Sütlü kahve lekesi

Sizin doğuştan mıydı bir de
bizim 10 tane kadar var rahat daha fazlasıda olabilir evet doğuştan olan lekeler ama büyüdükçe lekelerde büyüdü ve sanki dahada çoğaldı de nf 1 diye genetik bi hastalıktan bahsetti benim eşimde 100 den fazla vae vücudunda ama herhangi bi sağlık problemi yok şükür bakalım araştırılıyo işte şu anlık net birşey söylemedi

bizim 10 tane kadar var rahat daha fazlasıda olabilir evet doğuştan olan lekeler ama büyüdükçe lekelerde büyüdü ve sanki dahada çoğaldı de nf 1 diye genetik bi hastalıktan bahsetti benim eşimde 100 den fazla vae vücudunda ama herhangi bi sağlık problemi yok şükür bakalım araştırılıyo işte şu anlık net birşey söylemedi
Merhaba. Bir sonucunuz var mı? Kızım 2 aylık doğduğu günden beri3 tane büyük doğum Lekesi vardı. Bir tanede serçe parmağının yarısı boyutu kadar açık renkde diz kapağında vardı. Ve kızım çok kıllı doğdu. Şimdi 2 aylık oldu sırtında karnında yeni lekeler dikkatimi çekti. Hastalıktan hiç haberim yoktu sadece ilerde kızım görsel olarak rahatsız olmasın diye doktora söylemek istedim. Doktor kontrollü gidelim dedi bende internette tam doktora girmeden önce nf1 hastalığını gördüm. Doktor kol altı ve kasığını kontrol etti çil var mı diye ama yok karın ve sırtta olanlar zaten çokta ufak. Minik 1-2mm boyutunda olmak üzere çok açık renkte 20 ye yakın leke var. Eski videolarını açıyorum karnında vs hiç o lekeleri göremiyorum. Acaba vardı da doğum kırmızılığı kıllar ben mi fark etmedim diyorum. Bende ya da eşimin tarafında hiç böyle bişi yok. Hatta benim tarafımda kimse de doğum lekesi bile yok. 3. Ayda göz muayenesi olacak orada göz sinirine bakılacak lekelerde artış var mı diye bakılacak. Ama 20 tane leke çok belirgin değil ama var. Hiç normal değil içimden bir ses de bu hastalığa sahip diyor. Resmen yıkıldım aşırı üzgünüm. 3000 sağlıklı doğum arasında 1 olurmuş. Benim kızıma mı denk geldi bu diye okadar üzgünümki

Back
X