Premature Bebekler Süt sağarak geri gelir mi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Benin king 1 at biberon icti hep aradi yuzunu surerdi omuzuma koluma, verdim gelse gelmese emdi emince gelmeye basladi yanasinca, tukuruyle tetikliyor, hatta 1 yas sonra kestim simdi 2 ci yasa giriyo sarolinca hala hiss3diyorum o gevsemeleri gogusumde, emzirirken hissetdigimi

Benin king 1 at biberon icti hep aradi yuzunu surerdi omuzuma koluma, verdim gelse gelmese emdi emince gelmeye basladi yanasinca, tukuruyle tetikliyor, hatta 1 yas sonra kestim simdi 2 ci yasa giriyo sarolinca hala hiss3diyorum o gevsemeleri gogusumde, emzirirken hissetdigimi
Anladığım kadarıyla 1 ay emdi biberon galiba bu 4 aydır emiyor biberon o yüzden alıştı 1 ay kısa bı süre alismamasi çok normal

Ucu yokdu ama şuan var azda olsa ama dil bağının ne olduğunu bilmiyorum
Bebeklerde dil bagi diye aratin, bebeginiz dilini ust damagina degdirebilyor mu ya da disari cikarabiliyor mu, emmesine engel bir durum arastirin derim. Cok basit cozumu var.

meme ucunuz yeterli gelmyordur o sebeple de ememeyebilir. Enjektorun ucunu kesin ve meme ucunuza yerlestirip cekin. Ucu ciktiktan sonra bebege verin.

Bebeklerde dil bagi diye aratin, bebeginiz dilini ust damagina degdirebilyor mu ya da disari cikarabiliyor mu, emmesine engel bir durum arastirin derim. Cok basit cozumu var.

meme ucunuz yeterli gelmyordur o sebeple de ememeyebilir. Enjektorun ucunu kesin ve meme ucunuza yerlestirip cekin. Ucu ciktiktan sonra bebege verin.
He evet duydum bunu bı denim bakım teşekkürler 🤗

Merhaba kızlar bebeğim şu an 4 aylık ama beni emmiyor biberonla besleniyor mamayla ama ben beni emmesini istiyorum anne sütünü almasını istiyorum ne yazık ki sütüm yok sadece sol göğsümden iki damla geliyor sütümü sağsam sürekli çoğalır mı sizce ne yapmalıyım. ?
Ben sağmak zorunda kaldım bebeğim yoğun bakımdaydı ilk gün bir yemek kaşığı sonraki günler günde üç biberon a kadar çıktı içemedi evladım o ayrı sağmayı deneyin sonuç alırsınız inş

Ben sağmak zorunda kaldım bebeğim yoğun bakımdaydı ilk gün bir yemek kaşığı sonraki günler günde üç biberon a kadar çıktı içemedi evladım o ayrı sağmayı deneyin sonuç alırsınız inş
Benim bebeğimde yoğun bakımda kaldı o zamanlar cokdu sonra emmedigi için azalri tekrar yoğun bakıma girdi falan diye inşallah tekrar artar benimde. Peki neden sizinki icemedi ? çok özel değilse tabi

Ben gögüs ucları varya onlardan aldim zar zor onunla alistirdim biberon saniyordu emiyordu öbür turlu asla gogsumu almiyordu sonra normale donduk alistiktan sonra sizde bir deneyin isterseniz belki alir o zaman

Merhaba kızlar bebeğim şu an 4 aylık ama beni emmiyor biberonla besleniyor mamayla ama ben beni emmesini istiyorum anne sütünü almasını istiyorum ne yazık ki sütüm yok sadece sol göğsümden iki damla geliyor sütümü sağsam sürekli çoğalır mı sizce ne yapmalıyım. ?
Power pump yöntemi denesenize. Onun çok katkısı oluyormus. F...ile başlayan sosyal medya hesabinda emzirme yardımı grupları var, ordan görmüştüm, bulamazsaniz yöntemi internetten, yardımcı olurum. Ama tam söylenildigi gibi yapacaksiniz. 15 dk sağ , 10 dk bekle, 5 dk sağ gibi bir yöntem. Bunları tam yapmanız gerek.

Back
X