- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.864
- 1.423
- 60
Ay yok artik benim kv de bana dedi ki cocuk beni anne bilsin ilk cocuk tecrübeyle büyür dedi erkek cocuk zor zaptedilir dedi bunlar ne demek bende kitap okuyorum kursa gittim dedim zamanla ogrencem dedim kitapla bir olur mu hecccc dedi bi panik oldum..egeliler..
Haklisin konusup duruyo alamaz tabi ama herseye karisacak mesafeSen neden yarım bıraktın ki?
Araba kırılınca yol gösteren çok olur.
Sanki sen de verdin.
Konuşsun dursun kendi kendine. Cidden dert arıyorsun.
Esimin yaninda demiyo bu daha kotu ciddi demektir bu..esime soyledim oda yok daha neler diyoböyle saçmalık olur mu ya hiç bişey yapamaz ne demek bana ver. eşin yanındayken de söylüyor mu o bişey demiyo mu? kim ki senin elinden alacak çocuğunu korkma bişey yapamaz ama dişini gösterme zamanın gelmiş de geçiyo bile
6 aylik olana kadar sende gerisi bende demek istiyor ben mesafe koymak istiyorum((
Esimin yaninda demiyo bu daha kotu ciddi demektir bu..esime soyledim oda yok daha neler diyo
Evet buydu yanlis ifade etsemde buydu hatta kardesime seni kk sikayet ettim dedim okudu da ve güldu kocami da anlat bi care varmi bulsunlar dedi..oda memnun degil halinden ki bize misafirloge geldi mi herseye karisir ben mutlu olurum ben karistm pilavi dök dedim bana asiri tepki verdi huyu degil biliyorum biz hallettik.
allah akıl fikir versin ne diyeyim ya. söyleyecek laf bile bulamıyorum. çok istiyorsa çocuk baksın yetimhanelerde milyontane var. anasız babasız hem hayra girer. anası duruken ona mı düştü bakmak çocuğa ?Kizlar bu nasıl bir anneye söylenir..2 gün oldu esimin memleketine geleli kv cok iyi davraniyor kalma kizim yat otur al süt kaynattim ic sunu ye bu zararli yeme hep yanımda buraya kadar sıkınti yok ama gunde 10 defa biz cok cocuk aradik cok ugrastik sizin hemen oldu ne guzel cocuga ben bakıcam ben büyütücem herkese oglum geliyo diyorm hamile misin diyorlar yok ama torun benim diyorum diyo ..süt hakki dolsun vermem kimseye dedi defalarca ..eşimin yaninda demiyo ama bende esime soyledim sevdiginden ne dicegini şasirmis o diyor ben hic oyle anlamadim en son bugun çocugun egitimi terbiyesi herseyi anneye bırakılmalı dedim oda niye benim cocuklar terbiyesiz mi dedi esimin yaninda kv si bakmis ismini bile koymus x diye sevip duruyor kp adi x..oglum ruya gordum bütun cocuklarinin ismini ben koyuyordum sende cok seviniyordun demez mi bana inat ya bana inat bende zaten zor günler geciriyorum duymamazliktan geldim esim ise gayet mutluydu bu durumdan ..nasıl davranmaliyim bilmiyorum ismi ben koyuyorum ama eşimle konustuk bunu iki ismi olucak kv hàla bunu bilmiyo nasil söyleyelm eşim dogunca kimligi gösterelm diyo..bebegime cok karısacaklar ve ben nasil mesafe koyacagimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?