daha önce aynı sorunu yaşamış biri olarak size bir kaç önerim olucak. sütünüzü sadece sağarak veriyorsanız iki saatte bir düzenli olarak sağmaya devam edin, ne kadar sık sağarsanız sütünüz o kadar artar. sütyen sütü baskılar, evdeyken kullanmamanızı tavsiye ederim. gece süt üretimi çok daha fazla olur, mümkünse gece bir kere sütünüzü sağın, aksi taktirde sütünüz bu şekilde akmaya devam edecektir. süt sağarken memeyi sıkıştırmak masaj yapmak, dolu olan göğsünüzün çok daha kısa sürede boşalmasına yardımcı olur.
oğlum doğduğunda beni emmeyeceğini düşünemediğimden, pompa almamıştım. doğumdan 2 hafta sonra pompa elime geçmişti ve ilk ay hiç düzenli sağamamıştım, gün de 1-2 kere ancak sağıyordum, 50 ml. bile zor çıkıyordu. sonra her 2 saatte bir sağmaya başladım, süt çıksa da çıkmasa da sağdım, 2. ayın sonunda sağdığım sütler bebeğime yeterli oluyordu. şu anda oğlum 1 yaşında ve hala süt sağıyorum ve sağdığım süt miktarı 1 litre. 4. ayından beri günde 1 litre süt çıkıyor. düzenli sağmaya devam ettiğiniz müddetce sütünüz giderek artacak ve mamaya gereksinim duymayacaksınız.
umarım yardımı olmuştur.
[/QUO
sutyen kullanmamak dahamı iyi sut akmaması için cunku maya gibi kokmakdan psikolojim bozulcak