Bebek Beslenmesi Süt annesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
Hangi mama

Zaten genelde bebekler 3 aylik olunca red etme eylemine gecermis grneli oyle. Vallah atv de peygamber efendimiI anlatan filmde peygambrr efendimiz annesi dogumda oldugu icin ac kaliyor o durum aklima geldi peygamber efendimizin hatrina sizin konu sahibinin nicesinin yardimcisi olsun rabbim
Amin

Bebeğinize acil şifalar dilerim tez zamanda emmeye başlar inşallah 🥰.

Konuyu okuyunca içim yandı cız etti aynı durumu birebir yaşadım nasıl zor olduğunu çok iyi anlıyorum 😰

Aynen 3 aylıkken oğlum memeyi reddetti ne kadar çok uğraştım çok zor günler geçirdim asla almadı güç bela biberona alıştırdım 1 yaşına gelinceye kadar zor günler geçirdim ergenlik çağına geldi halen sütü içmez midem bulanıyor der

cnm çok geçmiş olsun. benim oğlum da 2 aylık olunca memeyi reddetti. tabi o 2 ayı da bayıla bayıla emmedi beni. :( Hipp mama kullandık ve hemen kabul etti. istersen dene. sütten nefret ediyor. 3 yaşına grdi süt içmez midesi bulanır

İstanbul da değilim olsaydım yardımcı olmak isterdim rabbim yardımcınız olsun inşallah. Değişik mamalar deneyebilrisinz belki birini alır bebeginiz. Sağlıkla büyüsün inşallah

Maalesef istanbul da degilim. Ben dogum yaptiktan sonra arkadasim 3 gun boyunca basimda su ve sıvı gıda almam icin gardiyan oldu sık sık emmesi icin yardim etti iyi ki de yapmis diyorum. Süt yediklerinden cok genellikle su ve sıvı icersen artar demisti.

Benim de hiç sütüm olmadı 3,5 aylık kızım var aptamil mamayı giyemedin kilo verdi sma gold kullanıyoruz sadece internette bulunuyor optipro ciddi gaz sancısı ve şişman yaptı sma gold öneririm Allah yardımcın olsun
aptamili neden yemedi deneseydiniz tekrar

meva888 meva888 sütünüz tamamen kesilmedi ise (kesilse bile geri geldiği vakalar var) bir sürü yöntem var artırmak için. Bu arada 14 yıldır yenidoğan hemşiresiyim ve annelere bu konuda danışmanlık yapıyorm. Süt artırmak için kapsüller var eğer isterseniz adını özelden atabilirim. Onun dışında kesinlikle sütünüzün olmadığını düşünürsek mama markalarını değiştirin. Bebekler genelde bebelac ın tadını sever. Belki biberon istemiyordur. Bazı bebekler biberonu almayabilirler bu durumda kaşıkla içirmeyi deneyin. 3 saatten fazla aç bırakmamaya özen gösterin. Eğer süt anne bulacaksanız da bebeklerin aynı aylarda olmaları çok önemli. Çünkü anne sütü bebeğin ayına ve ihtiyaçlarına göre içerik değiştirir. Kolaylıklar diliyorum...
aptamilde, bebelacta güzel :)

Bilmiyorum denedin mi ama bol bol tenteması yapmanı tavsiye ederim. Bebek bez seninde üstün çıplak vaziyette gün içinde belki on sefer böyle dolaşın oturun uyuyun. Bir de duşta emzirme yöntemi var. Banyoda ılık suyun altına girin ikiniz. Memeyi zorla dayama teklif et. onun dışında sütü kesildi diyorsan sıcak suyun altında çenenin altından doğru yukarıdan aşağıya sağdan sola alttan yukarıya masaj yaparak sütün gwlip gelmediğine bakarsın bir damla dahi gelse sütün orada bekliyordur. Arttırmak içinde pompa ile gündüzleri iki saatte bir geceleri üç saati geçirmeden sağım yapmalısın. İlk günler gelmeyecektir ama ileride mutlaka gelecektir.
Facebookta emzirmeakademisi diye bir grup var orada post açıp yardım isyeyebilirsin. Bir de biberon ve emziği kullanmamalısın. Biberion ve emzik meme reddine sebep oluyor. İzmir de olsaydın süt verebilirdim ama buradan edebileceğim yardım bu kadar oluyor.

Kızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
Umarım bulursunuz zor bir durum

Anadolu yakasi neredesiniz ozelden yazarsaniz yardimci olabilirim.

Selamlar. Sütü arttırmak için sağın diyorlar ya, bende bu tam tersi oldu. İlle de bebeğin o emişi, tükürüğü, dili deyecek. Bir dönem sütümü sağmak zorunda kaldım ve sütümün azaldığını hissedince hemen kestim. Her fırsatta bebişi emzirerek sütümü yine arttırdım. Bir ara humanadır mami power falan çok içtim ama artık onları da içmiyorum. Suyu bile çok içmem gerektiğini bildiğim halde onu da saldım. Sanırım bebek emdikçe sütün arttığını fark edince gevşettim tüm kuralları. Uzun lafın kısası bebişler bol bol emsin.

Back
X