süt oluşumu

siderolites

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.809
3.578
448
kızlar selam, ben 29 haftalık hamileyim hamileliğimin ilk ayı göğüslerim patlıcak gibi şişti ve ağrıyordu sonra yavaş yavaş geçti, sonra göğüs uçlarım büyüdü halada büyüyor gibi ama süt yok şişmede yok ağrıda yok, rüyalarıma giriyor sütüm olmuyor bebeğim aç kalıyor süt ne zaman oluşacak.7.ayından itibaren başlayan varmış bende hiç yok

Canım acele etme şu an bunu net anlamayabilirsin doğumdan sonra oluşur sen bunu hiç düşünme Allah onu ayarlamıştır.

Canım acele etme şu an bunu net anlamayabilirsin doğumdan sonra oluşur sen bunu hiç düşünme Allah onu ayarlamıştır.

dn bir arkadaşım anlattı 7. ayı bitiminde göğsünde süt gelmeye başlamış iki hamileliğinde de bende tık yok daha dedim göğüslerim zaten büyük ama hç beden değişmedi yani içleri boş daha:)

Ben 17 hun önce dogum yaptım. Hamileliğim boyunca göğüslerimde pek degisiklik olmadı az büyümesi dışında. Bedeni de değişmedi.
Süt de gelmedi. Dogum yaptım, ebenin odama getirildi. hemen mememi tutturdular ve süt gelmeye başladı :)
Panik yapma gelir, şimdiden bunları kafaya takma

ay ne güzel yazmışsın çok sevindim yazdıklarına:) allah bağışlasın bebeni:)

kızım bir aylık,sütüm doğduğunda gelmeye başladı.tam anlamıyla da 3.gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…