Bebek Beslenmesi Süt annesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Anne değilim .Hayırlı ise anne olmayı çok istıyorum.Umarım sana yardım edecek bi arkadaş çıkar.Güzel günlerin yüzü gözü hürmetine.Neden kesildi sütünüz stresmi yaptınıZ.

Konu sahibi, ben kuzenim ile konuştum emzirmeye veya sütünü sağmaya hazır.
Sütü fazla fazla var zaten ben gereğini söyledim.
Siz yaşadığınız yeri söyleseniz?
Aracı var atlar gelir..
Allah razı olsun sizden ve kuzenınızden

Kızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
Canim RABBİM yardimcin olsun neten bir arastirdim bole bisiy buldum nasil olur bilmem ama bir doktora danis derim

Eklentiler

• Screenshot_20190519-005303_Chrome.webp
    Screenshot_20190519-005303_Chrome.webp
    64,9 KB · Görüntüleme: 80
Instagramda ebeayse var. Sut konusunda mutlaka ona danisin. Evlere de gidiyor. Cok tatli cok bilgili bir ebe. Bildigim kadariyla da istanbulda. Insallah bulunur.

Daha çok küçük memeye alışabilir. Benim kızım 2 aylıkken reddetti, sağdım kaşıkla verdim uykusunda emzirdim. 4. Aydan itibaren ben de soyunun kucağımda yıkadım ten tene temas için, 7. Ayında geri döndü memeye. Şimdi 11,5 aylık hala emiyor.

Sütüm az ve İstanbul’da değilim. Ama eğer meme reddiyle baş etme konusunda yardım isterseniz edebildiğim kadarıyla seve seve yardım ederim.

Bu süre zarfında da farklı mamaları denemek durumundasınız. Ben kızıma sütümün azaldığı dönemlerde çeşit çeşit mama denedim, kabul etmedi.

3 aylık bebeğe mamayı kabul etsin diye şeker bisküvi takviye önerileri de çok yersiz. Eskide kalmış. Aç kalmasındansa deniliyor da uzun vadede yaşayabileceği sağlık sorunları? Lütfen uymayın.

Allah kolaylık versin.

Kuzum belki uardim edemem bu konuda ama sana bir akil vereyim eger sevmesini istiyorsan biraz seker koyabilirsin:KK43:
Kızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
Aslında bi emzirme danışmanına gitseniz sana çok faydalı olacaktır. Bugün kadın doğum servisi olan her hastanede mevcut. Stres sütün kesilmesinde en büyük faktör. Allah yardımcınız olsun. Sizi çok iyi anlıyorum. Bebeğiniz için telaşlanııorsunuz ve haklısınızda ama mıtlaka bir emzirme daışmanıyla görüşün. Size çok faydası olacaktır.

Belki söyleyen olmustur tüm mesajlari okumadim ama facebookta anne sütü bagis grubu var orada yardimci olacak birikerini daha kolay bulabilirsiniz.

Vucut ihtiyac duyunca uretiyor. Ben abartip fazla sagdigimda neredeyse mastit olacaktim.
Damla damla akan sut gunluk bir litreye cikmis ve fiskiye gibi hizli akmaya baslamisti :)
Bu annenin sütü kesilmek üzere ama. O yüzden sık sağması gerekli. Bebek emerken zaten sağmaya gerek yok.

Allah yardımcınız olsun. İnşallah en yakın zamanda bulursunuz. Ben de bebeğimi 1 ay önce sütten kestim. Size tavsiyem sütünüz çok çok az olsa dahi sık sık sağım yapın düzenli aralıklarla 🙏

Merhaba yeniden memeye dönebilir yeniden isteyebilir anne kendini yenilemeli yeni niyet yeni amaç hedef vs koyup
Bebek de o şekilde yol alabilir
İnternette
“Tomrisin emzirme notları” var lütfen okuyun
Lütfen deneyin derim bu Tomrisin önerilerini
Bir sürü kişi var deneyip olumlu sonuç alan
Çok uzun süreler sonunda dönen bebekler var
İki aylıktı oğlum mmeme reddi denilen durumu yaşadık
Doktora dedim ki ben mama kullanmayacağım ne kadar aç kalsa sağlığı içim problem teşkil etmez dedim
En fazla üç güne kadar dedi ama arada su ve şırıngayla ya da fincanla kaşıkla vs de olsa ağzına vermek şeklinde diye karar aldık

Üç gün sabrettim başka birşey vermeden şırıngayla sıktım kaşıkla verdim derken ikinci günün sonunda bir dakika gibi emdi
Üçüncü günün sonunda da beş dakika emdi ilk uzun emiş diyebilirim
Sonra da yaklaşık 11 ay nerdeyse ben zorlayarak ama yine de emerek devam etti (tabi altı aydan sonra ek gıdaya da başlamıştık) ve çok ilginçtir 11 Aydan sonra annemde misafirler vardı ben iç hanım da emziriyordu onların emdiğini görüp anne meme dedi deyiş o deyiş bir daha hep uzuuunnn uzun memede kaldı bir daha hep sorunsuz emdi 😬

Merhaba yeniden memeye dönebilir yeniden isteyebilir anne kendini yenilemeli yeni niyet yeni amaç hedef vs koyup
Bebek de o şekilde yol alabilir
İnternette
“Tomrisin emzirme notları” var lütfen okuyun
Lütfen deneyin derim bu Tomrisin önerilerini
Bir sürü kişi var deneyip olumlu sonuç alan
Çok uzun süreler sonunda dönen bebekler var
İki aylıktı oğlum mmeme reddi denilen durumu yaşadık
Doktora dedim ki ben mama kullanmayacağım ne kadar aç kalsa sağlığı içim problem teşkil etmez dedim
En fazla üç güne kadar dedi ama arada su ve şırıngayla ya da fincanla kaşıkla vs de olsa ağzına vermek şeklinde diye karar aldık

Üç gün sabrettim başka birşey vermeden şırıngayla sıktım kaşıkla verdim derken ikinci günün sonunda bir dakika gibi emdi
Üçüncü günün sonunda da beş dakika emdi ilk uzun emiş diyebilirim
Sonra da yaklaşık 11 ay nerdeyse ben zorlayarak ama yine de emerek devam etti (tabi altı aydan sonra ek gıdaya da başlamıştık) ve çok ilginçtir 11 Aydan sonra annemde misafirler vardı ben iç hanım da emziriyordu onların emdiğini görüp anne meme dedi deyiş o deyiş bir daha hep uzuuunnn uzun memede kaldı bir daha hep sorunsuz emdi 😬

Üç kişi de emziriyordu ortamda

Çok üzüldüm anne deglm ama elmden bsey gelse keske.saglik ocagina mutlka söyleyin brini mutlaka bulurlar allâh yardim etsin

6 farklı mama denemiş biri olarak, bebeklerin aptamili sevdiğini dusunuyorum. Şuan hipp kullanıyorum ama aptamili daha rahat kabul etmişti. Her bebekte değişir mutlaka ama farklı mamalar deneyebilirsiniz.

Back
X