1700 gr almış daha ne olsun yahuuu,bu bebek daha ne yapsın:)benim kızım 2.ayında 1200gr aldı bi zil takıp oynamadığım kaldıki doktorunuz yetiyor demiş daha ötesi var mı?akşam doğal olarak herkes de bi sönüklük oluyor ama bu süt olmadığı anlamına gelmiyor kaldı ki doktorlar sütün vrimliliğini bununla ölçmüyorlar,sert olunca çok sönük olunca az diye birşey yok yani,ha bir de bebeklerde akşam huzursuluğu sendromu diye birşey var,memeyi almadığında biraz gönlünü yapıp tekrar vermeyi deneyin
Akşam huzursuzluğu meşhur dmekki:)ben mama hiç vermiyorum ki:)meme almıyosa evet sağıp vermek de çözüm o an ki durumu idare etmek adına:)AY MAALESEF O AKŞAM SENDROMLARINI ÇOK YAŞIYORUZ BENDE POMPAYLA ÇEKİP VERİYORUM ZOR OLUYOR BİRAZ KIVRANIYOR AMA AYAK UYDURDUK BİR KAÇ GÜN HİÇ MAMA VERMEMEYİ DENESEN
evet ama olmuyorsa olmuyo, ozaman secim şansin olmuyo ve mecburen mama vermek sorunda kaliyorsun. Bazen bebekler anne sütünden büyümüyor en kötüsü kabul etmiyor, süt yetmiyor vsYa bi de beni şaşırtan mama sevdası mıhabbeti.benim annem de aman ha kızım yılmak pes etmek mamaya güvenmek yok memeye alıştırcaz diye hep beniteşvik edip destek olmuştur,eskilerin mama sevdası gwrçekten ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?