- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
Ben hep gevşektim :) maalesef
Kızım 10 aylık
Bi de ben seni geyik topiğinden hatırlıyorum he, sarışın bi kızdın dimi
Sen beni hatırlamamış olabilirsin
Bebek yok ben paso kendimi besliyorum.Catharsis mesela sütü kaynattiktan sonra 1 gece buz dolabinda bekletirsen kalinca bir kaymak bagliyor onuda yumurtali yapip yiyebilirsin hele hele kucuk bebegin varsa cok besleyici :)
Aynı şeyleri düşünmüşüz ( :Evvet hala sariyim vaz gecemedim ,dogumdan sonra uzuncaaa bir ara gelemedim :) :) bende seni hatirliyorum ama senin beni hatirlamadigini dusunerekten konularda denk geldigimde birsey demedim.:)
Alakasız ama sağlıklı şeyler demişkenBebek yok ben paso kendimi besliyorum.
Yorucu da olsa hazır gıda evde en azından yememeye çalışıyoruz. Dışarıda da seçiciyim olduğu kadar ..
O yüzden faydalı bilgilere hep açığım
Aynı şeyleri düşünmüşüz ( :
Bende doğumda rötar yaptım 6 ay sonra işe dönünce yine BDV de fink atıyorum
Sen büyütmüşsün oğlunu maşallah, darısı başıma
Gibi şeyler evet..hatta bostanı nane, maydanoz , dereotu gibi genişletebilirsinAlakasız ama sağlıklı şeyler demişken
Bende saksıya soğan diktim birazcık uçları çıktı uzasın salatama doğrarım taze soğanlarımdan
Yok estağfurullah..Birbirimizi buyutuyoruz yeni yeni seyler ogreniyoruz :) :) seninki de masallah yasina az kalmis
Konu sahibi kusura bakma sabote ettik konunu :)
Yerim çok yok ama onlar minik şeyler yer açabilirim de işte sulamayı unutuyorum benGibi şeyler evet..hatta bostanı nane, maydanoz , dereotu gibi genişletebilirsin
Yoğurt olmaz ama arkadaşlarında bahsettiği üzere lor/çökelek tarzı peynir elde edebilirsiniz,altta kalan su çok faydalıdır,onuda atmayıp,kek,kurabiye yapımında süt yerine kullanabilirsiniz.Acil gördüüğüm için buraya açtım. Ciddi Bi durum değil . O yüzden şimdiden affınıza sığınıyorum.
düzenli olarak süt aldığım bir yer var. Yoğurdumu kendim yapıyorum ancak bu hiç başıma gelmedi . Sütün üstü peynir gibi oldu, altı su.. Sanırım kesildi.
Sebebi ne olabilir ? Bundan artık yoğurt olmaz mı?
Bu durumu ilk sutcune soyle canım demekki sutu beklemiş sadece o sütten yoğurt olmaz peynir olur gayette güzel olur içine biraz tuz at daha güzel oluyor temiz bi tulbentte suzulsun yeterliAcil gördüüğüm için buraya açtım. Ciddi Bi durum değil . O yüzden şimdiden affınıza sığınıyorum.
düzenli olarak süt aldığım bir yer var. Yoğurdumu kendim yapıyorum ancak bu hiç başıma gelmedi . Sütün üstü peynir gibi oldu, altı su.. Sanırım kesildi.
Sebebi ne olabilir ? Bundan artık yoğurt olmaz mı?
yok canım bende döküyom annem yaptığı herşey güzel oluyor bulaşık suyuda kosa lezzetli ben yapınca olmuyo ama dene belki seninki olur.Anammm ben peynirini süzüp suyunu döküyodum öyle kesilince tühhh. Yazık oldu ozaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?