bu resimdeki modelmiydiBen lansinoh ile medelayı kullandım. İkisi de ikici eldi. Manuel sakın almayın aynı performansı vermez. Medeladan memnun kalmıştım, elektrikliydi.
avent iki resim model var bunların farkları nedir biliyomusunuzben avent elektrikli olan ürünü kullandım ve çok memnundum,diğerlerini bilmiyorum
valla benimki ilk resimdeki olandı canım elektrikli, diğeri sanırım manuel. hatta ben burdan bir arkadaşa sattım çok yeniydi garantiside vardı, biberonu falan hiç kullanmamıştım. bunların durumu nedir?avent iki resim model var bunların farkları nedir biliyomusunuz
Aynen buydu, tekliydi benimki de. Epey işimi gördü.bu resimdeki modelmiydi
bende bakıyorum daha , az kullanılmış olmasına özen gösteriyorum tabi mavi olanda elektrikli diye geçiyor ama diğeriyle ne farkı var anlayamadımvalla benimki ilk resimdeki olandı canım elektrikli, diğeri sanırım manuel. hatta ben burdan bir arkadaşa sattım çok yeniydi garantiside vardı, biberonu falan hiç kullanmamıştım. bunların durumu nedir?
bu pembe aventin pille kullanımı nasıl hani elektirk falan bulamazsamben ilk resimdeki avent i kullandım, masaj başlığı var ama o başlık göğüs ucumu acıttı, onu çıkarınca rahat kullandım. ikinci el almayın, çünkü zamanla makinenin çekiş gücü azalabilir diye duymuştum
evet sıfırı şuanda 300 tl peki pille kullanımı nasıldı iş görüyormuKesinlikle avent 1. Ablamın doğum sürecinde almıştık biz de.. çok kullanışlı çok memnun kaldı şimdi göğüs ucu kalkanını değiştirip bende kullanmaya devam edeceğim inşallah :) yalnız biz sıfırını 190 TL'ye almıştık. Şuan ki fiyatı gerçekten uçmuş..
pil takılıyor canım kalem pil sanırım. hiç kullanmadım o şekilde ama fark olacağını sanmambu pembe aventin pille kullanımı nasıl hani elektirk falan bulamazsam
canım sanırım mavi olan hem manuel hem elektriklibende bakıyorum daha , az kullanılmış olmasına özen gösteriyorum tabi mavi olanda elektrikli diye geçiyor ama diğeriyle ne farkı var anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?