Süt yok

biriiicik

вɴ αɴɴeмιɴ,ĸızLarıмdα вeɴιм ĸυjυм❤
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
3.490
12.497
208
31
Istanbul
Dün dogum yaptim az sutum vardi bugun ciktim banyo yaptim ama sutum bir damla bile yokk ayni durumu yasayan varmi sutum neden boyle oldu bebegim yoruluyo ememiyor hemsiresi mama verdi :( pompayla sagmaya calisiyorum gine yok gine :(

Oncelikle sakin ;) daha cok yeniymis illa ki sutunuz gelir. Sut arttirici birsuru sey satiliyor mutlaka alin hepsini de deneyin. Bolca su icin ayrica. Sagmaya ve emzir.eye israrla devam edin. Mama gerekiyorsa emzirdikten sonra vermeye ozen gosterin. Allah uzun omurler versin bebise de size de

Moralini bozma sakın. Sen stres yaptıkça olan sütün de gider. Hümana stil tea al . Sanırım günde 4 bardak içiliyordu. Çok iyi süt yapıyor. Bir de sütün gelene kadar mama ver çocuk aç kalıp şekeri düşmesin, sarılık olmasın.

mama vermesine izin verme. Allah saglikla büyütmene nasip etsin.

ilk 3 gün benimde gelmedi. sen bol bol cay su ic gelir. gelmezse ozaman alternativ düsünürsün. ama gelmemesi normalmis ondan moralini bozma daha kötü olursun

Oncelikle sakin :KK66: daha cok yeniymis illa ki sutunuz gelir. Sut arttirici birsuru sey satiliyor mutlaka alin hepsini de deneyin. Bolca su icin ayrica. Sagmaya ve emzir.eye israrla devam edin. Mama gerekiyorsa emzirdikten sonra vermeye ozen gosterin. Allah uzun omurler versin bebise de size de
Tesekkurler nolur dua edin mamaya alismadan sutum gelsin :(

mama vermesine izin verme. Allah saglikla büyütmene nasip etsin.

ilk 3 gün benimde gelmedi. sen bol bol cay su ic gelir. gelmezse ozaman alternativ düsünürsün. ama gelmemesi normalmis ondan moralini bozma daha kötü olursun
Sarilik olur rahatsiz olur dedi doktor :( erken de dogdu

Moralini bozma sakın. Sen stres yaptıkça olan sütün de gider. Hümana stil tea al . Sanırım günde 4 bardak içiliyordu. Çok iyi süt yapıyor. Bir de sütün gelene kadar mama ver çocuk aç kalıp şekeri düşmesin, sarılık olmasın.
Evet doktorda oyle dedi :( mama veriyorum bi yandanda gogsumu vermeye calisiyorum sonra sagiyorum ama bos

Sen doktorunu dinle yinede o ne derse onu yap. Sarilik ise vucuttan atmak icin mama oneriyorlar biran once. Birde kan sekeri var bebegin. Mama yese bile sen israrla meme verirsen yine memeye alisir. Oncelik bebegin sagligi.

Sarilik olur rahatsiz olur dedi doktor :KK43: erken de dogdu

orasini doktor daha iyi bilir. benim doktor 3 gün verdirmedi cocuk 500 gr verdi icim gitmisti. ama o sayede sütüm gelmisti. sen dert etme bol bol yumosunu kokla öp. hormonlarin sayesinde gelir. bol bol dua edicem

orasini doktor daha iyi bilir. benim doktor 3 gün verdirmedi cocuk 500 gr verdi icim gitmisti. ama o sayede sütüm gelmisti. sen dert etme bol bol yumosunu kokla öp. hormonlarin sayesinde gelir. bol bol dua edicem
Allah razi olsun

Dün dogum yaptim az sutum vardi bugun ciktim banyo yaptim ama sutum bir damla bile yokk ayni durumu yasayan varmi sutum neden boyle oldu bebegim yoruluyo ememiyor hemsiresi mama verdi :KK43: pompayla sagmaya calisiyorum gine yok gine :KK43:

Sıkma sakın canını arkadaşım, gerekirse mama ver ve sakın üzülme. Benim iki çocuğumda da 5. gün süt geldi. Yapısal bence bu durum.

Hiç üzme kendini mamaya da alışmaz benim neredeyse 1 ay adam akıllı süt gelmedi mama verdik biberona bile alıştı sonraki bir kaç ay sadece emzirdim
Sen gönlünü ferah tut sütünde gelir Allah ın izni ile gelmezse de ucunda ölüm mü var çok şükür ki başka çareleri var

Selam canim.. benimde ilk 5 gun sutum gelmedi hastanede de aynen benim bebegime de mama verdiler cunku cok az bisi geliyodu ve onu doyurmasi imkansizdi artik acligina dayanamayip feryat figan aglayinca verdiler mamayi ve misil misil uyudu sonraki uc gun once biraz mama verdim sonra emzirdim ki en son beni bilsin emerek rahat hissetsin 4. Gun yavas yavas kivam almaya basladi sutum ve 5. Gun de geldi mama olayi bitti bebegimde mamaya falan alismadi :) tabiki mamayi kaşıkla vermelisin biberonla sakın verme. Ve stres yapma yoksa sutun gelmesi de uzar kendini rahat birak bol bol dinlen bende humana still tee ictim ve hala da içiyorum bana cok faydasi oldu sende dene istersen :)

Canım sıkma canını benim de sütüm 3 gün sonra geldi. Mama verdik bizde hem hastanede hem evde. Hiç alışmadı kızım mamaya. Tatlı tatlı sütünü emiyor şuanda :) boza iç bu arada bulursan. Çok iyi süt yapıyor.
Sana ek tavsiyem ilk bebeğinse göğüslerine şimdiden göğüs kremi yada doğal yağlar sürmeye başla canım çatlaklara karşı.

Back
X