süt pompası yardımcı olurmusunuz

Medela elektrikli Manuel'in kullanımı kolay olmaz aylar ilerledikçe sağmak için güç gerekiyor elektrikli olsun mutlaka

Arkadaşlarım da onu kullandı

Fiyat performans iyi

Benimki düşüp kırılmıştı dikkat edin

Bir de ben ağzına uygun cam biberonlar almıştım 3 sefer sağıyordum her biri bir biberona ertesi gün de aynı biberon ile içerdi aktarırken süt kaybı yaşamazdık

bana aslında hızlı iş gören makine lazım biberon falanda ayrıca almıştım bilemiyorum kararsız kaldım ne alacağımı bilemedim sıfırlarıda çok pahalı geldi açıkcası

Ben medela kullandım ve çok memnun kaldım. Ama belli bir süreden sonra süt sağmak ta zorlanıyor makine çünki süt miktarı ilk zamanlara göre azalıyor. Arkadaşımın başına geldi teknik servise götürmüş. Orada söylediklerine göre eğer bebek emmiyorsa sadece süt sağılıyorsa hastane tipi almak mantıklıymış

Benim bebeğim ilk başlarda hiç emmemişti. Hastane tipi kiralamıştım. Aylık 80 liraya kiralıyorlar ve çok iyi çekiyordu. Tavsiye ederim.

HIZLI İŞGÖRMESİNDEN ziyade sütü kesmemesi önemli bence yoksa anlamı olmaz...

aventi öneriyorum ve şunu unutmayın gögsünüzü tamamen boşaltsanız bile boşalmış gögüse mutlaka avent ile masaj yapın zaten masaj tuşu var en az 10 dk boş olarak sağın dibinden gelen sütü gorunce şaşıracaksınız ve vucudunuz süt üretimini artıracak...

o fmanuel avent kullandım, ne çileli zamanlarımdı.
çok ciddi zaman harcadım iş yerinde süt sağıcam diye.
elektrikli olanları tercih edin.

süt sağma işi kaç dk sürüyor
benim sütüm azdı yaklaşık 10dk. da bir göğsüm boşalırdı. süt durumuna göre değişkenlik gösterir, makinanın çekiş gücüne göre de değişir. eğer kısıtlı zamanın varsa çift taraflı pompa alman daha iyi olur

süt sağma işi kaç dk sürüyor
Medela kullandım sanırım o fotodakiydi hem elektrikli hem pilli. Pille çok verim alamadım ama elektrikle kullandığımda 10 dakika bir göğüs için yeterliydi. Az sesi var bu arada ama rahatsız etmiyor.

Ben medelayı kullandım o modeli. Çok memnun kaldım. Makineyi ikinci el alsanız bile pompa kısmını internet üzerinden yada medikal mağazalarından bulabilirsiniz yedek olarak.

Yorumları okumadım ama ben çift başlıklı lancinoh aldım 250 liraydı daha da ucuza bulabilirsin belki ikinci el alma sakın 5 dk iki göğsü sağıyo ben 10 aydr kullanyrım

Yorumları okumadım ama ben çift başlıklı lancinoh aldım 250 liraydı daha da ucuza bulabilirsin belki ikinci el alma sakın 5 dk iki göğsü sağıyo ben 10 aydr kullanyrım

ya manuelle yarım saat uğraştığım oluyordu iş yerinde. hatta tam boşaltamıyordum da, vaktim olsa daha uğraşmam gerekirdi yani.

çalışan arkadaşlara kesinlikle manuel tavsiye etmiyorum, kişi evde ise olabilir.

sizinki süpermiş. 5 dakikada sağacak olsaydım günde iki kez sağardım mesela, ama mecburen çalışmaya başlayınca günde bir kez öğle arası sağdım. başka da vakit yoktu zaten

Medela pilli elektrikli sut pompasini kullandim sari renk olan.memnun kaldim

Valla iki başlıklı olduğu için 5 dk bile kalmıyo manuel çok zor ben bi denedimde şuan izindeyim bazen işim oluyo sağıp bırakıyorm hiç zaman almıyo

S SEL_MAA sana kötü haberlerim var, belki hazırlıklı olursan daha kolay alışırsın. iş yerinde süt sağmak çok zorlayabiliyor insanı. Sağmak ayrı dert, onu saklayıp eve sağlıklı bir şekilde getirmek ayrı dert.

o yüzden sana tavsiyen kesinlikle paradan kısma, alabileceğin en iyi ürünü al. hatta çocuğuna kıyafet alma, bırak aynılarını giyerek büyüsün, ya da birinin eskilerini giysin. ya da başka şeyden kıs bilemicem.
ama çalışan anne için pompa çok önemli, birinci el almaya çalış. elektrikli olsun, hatta arkadaşların önerdiği şekilde çift başlıklı olsun.

umarım kısa sürede alışırsın.

bebeğim doğduğunda gogsumu 5 gun tuttu sonra bıraktı o gunden beri sağıyorum evde olduğum vakit acıkma zamanını tahminleyip sütümü sıcak vermek için taze sağıp veriodum son 3 aydır gunde dort kez en az 40 dk sağıyorum sütümü dolaba sırasıyla koyuyorum 5-6 biberonum var bunun için sonrada suyun içinde ısıttıp veriorum yeterki anne sütü alsın die...

merrhaba ben bebek magazası satıs danısmanıydım ve avent olan ılk urunun cok rahat ve kullanıslı oldugunu bılıyorum bızz sattık basın agrımaz weewell de tercıh edebılırsın ama dedıgım gıbı ılk urun olan avent cok ıyı ve cok kullanıslı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…