SMHSMH benım de göğüs ucum içe dönük...aventin göğüs ucu cıkarıcısını kullanıyorum..onu takınca uç çıkıo ama çıkarınca tekrar eski halini alıo..son ayımdayım,hatta son haftalarımda olduğum için kullanmakta geciktim sanırım biraz..bu nedenle göğüs pompası da aldım her ihtimale karşı....
medela ve kraftın elektrikli pilli süt pompaları birbirine çok benzio...arada da 50,60 tl kadar bi fiyat farkı var..çok kararsız kaldım..bunlardan birini kullanan ya da alan var mı......
mhrmh'cim öncellikle benim Beril'im dünyaya geldi 10 gün önce. Allah senin de kucağına sağlıkla almayı nasip etsin Beril'ini.
Benim de ucu içe dönük ve ben doğurduktan sonra öğrendim malesef. Silikon göğüs ucu iile emziriyorum ancak sanırım bebişimin gücü çekmeye tam yetmediği için süt göğüsümde birikti. Bana da alma şimdilik pompa demişlerdi doğum öncesi ama kampanya vardı almıştım. İyiki de almışım.. Göğüsümde biriken süt bende epey ağrı yaptı. Ayrıca bebeğimin ne kadar beslendiğini de bilemediğimden biraz da aç bıraktık kızı sanırım , ilk hafta sarılık olduk(fototerapi sırasında hemşireler devamlı sağdırıp süt verdirdiler)
Kısacası iyiki pompayı almışım. Ben medelanın mini elektriklisini aldıım(125 -130 TL flndı) ve acayip memnunum. Hastanedeki hemşireler de baktılar yeterli dediler(bazı pompalar yetersiz oluyormuş da).Umarım yardımı dokunur. Pompayla çekerke de göğüs ucu çıkıyor ancak sonra eski haline geri dönüyor benimki de. Bu arada lanolin kremini(Lansinoh) şimdiden kullan bence...
Teşekkür ederim canım :) Beril de seni öpüyooorrr... ya göğüs ucu meselesini kafana çok takma..ben aventin silikon göğüs ucu ile emziriyorum 10 gündür...Kızım da alıştı artık..herkes soracak şimdi tüh tüh fln diyecekler ama takma kafana.Benim göğüs uçları da yeteri kadar çıkmadı hala, kızım emerken biraz çıkıyor gibi ama onu bile tutamadı bizim kız.Göğüs ucuna devam ediyorum ben de.. Krem sanırım günde 1 yeter, benim göğüslerim yine de yara oldu ama onu sürünce azıcık da olsa rahatlıyor.Sen günde 1-2 kullan istersen yumuşasın şimdiden... Hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden sana...Allah analı babalı büyütsün canım..
bebek ürünlerinde Avent'i tercih ediyorum, biz bebegimize gereken tüm ürünleri Avent'ten aldik, suan Almanya'da 1 numara, Nuk'u falan sollamis durumda...
bu yüzden süt pompasi olarakta onun ürününü tavsiye ediyorum...
link koyamiyorum, henüz yetkim yokmus ama google'den
"Avent VIA ISIS Göğüs Pompalı Saklama/Beslenme Sistemi" diye aratirsan cikar karsina, bi de bunlarin elektriklisi varmis, daha rahatmis ama o baya tuzludur sanirim...
teşekkür ederim laeliacım,ben medela aldım elektrkli pilli olanından..aventin çok ii olduğunu biliyorum ama o gerçekten çok pahalı,o kadara gerek yok diye düşündüm...eksik hiiç bitmio maalesef..
yerim ben o fındığıııı:))silikon uç almak farz oldu bana desene ( ayy evet canım ben de göğüs ucumu etrafımdaki insanlar gördüğünde ne tepki verecek diye şimdiden düşünmeye başladım,millete laf anlat dur ( geçen gün bi programda uzman doktordan dinlemiştim,göğüsün siyah kısmını komple bebeğin ağzına vermek gerekiyormuş,sadece uç değil o zaman yara olmaz demişti...acaba sen böyle mi emziriyorsun..eğer öyleyse demek ki yaradan kaçış yok...
Laelia, canim bende Almanya Münih'deyim suan 31 haftalik hamileyim.Philips Avent'in Biberon takimini ve elektirikli Steril makinasini aldim simdilik. Aklinizda bulunsun, normalde fiyati 100 €uro civarin da olan bu steril makinasi , Dm'de 50 €uro'du ve bende hemen aldim, simdilik daha süt pompasi almadim acikcasi ve de coookk kararsizim belki gerek olmaz diyorum yada daha erken diyorum ama dedigim gibi cok kararsizim yine aynen Dm'de
"Avent VIA ISIS Göğüs Pompalı Saklama/Beslenme Sistemi" de 50 €uro'du haberiniz olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?