H
hiliba
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hiliba
-
ya benm göğslerm sütyen takmaynca dolmuo nedense ne alaka acaba??benm sütüm azaldı 4.aydan sonra azalma olur dedi dr saten..bde sigraya başladım skaın kızmayııııın:=))))oda azaltıo olablrr..ama geceleri daha fazla oluo..dinleniyoruzya sanırım ondan..
bende geceleri gogus agrisina uyaniyorum eger kizim uyuyorsa hemen kalkip sagiyorum yoksa ne yan ne yuzustu yatirmiyor agrisindan.Ayrica ben dogum yaptigimda doktorum bana sutyen tak surekli sut birikmesi icin gosgunde demisti ama arkadas burda sutyen takmayin diyor ben takmayinca sut olmuyor denedim
Arkadaşlar benim bebişim 2,5 aylık gündüz ortalama 2-3 saatte bir emiyor ama geceleri bazen 5 saat emmediği oluyor bazen benim sütümde geceleri akıyor, bende mi sağmalıyım acaba ben hiç mama vermedim ve hastanede sağmanın dışında hiç sağmadım da önerilerinizi bekliyorum...
arkadaşım demekki sütün var niye mama veriyosun bebeğine madem geceleri bebişini emzirmiyosun sağ memeni mama yerine bu sağdığın sütü ver. Bir bebek kilosunun 200 katı süt tüketir günde yani 5 kilo olan çocuk 1 lt süt tüketir. Eğer verdiğiniz mama 100 ml geçmiyosa niye veriyosnuz. Doktor önerdiyse bişey diyemem ama kendiniz sütünüzün yetmediğine kanaat ettiyseniz yanlış bir düşünce. Bakın her 100 kadından 99'u 2 çocuğa yetecek kadar süt üretim kapasitesine sahiptir. Yani atıyorum bebeğiniz 900 ml sütü sizden sağlıyorsa hayli hayli kalanınıda sağlar. Geceleri emzirin bebekleri. Ben gündüzleri 2 saatte geceleri 3 saatte bir emziriyorum. Uyusun hiç önemli değil uyurkende alıyor bebeği. Evet beni yoruyor ama ben zaten bunu yaşamalıyım. Bu fedakarlığı yapmalıyım öle değil mi? Bol bol emzirin bebekleri, süt yapan en önemli şeyler bol sıvı ve bol bol emzirmek, sütünüzün artmasını bebekleriniz sağlayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?