bana aslında hızlı iş gören makine lazım biberon falanda ayrıca almıştım bilemiyorum kararsız kaldım ne alacağımı bilemedim sıfırlarıda çok pahalı geldi açıkcasıavent kullanıyorum memnunum canımı yakmıyor sütü güzel boşaltıyor ama biraz uzun sürüyor ... pil konusunda ise avent şarjlı pil ile çalışıyor bilginize ama pilin yeteceğini sanmam sürekli şarj etmen gerekebilir birde çekiş gücü düşük olur sütünü keser... artı bir öneri ikinci el alacakmışsın o durumda biberon almalısın avetn çünkü avent marka biberon dışında başka biberonla dolum olmuo ve çekiş için pompanın içinde bir lastik tabaka var onuda değiştirmen lazım bunları hesap edince bence sıfır almak daha karlı oluyo hem içinde iki tane pompa lastiği var buda sütünün güzel sağılmasına yardımcı... medelada kullandım fakat canımı çok yaktı hem aventin masajı sütü kesmio süt sağma konusunda aklına takılanları sorabilirsin 7 aydır sağıyorum...
tamam o zaman öneriniz nedirHIZLI İŞGÖRMESİNDEN ziyade sütü kesmemesi önemli bence yoksa anlamı olmaz...
benim sütüm azdı yaklaşık 10dk. da bir göğsüm boşalırdı. süt durumuna göre değişkenlik gösterir, makinanın çekiş gücüne göre de değişir. eğer kısıtlı zamanın varsa çift taraflı pompa alman daha iyi olursüt sağma işi kaç dk sürüyor
Medela kullandım sanırım o fotodakiydi hem elektrikli hem pilli. Pille çok verim alamadım ama elektrikle kullandığımda 10 dakika bir göğüs için yeterliydi. Az sesi var bu arada ama rahatsız etmiyor.süt sağma işi kaç dk sürüyor
Yorumları okumadım ama ben çift başlıklı lancinoh aldım 250 liraydı daha da ucuza bulabilirsin belki ikinci el alma sakın 5 dk iki göğsü sağıyo ben 10 aydr kullanyrım
Valla iki başlıklı olduğu için 5 dk bile kalmıyo manuel çok zor ben bi denedimde şuan izindeyim bazen işim oluyo sağıp bırakıyorm hiç zaman almıyoya manuelle yarım saat uğraştığım oluyordu iş yerinde. hatta tam boşaltamıyordum da, vaktim olsa daha uğraşmam gerekirdi yani.
çalışan arkadaşlara kesinlikle manuel tavsiye etmiyorum, kişi evde ise olabilir.
sizinki süpermiş. 5 dakikada sağacak olsaydım günde iki kez sağardım mesela, ama mecburen çalışmaya başlayınca günde bir kez öğle arası sağdım. başka da vakit yoktu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?