Süt hakki dolsun bebegi bize ver

Benim anlik kararlarim hic iyi sonuc vermedi bugunde oldugu gibi keske gelmeseydim :KK43: esime soyledim ofa annem sevgisinden şasirmis sende vermem bi daha boyle konusmayin de dedi..bende dinlemiyo ki tekrarlayip duruyo dedim benim yanimda söylesim bakalm bekliyorum dedi ama soylemiyor kadin bi söylese esimin tepkisini bende merak ediyorum
bence sen gerçekten boşuna abartıyorsun tekrarlayıp dursun bunun ne önemi var eşinin tepkisini niye merek ediyorsunki adam ne söyleyeceğini sana söylemiş zaten sen sana söylendiğinde kendi tepkini koy sen bi annesin biraz sesin çıksın

Tüylerim diken diken oldu .
Bu nasıl bi zihniyet ?
Anne var baba var o sizin çocuğunuz o da babaannesi .
Kaçın oradan kendi evinize gidin vakit kaybetmeden .
Acayip sinirlendim .

vay arkadaş,

diğer konuda boşanma olunca babaya bile çocuğu vermeli mi vermemeli mi onu tartıştık.
burada kv çocuğa el koyuyor, konu sahibi burada dert yanıyor.
arkadaşım, öncelikle suçu kendinde ara, bana bunu nasıl teklif edebiliyorlar diye.

bir kere kv şakayla karışık, verin geceleri benimle yatsın, siz rahat uyuyun dedi, sadece baktım, ama bakışım yeterli oldu. şaka yaptım vs diyerek konuyu hemen kendi kapattı.
yani iş teklif aşamasına gelmiş, diyemiyor musunuz, bir daha bunu duymayacağım diye.

Kafayı yemiş o. Direk cevap ver bu konuda konuşma yollarını tıka. Susma veya geçiştirme. Zor olduysa olmuş büyümüş işte. Başkasının çocuğunu sahiplenmek ne demek?
Mesafe koymak istiyorsan yanlarında kalmayacaksın.

calısan bır bayan ıcın altın degerınde sozler bunlar... sız nankorsunuz bence..

çalışan bir bayanım.
bunları duymaktansa, işi bırakıp ev hanımı olmayı yeğlerim.
kimse benim çocuğuma annelik yapmasın, onun annesi var.
isteyen buyursun gelsin ananelik babannelik dedelik yapsın.

Başka torunları yok sanırım. Bence gerginlik çıkarmanıza hiç gerek yok. Ama Nasıl anlatabilirim sana onu bilmiyorum

Ben 2 senede 3 düşük yaptım ilk hamilelikte benim de kafamda idi hep annesigilde yapmam doğumu, doğumdan sonra orda kalmam falan, ismini ben koyucam vs. 3 kayıp ve 2 senelik hasretin sonunda tek önemli gelen bana sağlıkla kucağıma almak yavrumu. Ne isim koysak da en güzeli olur zaten, ben Nasıl evlat hasretinde isem annesi babası da torun hasretinde. Ve gerçekten çok temiz kalpli iyi niyetli insanlar olduklarını biliyorum. Onların bebeğimle ilgilenerek mutlu olması beni daha çok mutlu eder.

İşte şimdi tedaviler tedaviler... İnş en kısa sürede sağlıkla devam edecek hamileliğim olur...

Allah allah.
Kendi büyütmüş ya kendi çocuklarını bu neyin hevesi artık.
Bence ben evlafımdan asla ayrılamam şakası bile üzüyor beni deyin.
La havleeee

Çok istiyorsan dogur bir tane anne yaşıt olurlar sende hevesini alırsın diyip konuyu kapat

açıkçası bu konu hiç hoşgörülü olamayacağım konulardan biri.
burada bir çok konuya, torunlarını seviyorlardır vs, abartmayın vs şeklinde yorumlar yazıyorum.
ama bu tarz, yok ver onu biz büyütelim, bana anne desin vs denince delleniyorum.

hiç şakaya da almam, şakayla karışık cevap da vermem, ya bakışımla sustururum, ya da öyle bir cevap veririm ki tüm köprüler yıkılır. bunu bilen eşim, kendisi müdahale eder eğer konu kendi ailesi ise, benim ailem ise de icabına ben bakarım.

