Gecici bi sürelegine ayni sehirdeyiz hep yanimda ama ne yapmaya calisiyor ben nasil davranicagimi bilmiyorumaynı şehirde değilsiniz sanırım.
gelip kalacak mı?
6 aylik olana kadar sende gerisi bende demek istiyor ben mesafe koymak istiyorumanlamadım. bir bebeğin süt hakkı dolması ne demek?
Deli mi neKizlar bu nasıl bir anneye söylenir..2 gün oldu esimin memleketine geleli kv cok iyi davraniyor kalma kizim yat otur al süt kaynattim ic sunu ye bu zararli yeme hep yanımda buraya kadar sıkınti yok ama gunde 10 defa biz cok cocuk aradik cok ugrastik sizin hemen oldu ne guzel cocuga ben bakıcam ben büyütücem herkese oglum geliyo diyorm hamile misin diyorlar yok ama torun benim diyorum diyo ..süt hakki dolsun vermem kimseye dedi defalarca ..eşimin yaninda demiyo ama bende esime soyledim sevdiginden ne dicegini şasirmis o diyor ben hic oyle anlamadim en son bugun çocugun egitimi terbiyesi herseyi anneye bırakılmalı dedim oda niye benim cocuklar terbiyesiz mi dedi esimin yaninda kv si bakmis ismini bile koymus x diye sevip duruyor kp adi x..oglum ruya gordum bütun cocuklarinin ismini ben koyuyordum sende cok seviniyordun demez mi bana inat ya bana inat bende zaten zor günler geciriyorum duymamazliktan geldim esim ise gayet mutluydu bu durumdan ..nasıl davranmaliyim bilmiyorum ismi ben koyuyorum ama eşimle konustuk bunu iki ismi olucak kv hàla bunu bilmiyo nasil söyleyelm eşim dogunca kimligi gösterelm diyo..bebegime cok karısacaklar ve ben nasil mesafe koyacagimi bilmiyorum
Evet yeni geldik hic iyi etmedim gelmekle bu memlekete..Yakin mesafede mi oturuyorsunuz?
bu ne şimdi?6 aylik olana kadar sende gerisi bende demek istiyor ben mesafe koymak istiyorum((
Biz sana çok demiştik ama dinlemedinEvet yeni geldik hic iyi etmedim gelmekle bu memlekete..
Evet dogru anladın annelik ic güdüsüyle evi terk edesim geliyo şuan..nasil susturabilirim bu kadıni ben kendinin olmuyomusDeli mi ne
doğru mu anladım emzirmen bitince çocuğu temelli bana ver diyor
çok hevesliyse kendi doğursun bir tane,doya doya baksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?