• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt ve Peynir İşletmesi.

Duru süt ve süt ürünleri yokmuş bak güzel olabilir :)
Bade grup süt ve süt ürünleri de olabilir :37:

canım :)) sakın matraxa katılma nabar o zeki seni yada sen onu:27::52::52: kız cok manyak bi adam o dinelrken iyide baglanmak yürek... ister :)) hoş sendede onu susturabilcek potansiyel görüyorum bu akşam dinlim balii:12:

bu arada isim gelmiyo aklıma iç beni nasıl:37:al beni gb... ee bu sadece süt mü olcak st ismi dşünüyoruz süt ve ürünleriyse ona göre düşüneyim yani yorma beni sevcanım :54:

canım :)) sakın matraxa katılma nabar o zeki seni yada sen onu:27::52::52: kız cok manyak bi adam o dinelrken iyide baglanmak yürek... ister :)) hoş sendede onu susturabilcek potansiyel görüyorum bu akşam dinlim balii:12:

bu arada isim gelmiyo aklıma iç beni nasıl:37:al beni gb... ee bu sadece süt mü olcak st ismi dşünüyoruz süt ve ürünleriyse ona göre düşüneyim yani yorma beni sevcanım :54:

hadi bee ayyy korkutmayın kız beni... Akşam park park gezmekten matraxı arayamadım :D bu akşam kısmet olursa cesaretimi toplarsam aramayı düşünüyorum :DD demek sende biliyorsun... kız beni mors etmesin adam, hönk der kalırım :52::52::52:

Bu arada süt ve süt ürünleri hadi yavru senden çıkacak birşeyler ben arkadaşıma inanıyorum :1:

bence sahiplerinin isimlerinin ilk hecelerinin sonuna süt ekleyerek bir isim bulabilirsiniz
mesela doğan sa doğsüt, alperse alpsüt, vb şeyler olabilir:44:

Uluyayla
meysüt
durusüt
PEYSÜT
özümsüt
köysüt
elit süt
Sütak
isüt
Günsüt

Bunları internetten buldum. Aklıma gelirse yazarım :9:

hadi bee ayyy korkutmayın kız beni... Akşam park park gezmekten matraxı arayamadım :D bu akşam kısmet olursa cesaretimi toplarsam aramayı düşünüyorum :DD demek sende biliyorsun... kız beni mors etmesin adam, hönk der kalırım :52::52::52:

Bu arada süt ve süt ürünleri hadi yavru senden çıkacak birşeyler ben arkadaşıma inanıyorum :1:

bu akşam arayamazsın haftaiçi sadece uzun zamandır dinlemiyorum katılırsan dinlerim
mors edebilir yapmışlığı çok:1:

Önce bu kelimenin anlamını öğrenmem lazım sanırım teşekkür ederim...

Malesef dün akşam katılamadım. bu akşam kısmetse dinleyeceğim program akışına göre deneyeceğim... umarım ulaşabilirim... herhalde yoğundurlar dimi :)

hiç aramadım cedaret edip..ama sen katılırsan bi şey diyeceğini sanmam..isim arıyorsun sonuçta..büyük ihtimal bağlanırsın hatta beklersin 2 saat sonra yayına girince şöyle de..''merhaba ben istanbuldan, ankaradan ( neredeysen artık) bi adet 25 yıllık (buda yaşın..yaşın kaçsa onu de) ayşe(burayada adını) diceksin :D '' sonra derdini sorarsa anlatırsın :D inşallah sorunsuz şekilde halledersin..zeki aslında isim bulmayı felan sever..umarım yardımcı olur.

Back
X