Bebek Beslenmesi Süt Sağmak ve Emzirmek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

didosan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2020
1
0
37
Merhaba hanımlar acil yardımınıza ihtiyacım var...
2 aylık bir bebeğim var ve olabildiğince emzirmeye çalışıyorum. Sütüm az geldiği zamanlarda (gece ve akşam 5-9 arası) günde 2 kere mama veriyorum. Sütüm çoğalsın diye bol sıvı tüketiyorum, komposto içiyorum fakat şarıl şarıl bir sütüm yok maalesef. Süt sağımı yapayım diyorum ama bebeğim her saat başı hemen hemen emmek istiyor. Sizce bu normal mi? Sadece geceleri bu süre 3 saate kadar çıkıyor. Doymuyor mu acaba diye düşünüyorum. Hem sağıp hem emzirmeyi denesem her saat başı emdiği için bu sefer sütüm gelmezse diye korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırdım açıkçası, bir şekilde düzene oturtup mamayı kesmek istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
 
merhaba benimde ilk dogum yaptıgım sıralar da bu sekıldeydi.Sürekli emmek istiyordu ve sagdıgım zaman sut yoktu cok azdı.Bol sıvı tuketmeye devam edın ve beslenmenıze ayrıca dıkkat edın...belli bir süre sonra düzene giriyor.Bir de uzun uyuyorsa o arada dolunca sağım yapabilirsiniz.
 
X