- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
- Konu Sahibi bernaaydin
-
canım tarif edermisin nasıl yapılıyo?
Ama canım sen zaten hsg yaptirmissin oda acıyor tupleri gebe kalınca haber verkızlar merhaba, ben ilk ağustosda hsg çekilmiştim.. sonuç:
Kontrastlı tetkik, HSG, histerosalpingografi
HSG İNCELEMESİ (HİSTERO-SALPİNGOGRAFİ):
İnceleme intravajinal 2x350/50 cc kontrast madde verilerek elde edilmiştir.
Tetkik suboptimaldir.
Endometrial kavite normal konfigürasyon ve şekli ile izlendi.
Solda fallopian tüp normal kalibrasyondadır, sağda izlenen kesimlerde kalibrasyonu doğaldır.
Her iki taraftan kontrast maddenin peritoneal kaviteye geçişi mevcut spot görüntüler ile değerlendirilemedi.
yani kapalıydı sağ açık demişti ama raporda resmen iki de kapalı yazıyor.
neyseee...
. ben çok üzüldüm haliyle. eylülde ekimde hamiş kalamadım. kasımda aşılama oldum tutmadı. nette araştırırken tüpler için süt buharı die bişi okudum. denemekten ne zarar çıkar ki dedim ve 9 aralık adet olduktan sonra 14 aralıkta adetim bitti yıkandım. pazar pazartesı ve salı olmak üzere sadece 3 gün süt buharı yaptım. kendi isteğimle de 17 aralıkta hsg istedim doktorumdan ve sonuç :
Hizmet Tarihi ve Tanımı
İnceleme intravajinal 350/3x50 cc kontrast madde verilerek elde edilmiştir.
Fallopian tüpler normal kalibrasyonda ve patent olup kontrast madde peritoneal kaviteye iki taraftanda geçiş göstermektedir
yani ikisi de açık. işinize yarar die de paylaşıyorum kızlar.. ama tabi hsg den sonra adet bekliyorum. adet olunca ikinci aşılama yaptırcam.
sevgiler
adetin bittiği gün yıkan. 1 lt süte 1 bağ öaydanozu koy haşla. sonra da belin battaniye sar yarım saat buharına otur cnm.
Buharına degılde içine otursak olmasmı ki
cnm valla bunun mu etkisi oldu bilemem de hamile kalmisim ocak ayindaacaba kaç dakika maydanozu kaynatıcaz sütte siz bu yöntemle mi gebe kaldınız :))
mrb acaba pko lularda yapabilirmi yumurta takibi yapiliyor bendede yumurtam buyudu gecen ay catlatma igneside ise yaradi ama hamile kalamadim tuplerime bakilnadi aklimda hep o soru var acaba tuplerim tikalida ondanmi sprem gitmedi diye bi zarari olurmu acabakızlar merhaba, ben ilk ağustosda hsg çekilmiştim.. sonuç:
Tetkik suboptimaldir.
Solda fallopian tüp normal kalibrasyondadır, sağda izlenen kesimlerde kalibrasyonu doğaldır.
Her iki taraftan kontrast maddenin peritoneal kaviteye geçişi mevcut spot görüntüler ile değerlendirilemedi.
neyseee...
. ben çok üzüldüm haliyle. eylülde ekimde hamiş kalamadım. kasımda aşılama oldum tutmadı. nette araştırırken tüpler için süt buharı die bişi okudum. denemekten ne zarar çıkar ki dedim ve 9 aralık adet olduktan sonra 14 aralıkta adetim bitti yıkandım. pazar pazartesı ve salı olmak üzere sadece 3 gün süt buharı yaptım. kendi isteğimle de 17 aralıkta hsg istedim doktorumdan ve sonuç :
Hizmet Tarihi ve Tanımı
Fallopian tüpler normal kalibrasyonda ve patent olup kontrast madde peritoneal kaviteye iki taraftanda geçiş göstermektedir
yani ikisi de açık. işinize yarar die de paylaşıyorum kızlar.. ama tabi hsg den sonra adet bekliyorum. adet olunca ikinci aşılama yaptırcam.
sevgiler
cnm keske once tuplere baksalar bana da hep ole yapoldi da bosa gitti oladabilir olmayadabilir dr lar bunu onermio ama bnde ise yaradi istemrb acaba pko lularda yapabilirmi yumurta takibi yapiliyor bendede yumurtam buyudu gecen ay catlatma igneside ise yaradi ama hamile kalamadim tuplerime bakilnadi aklimda hep o soru var acaba tuplerim tikalida ondanmi sprem gitmedi diye bi zarari olurmu acaba
anladim canim sutu senden duydum benim babaannem dermis sicak su buharina oturumn yumurtalariniz yumusayip kendine gelsin acilsin buyusun bende batil inanc demistim demekki oda olabilircnm keske once tuplere baksalar bana da hep ole yapoldi da bosa gitti oladabilir olmayadabilir dr lar bunu onermio ama bnde ise yaradi iste
merhaba cnm süt buharını yaptıktan snra mı hamıle kaldınkızlar merhaba, ben ilk ağustosda hsg çekilmiştim.. sonuç:
Tetkik suboptimaldir.
neyseee...
Hizmet Tarihi ve Tanımı
sevgiler
arkadaşlar adetim biteli 2 gün oldu soğan suyuna başladım bir de dün gece süt buğusu yaptım artık canıma tak etti şunları da yapayım dedim bugün kahverengi akıntım oldum adet desem adet değil anlayamadım yoksa iltihap mı aktı yoksa yoksa hamile miyim diyeceğim ama hanı kahverengi akıntı oluyor diyorsunuz ya hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?