Süt hakki dolsun bebegi bize ver

Pandora_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
1.091
594
73
Kizlar bu nasıl bir anneye söylenir..2 gün oldu esimin memleketine geleli kv cok iyi davraniyor kalma kizim yat otur al süt kaynattim ic sunu ye bu zararli yeme hep yanımda buraya kadar sıkınti yok ama gunde 10 defa biz cok cocuk aradik cok ugrastik sizin hemen oldu ne guzel cocuga ben bakıcam ben büyütücem herkese oglum geliyo diyorm hamile misin diyorlar yok ama torun benim diyorum diyo ..süt hakki dolsun vermem kimseye dedi defalarca ..eşimin yaninda demiyo ama bende esime soyledim sevdiginden ne dicegini şasirmis o diyor ben hic oyle anlamadim en son bugun çocugun egitimi terbiyesi herseyi anneye bırakılmalı dedim oda niye benim cocuklar terbiyesiz mi dedi esimin yaninda kv si bakmis ismini bile koymus x diye sevip duruyor kp adi x..oglum ruya gordum bütun cocuklarinin ismini ben koyuyordum sende cok seviniyordun demez mi bana inat ya bana inat bende zaten zor günler geciriyorum duymamazliktan geldim esim ise gayet mutluydu bu durumdan ..nasıl davranmaliyim bilmiyorum ismi ben koyuyorum ama eşimle konustuk bunu iki ismi olucak kv hàla bunu bilmiyo nasil söyleyelm eşim dogunca kimligi gösterelm diyo..bebegime cok karısacaklar ve ben nasil mesafe koyacagimi bilmiyorum

doğumdan sonra sütten kesince çocuğu almak mı istiyorlar net anlayamadım.

isim olarak genelde hep kendi isimlerinin koyulmasını isterler bu çoğu toplumda var malesef

Deli mi ne

doğru mu anladım emzirmen bitince çocuğu temelli bana ver diyor

çok hevesliyse kendi doğursun bir tane,doya doya baksın.

Kendi tüp bebek falan yapsın son teknolojileri denesin tekrar anne olsun bu kadar çocuk bakmak istiyorsa.. dayanabildiğin kadar dayan yapcak bişey yok baktın susmuyo en sonunda patlarsın.. annelik hormonları kendimi kaybettim falan filan geçiştirirsin eşin bişey derse..

Nasıl yani ya. Süt hakkı bitince bize ver. Kedi yavrusu mu çocuk? ben mi yanlış anladım temelli mi istiyor?

Simdilik takma..kendini üzme..esinle konus..siz aranizda halledince olara da bi sey söylemek düsmez..zamanla da alisirlar zaten..

Ne insanlar var ya..kimisi torun sevmez..ayy ben bakamam der..kimisi de bundan sonra benim kimselere vermem moduna girer..

Deli mi ne

doğru mu anladım emzirmen bitince çocuğu temelli bana ver diyor

çok hevesliyse kendi doğursun bir tane,doya doya baksın.
Evet dogru anladın annelik ic güdüsüyle evi terk edesim geliyo şuan..nasil susturabilirim bu kadıni ben kendinin olmuyomus herkese ogluma bunu sunu ald diyomus millet hamile saniyomus bunlar ne demek ya

senın doğurdugun çocugu alıcak kendı çocugu gıbı buyutecek öyle mi? umarım yanlış anlamışımdır tuylerım dıken dıken oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…