Süt hakki dolsun bebegi bize ver


Eşiniz ne diyor bu duruma,lütfen sessiz kalıp anasına ses çıkarmıyor demeyin..
 
Töbe yarabbim.. Seçmece mi bunlar. Bazen diyorum boyle insanlari Allah bize sinav olarak göndermis.
 
böyle saçmalık olur mu ya hiç bişey yapamaz ne demek bana ver. eşin yanındayken de söylüyor mu o bişey demiyo mu? kim ki senin elinden alacak çocuğunu korkma bişey yapamaz ama dişini gösterme zamanın gelmiş de geçiyo bile
 
ne kadar sessizsiniz çok ilginç.. oğlum rüya gördüm dediğinde "gelecek sefere üstünü ört anne belli ki mabadın açıkta kalmış" desene.. ne demek çocuğu bana ver.. al bir lahana bebek ver eline oynasın.. siz bu kadar yumuşak başlı olursanız çok ezerler sizi.. azıcık sesiniz çıksın yahu, neden kocanızdan bekliyorsunuz sizi korumasını.. iki el bir baş için, kendi işinizi kendiniz halledin.. :)
 
kvalden geberince ahirette mi terbiye edecek.bi ayağı çukura girince ne kadar sağlıklı üstüne düşecekler.senin evladın sen doğurdun.kan bağı var sadece.ben olsam Allah dertten başlarını kaldırmasın diye dua ederdim.kendi dertlerine düşsünlerki kendilerini dünyada tek çocuk terbiye eden ailesi sanmasınlar.
 
Esimin yaninda demiyo bu daha kotu ciddi demektir bu..esime soyledim oda yok daha neler diyo
 
Kayınvalıden bence senın cocuguna bakacagına evde onun daha cok ılgısıne , sevgısıne ıhtıyacın olan bir evladı var ona baksın .
 

Peki diyip geçecektim ama yapamicam

Sen eşine karşı en ufak bir değersizlik hissi gördüğünde kardeşine tepki gösterebildin değil mi?
hemde kıytırık bir mevzu da.

Senin eşin ne yapıyor.
çocugunuzu alıcam, ses yok.
adını ben koyucam, ses yok.

Sıkıntı kv denin ne dediğinde değil, eşinin bu söylemlere karşı tepkisizliğinde. Anladiiii sen.
 
allah akıl fikir versin ne diyeyim ya. söyleyecek laf bile bulamıyorum. çok istiyorsa çocuk baksın yetimhanelerde milyontane var. anasız babasız hem hayra girer. anası duruken ona mı düştü bakmak çocuğa ?
 
Nedense bana komik geldi.

Şu devirde. Bebek doğdu, sütten kesildi ve Rapunzel’i gelip alan cadı gibi kaynana gelip bebeği aldı.

Valla güleceğim yoktu ama gülesim geliyor.

Ya mümkün mü bu? Nerede yaşıyorsunuz? Eski Yeşilçam baya derin izler bırakmış konu sahibinde.

En enteresanı da bundan korkuyor olması.
 
Geçen birden bire bir günde degistiler diye bir konu vardi.Galiba sizsiniz neden degistikleri belli oldu . Böyle sacma sapan bir sey olmaz kv kesin psikolojik rahatsızlığı var.Cok istiyorsa kendi dogursun evlarlarim dediklerine göre esin tek cocuk değil. Aile boyu komedi gibiler.Su hamile halinle delirtecekler seni bu gidişle. .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…