Tatlı Tarifi Sütlü Nuriye- Ülker Teremyağ Sponsorloğunda

Harbi,harbi çok güzel olmuş ellerine sağlık ama ben beceremem bunu:KK12: şöyle daha basit seylere bakim :KK54:

tadını çok merak ediyorum malzemelerim tam olunca bende yapayım elinize sağlık olsun.
baklava gibi ama daha hafif. Serbetli tatli hic sevmem ağır gelir bana ama bir oturusta 5 dilim yedim. Gerçekten tavsiye ederim. Teşekkür ederim :KK19:
Harbi,harbi çok güzel olmuş ellerine sağlık ama ben beceremem bunu:KK12: şöyle daha basit seylere bakim :KK54:
Teşekkür ederim canimm:KK68: ben becerdiysem sen hayli hayli becerirsin şekerim:KK70:

Sütlü nuriye böyle mi oluyormuş yaa hiç gormemiştim daha önce bende muhallebi gibi bir sey sanıyordum adından dolayı:KK48:
Elinize sağlık

Sütlü nuriye böyle mi oluyormuş yaa hiç gormemiştim daha önce bende muhallebi gibi bir sey sanıyordum adından dolayı:KK48:
Elinize sağlık
Bende yeni öğrendim:KK48: ilk kızlar sütlü nuriye yap dediler,yaparim nolmus ki:63: dedim,sonradan fark ettim nasıl bi belaya bulastigimi:KK43::KK70:
Teşekkür ederim:KK19:

Bayildimmm:kk77: Tarifininizi gordugumdem beri "cilveli nuriye cilveli nuriye " diye dolaniyorum:KK48: az once anladimki NURIYE degil NACIYEYMIS:KK48: cokk begendim:kk77: Ellerinize saglik:kk77: Bizde cilveli Nuriyeden istiyoruz:kk77: ahandaa taabbaaamizz:kk77:
2014-Pasta-Tabaklar%C4%B1-Modelleri.jpg

Back
X