Süt birikmesi ve sütün boşa akması

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

meme apsesi ne oyle oldugunu nasil anliyorsun iltihaplimi oluyor sutun bende emmedigi zaman acayip sertlikler oluyor onlar apsemi yoksa ama onlar sut bezeleri degilmi

meme apsesi ne oyle oldugunu nasil anliyorsun iltihaplimi oluyor sutun bende emmedigi zaman acayip sertlikler oluyor onlar apsemi yoksa ama onlar sut bezeleri degilmi
göğsüm taş gibi oldu çok acıyordu

canım çok ateşlendim iki gün önce
göğsüm taş gibi oldu çok acıyordu
hemen doktora gittim göğsümü kontrol etti ve ateş göğsünden yayılıyor dedi 2 antibiyotik 1 ağrı kesici verdive meme apsesi olmuş dedi

gecmis olsun canim pompa alman cok iyi olmus bundan sonra sag oyle birsey olmaz.benimde cok sertlesiyir ama atesim cikmiyor

evet arkadaşlara katılıyorum canım gece kalkıp bi defa sağ bence sütün hiç de az değil az olsa gece akmazdı zaten mamaya da fazla yüklenme bol sağ bol sütün olur tabi emzirmek en güzeli

Kızlar size bir sorum olacak benm sütüm başta geldmedi fazlamama yine de bebeğini emzirdim doymadı çocuk mama takviyesi başlattk sonra sütüm arttı pompa almştm düzenli sağyorm 50-60 cc geliyor 2 -3 saatte sağnca ama bebeğim her emdiğinse huysuzlantor doymuyor 5 dakika sonra bi daha emmek isttor sağdığm sütü biriktrp biberonla veryorm susuyor yani aç çkcuğm. Süt as heliyor desem gün içersinde sütüm foşur fışır akyor kaç kere atlet tişört değştryorm Diyeceğim sizce süt az mı geliyor bebeğe

Merhaba gercekden skntılı bir konu bende maya gibi kokmakdan cok uzgunum sutyen takmamak dahamı iyi olur

Çok yıllar geçmiş kimse apseyle ilgili sonuç bildirmemiş. Nasıl bitti tamamen. Şırıngayla mk çekildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…