Sana tavsiye, bu sözleri stratejik çözümle. ! Duygusal içgüdü ile yaklaşma. Anlaşılan o ki kaynanan biraz kırık. Sen sanıyo musun ki elbise almş hamile misin demişler yok ama gelin bana verecek demiş falan bunları insanlara dediğinde o kadına köy yerinde bile akılı gitmiş gözüyle bakarlar. Egeliyim köyde yetişmiş biriyim. Sen birlikte büyütürüz anne de. Yarın öbür gün çalışırsan seve seve kendi oğlu gibi bakacak bi bakıcın olur !

bence oyle bır sey dıyor olamaz abartıyor olmalı. sadece sız ısteyken bakmayı kastedıyordur kayınvalıdenız. dıger turlusune ıhtımal veremedım..

O insanlara benim oğlum desin varsın bişey olmaz. Kimse onu ciddiye almıyordur emin ol.

Gecici bi sürelegine ayni sehirdeyiz hep yanimda ama ne yapmaya calisiyor ben nasil davranicagimi bilmiyorum

Bence kaynanan ve eşini al karşına konuş. Böyle sevinip ve heyecanlanman çok hoşuma gidiyor ancak yok süt hakkı dolsun yok ben bakacağım vs gibi laflar beni çok endişelendiriyor de. Sanki beni bertaraf etmeye calisiyorsunuz, bu laflarda sanki cocugu sahipelnmeye calisiyorsunuz gibi bir sey hissediyorum bu da beni endiselendiriyor. Bu yavrunun annesi benim, siz de babaannesisiniz. Herkesin yeri ayri. Cocugun annesi benim de.

Allah sabir versin size cok zor ya ne gicik insalar var. Benim kv de hep öyle seyler diyordu sonra bir gün benim doktor terminin vardi kv de ogluma bakacakti benimle gelecekti doktora ama tutdurdu ben cocuga evde bakcam diye. Bende dedim ona yok onun karni acikir beni ister yok birsey olmaz ben onun cicibabaannesi degilmiyim felan dedi iyi dedim madem cok istiyorsun eve gidin dedim. Yarim saat sonra beni kac defa aradi cabuk gel cabuk gel cocuk durmuyor diye. Ondan sonra kendi dedi birdaha ben bu cocuga bakmam diye bende dedimki ona eee ben sana dedim benimle gel doktora ama istemedin. Simdik diyorki büyüyünce ben onu parka götürcem emzirme cocugunu daha felan. Bide isim konusu en gicik oldugum sey ya nedemek kv kp isim koyacak bide cogu müslüman diye gecinirler. Islam da cocuga isim verme hakki zaten annenin ya cahiller!!!

O insanlara benim oğlum desin varsın bişey olmaz. Kimse onu ciddiye almıyordur emin ol.

ya ben şunu hayal ediyorum (şahit olmuşluğum var), burada da bu örnekte yorum yapanlara rastladım.
kadının kendi annesi veya kv si çocuğa bakıyor, çocuğa bu şekilde ben senin annenim diyor veya annem diye seviyor (iyi niyetli olalım), çocuk da en nihayetinde aklı erinceye kadar o kişiye anne diyor.
bunu normal bulanlar var, ne var canım diyenler var.
şahsen ben bunu duymaktansa dediğim gibi işi bırakırım, kendi annem veya kv fark etmez.

Evet dogru anladın annelik ic güdüsüyle evi terk edesim geliyo şuan..nasil susturabilirim bu kadıni ben kendinin olmuyomus:KK43: herkese ogluma bunu sunu ald diyomus millet hamile saniyomus bunlar ne demek ya :KK43:

Canim eşinlede konuş bunları anlat çok tedirgin hissediyorum de. Bu şekilde konuşmasın manyak midir nedir. Esin bu işi ciddiye almazsa olay çıkar valla. Sonra da anneni çağır. Hatta sen direk babanı çağır, kv gitsin evden.

Back
X