- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
Anammm ben peynirini süzüp suyunu döküyodum öyle kesilince tühhh. Yazık oldu ozaman.peyniri afiyetle ye ooh mis biz çocukken süt kesilsede peynir yesek derdik.çok severim o peyniri.suyunada annem poaça yapardı lezzetli olurdu.
Maşallah ne hamaratmış herkes ben bunları yeni duyuyorum
Yine yap elinden geliyomuş ne güzelLabne peyniri bile yapmisligim var ah ah bu evlatlar herseyi evde yaptiriyor :) :) 6-12 ay arasi evde yapiyordum peynirleri
Kastettiğim misinalı aslında ..Telde olmaz bildigim kadariyla sulu kalir tam suzulmesi icin sık delikli bisiy lazim misinali suzgecte olabilir onda yapiyorum ben
Un eleğin yokmu plastik onda daha iyi olur tel süzgeçin gözeneği sıksa da olurTülbent yok da tel süzgeçte süzsem kızlar??
O Nasıl oluyor krema mı kattın? Aslında ben peynir yapabilirsem şuan bekletiyorum . Krema ile çırpmayı düşündüm . Meyveli sosla tüketmek için..Labne peyniri bile yapmisligim var ah ah bu evlatlar herseyi evde yaptiriyor :) :) 6-12 ay arasi evde yapiyordum peynirleri
Var ondan ama ortasında aparat var onun unu çeviren alengirli Bişi o.Un eleğin yokmu plastik onda daha iyi olur tel süzgeçin gözeneği sıksa da olur
Olmaz bence .. Olsa da sağlıklı değil uğraşmaya değmez bence.Birgün sütçüyü yakalarda süt alırsam buradan yöntemlere bakacam
Paket sütler olmaz dimi ?
Suyu hafif yeşilimsi gibi su rengini aldıysa olmuştur.Var ondan ama ortasında aparat var onun unu çeviren alengirli Bişi o.
Mecbur tel süzgece koycam yarım saati geçti süzsem mi artık?
Ben iş için erken düşüyorum yollara, önce kızımı anneme bırakıyoruz çünküOlmaz bence .. Olsa da sağlıklı değil uğraşmaya değmez bence.
Üstadlar daha iyi cevap verir ama
O Nasıl oluyor krema mı kattın? Aslında ben peynir yapabilirsem şuan bekletiyorum . Krema ile çırpmayı düşündüm . Meyveli sosla tüketmek için..
Olur mu ki?
Ben iş için erken düşüyorum yollara, önce kızımı anneme bırakıyoruz çünkü
Sütçü hangi gün kaçta geliyo bilmiyorum burda ama öğrensem fena olmaz
Market peyniri yoğurdu içime sinmiyo kızım için
Ben hep gevşektim :) maalesefCekirde ne kadarlik bebegin,oglum 17 aylik market peyniride veriyorum bazen ama evde lor yaptigimda oluyor cogunlukla evde yapiyorum mis gibi sadece ek gidaya gectikten sonra yasina kadar hic bir hazir gida vermedim yasindan sonra biraz gevsedim :)
İş yerine getiriyorlar benim yoksa nerde ben de koşamam peşlerinde bence iş yerinde sor alan var mı diye..Ben iş için erken düşüyorum yollara, önce kızımı anneme bırakıyoruz çünkü
Sütçü hangi gün kaçta geliyo bilmiyorum burda ama öğrensem fena olmaz
Market peyniri yoğurdu içime sinmiyo kızım için
Yok burdaİş yerine getiriyorlar benim yoksa nerde ben de koşamam peşlerinde bence iş yerinde sor alan var mı diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?