Süt sağma makinası hakkında yardııııım

Canım ben de medela aldım, hızlıal.com a bir bak istersen yanlış hatırlamıyorsam 112 ye aldım, henüz kullanmadım ama internetten araştırdım kullananlar memnun bir süre sonra çekişi azalıyor ve biraz ses yapıyor dediler ama boşken çalıştırdık sesi beni rahatsız etmedi, hem elektrikli olması pratik hem de malum ikiz bebişlerde masraf çok o yüzden bana makul geldi, bi de bi yerde okudum, sütü artırdığı kesin ama çok fazla kullanmayın yazıyordu gereksiz yere yani bu sefer aşırı süt üretiminden gögüsler rahatsızlanıyormuş. sütünü sağıp difrize koyan var mı poşetlerle sağlıklı mı acaba, süt poşetlerinden alsam mı sizce malum doğumdan sonra da 2 ay iznimiz var

İnşallah ablacım sağlıkla alırım ikisinide kucağıma.Artık hazırlıklara başlamak lazım,en önemlide süt sağma makinası bence.Ablam ben hast.makinayı hiç beğenmedim çok canımı acıtmıştı,sanki göğsümü yerinden söküyorlarmış gibi hissediyordum.

artvinli cnm bende medala aldım ama kullanmadım tabii henüz....ben internetten aldım sahibinden.com dan 90 liraya hiç kullanılmamış şans denk geldi eminönünde havuzlu handa 120 tl bulmuştuk...

Çok iyiye almışsın canım ya,sağlıkla kullan inşallah.bende e bebekten buldum 140 tl.onu sipariş edeyim diyorum.Malum evden çıkıp dolaşamıyorum.yakındada yok,aslında imkanım olsa eminönüne gitmek isterdim.

Bir de Joker de kampanya vardı. Medela elektri orda da ucuzdu 3 haft öncesinde

Joker nerde canım.ilk kez duydum.

jokerin internet sitesi var. Ordan mağazalarına bakabilirsin.. Bu medelanın kampanyası sanki hala daha devam ediyor, bende tam onu inceliyordum. Siteye girince en üstte katalog var, altındada son 2 gün yazıyor. Fiyat 119tl..

arkadaslar bende medela kullandım çokda memnun kaldım ıkız bebeklerım oldugu ıcın bırde sutum bıttıgı ıcın 2 ay kullandım yep yenı duruyor ızmırde yasıyorum medelanın swıng modelı elektrıklı 60 tl e satabılırım yanında dr brown ın gaz yapmayan bıberonunuda gonderırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…