim kimse kinadigini yasamadan olmezmis.
Allah yardimciniz olsun...
tuvalete atmadı diye kutlayalım mı?

tuvalete atmadı diye kutlayalım mı?
Bu mesele Allahla onun arasinda ne yasadigini bilemeyiz ve herkesin basina gelebilir , ben Allahtan korkarim arkadas kimse kinadigini yasamadan olmezmis .
Hayat bazen kocacigim , bebegim den ibaret olmuyor , oyle birseyle sinaniyor ki insan. Bu yuzden ben elestirmiyorum , ha kutlamiyorum da , Allah yardimcisi olsun diyorum.

bi bebekten bahsediyoruz ya ufacık bir insan bir ilişki yaşamak istiyorsa sonucuna katlanmak zorunda hele ki bi bebek varsa ortada bu kadar düşüncesizlik olmaz

SANA YAŞADIKLARIMI ANLATMAK İSTİYORUM ARKADAŞIM...
BEN BOŞANMA DAVAMIN OLDUĞU GÜNDEN 2 GÜN ÖNCE HAMİLE OLDUĞMU ÖĞRENDİM...
AİLEME SÖYLEDİM.
ALDIRACAKSIN. BİZE GÜVENİP DOĞURMA BOŞUNA DEDİ.
O ADİ ADAMIN ÇOCUĞUNU DOĞURURSAN AİLEN YOK DEDİLER...
CAHİLLİK YA TAMAM DEDİM. AMA SABAHA KADAR EVLADIMI GÖRDÜM VE VAZGEÇTİM...
GİTTİM BOŞANMA DAVAMI GERİ ÇKTİM SONRA DA EŞİMİN YANINA GİTTİM.
BENİ ALDATTIN VE AİLEM DE KESİNLİKLE SENİ İSTEMİYOR DEDİM... ŞİMDİ SEN SÖYLE NE YAPMAM GEREK. SENİ AFFEDERSEM TÜM SÜLALEMİ KARŞIMA ALACAM DEDİM...
PİŞMANLIĞINI DİLE GETİRDİ. BENİ HERŞEYDEN ÇOK SEVDİĞİNİ VE BNM İÇİN HERŞEYİ YAPACAĞINI SÖYLEDİ. YETER Kİ AYRILMA BNDEN DDİ...
ONU ÇOCUĞUMUZ İÇİN AFFETTİĞİMİ SÖYLEDİM...
BABA OLMAK ONU O KADAR DEĞİŞTİRDİ Kİ FARKEDİLİYORDU.
AMA NE YAZIK Kİ GEÇEN YIL ŞUBATTA BEBEĞİMİ KAYBETTİM...
PSİKOLOJİM ALT ÜST OLDU...
ŞUAN TEKRAR HAMİLEYİM 32 HAFTALIK VE İYİ Kİ BEBEĞİMDEN VAZGEÇMEDİM...
EŞİM DE ŞUAN 4 4LÜK...
AİLEMİ KAYBETTİM... EŞİM AKILLANMASA ÇALIŞIP ONA BAKACAKTIM. YANİ EVLAT İÇİN HERŞEY GÖZE ALINIR.
ŞUAN EŞİM VE OĞLUMDAN BAŞKA KİMSEM YOK VE İNAN Kİ EVLAT İÇİN HERŞEY YAPILIR...
İZİNİ KAYBETMEDİYSEN AL VE ONU ASLA BIRAKMA. ELBET ALLAH YARDIM EDER

bu nasıl düşünce yaa..çok kötü oldum..bebeğin anne sütü almada büyücek belkide..sende başkasının bebeğini doyuracaksın..için sızlamıcak mı..ben olsam böyle birini emzirtmezdim..çok üzüldüm..:KK42:

bu nasıl düşünce yaa..çok kötü oldum..bebeğin anne sütü almada büyücek belkide..sende başkasının bebeğini doyuracaksın..için sızlamıcak mı..ben olsam böyle birini emzirtmezdim..çok üzüldüm..:KK42:
AİLENİ KARŞINA AL GEREKİRSE VE BEBEĞİNİ GERİ AL...
ÇOK GÜNAH...
ALLAH RISKINI VERİR İNAN Kİ

bencede geri al bebeğini hemen onu koklamadın mı hiç gerçşi koklasaydın bırakmaman gerekirdi :((

bencede geri al bebeğini hemen onu koklamadın mı hiç gerçşi koklasaydın bırakmaman gerekirdi :KK43:(
AYNI FİKİRDEYİZ
BENİM OĞLUM DAHA DOĞMADI.
AMA İNANILMAZ KORKUYORUM OĞLUMU KAYBETMEKTEN...
DÜN EŞİMLE Bİ DİZİ İZLİYORDUK VE ONA DEDİM Kİ EĞER Kİ DOĞUMDA Bİ AKSİLİK OLDU VE TERCİH YAPMANI İSTESELER OĞLUMU YAŞAT DEDİM...
BÖYLE SAÇMA ŞEYLER GELİYOR İŞTE AKLIMA... ONU ŞİMDİDEN O KADAR ÇOK SEVİYORUM VE KAYBETMEKTEN O KADAR KORKUYORUM Kİ ANLATAMAM...
8 AYLIK HAMİLEYİM VE İLK BEBEĞİM ÜSTELİK...

sen bakamayacağını, bebeğinin mutsuz olacağı düşüncesiyle onun adına daha iyi karar verdiğini düşünüyor olabilirsin. belki verdiğin ailede analı babalı şefkat içinde büyüyecek. ama bence seçme şansı olsaydı kesinlikle kendi annesini seçerdi. benim düşüncemce ne kadar kötü olursa olsun bir bebek için en güzel yer annesinin yanıdır. hem sen de çok üzülüyorsundur; ileride daha çok suçluluk hissersin içine çöreklenir kalır. bence de mümkünse geri al bebeğini ama alamazsan da inşallah Allah ikinize de güzel yazılar yazar, kalbinize ferahlık verir.
üzücü bir durum...

Buket isimli kişiye sesleniyorum.
Sütün çocuğunun hakkıdır. O süt kimin ağzına değse haramdır. Emin ol sen çocuğuna bakmak istemesen bile Allah onun rızkını verir.
Geri dön ve al.
Senin yaptığını sana yaptılar mı ki burda karşımızda yazı yazıyorsun.
Sen artık bir annesin. Senin sevgine muhtaç bir parçan var. Hangi kuvvet alabilir onu senden?
Sana bir kaç dk zevk için nelere kalkıştın demiyorum.İlgilenmiyorum.
Sen cennet anahtarını bıraktın.
Sen içinden olan gerçek seni bıraktın.
Dünya için başka şeyler için tercih ettin.
İnan insan son nefesini verdiğinde ki veremezsin bile aklına kalbine gelir bu seçimin.
Hiçbirşey için geç değil git çabuk git onun yanına.
Allah seni affetsin.

Back
X