- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.893
- 598
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
uzgun pampaa basarılar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç de üzgün değilim valla çıstakk çıstakkuzgun pampaa basarılar![]()
Evde sütlü nuriye yapmış olmanız yeterince şaşırtıcı...
gözlerde bir pörtleme görüyom
Teşekkür ederim canim
...
Teşekkür ederimmellerine sağlık canım, muhteşem görünüyor, başarılar dilememe gerek var mı bilmiyorum,
yalnız kafama bişey takıldı, sütlü nuriye ilk tatlı için biraz ağır kaçmamış mı yaaa![]()
Evde sütlü nuriye yapmış olmanız yeterince şaşırtıcı
gözlerim ondan pörtledi
tekrar başarılar dilerim.
Sahi ne zaman oy vermeye başlayacağız?![]()
Teşekkür ederimmzoru başaran herseyi yapar diye düşündüm
teşekkür ederim1 hafta var sanirim bende bilmiyorum
![]()
Sütsüz nuriyeeearbiiiii gıızzz arbiiii ben de yarışmaya katılıcam sana rakip olucam bil bakalım ne yapıcam![]()
bilemediiin,adıma namıma yakışır bir tatlı,gazozlu nuri yapıcam,harbi güzel kapışırızSütsüz nuriyeeekatil kanki kapisirizzz
![]()
Hmmm,iyi fikirbilemediiin,adıma namıma yakışır bir tatlı,gazozlu nuri yapıcam,harbi güzel kapışırız![]()
teşekkür ederim themiscimm,bu arada avatar da yakıyor heeçok beceriklisin maşallah eline sağlık harbicim.
azcık değişiklik olsun kendimi koyayım dedim de değiştiricem yine olmuyor böyleteşekkür ederim themiscimm,bu arada avatar da yakıyor hee![]()
niye kız güzel olmuş benceazcık değişiklik olsun kendimi koyayım dedim de değiştiricem yine olmuyor böyle
güzelliğine güzel de burada sapık çok ya ondan tırsıyorumniye kız güzel olmuş benceMertin resmini de koyabilirsin
![]()
doğru haklısın canım. çiçek böcek koy o zamangüzelliğine güzel de burada sapık çok ya ondan tırsıyorum
yok kız ona nazar çok çabu değiyor eskiden koyardım da imdi hiç koymuyorum en iyisi yine başka resim koymak galiba
yok her zamanki klasik resmim iyidir bir kaç arkadaş gerçek resmimi görsün diye koydum bu gün bunudoğru haklısın canım. çiçek böcek koy o zaman![]()
Yasakim teşekkür ederim canimmmHarbicanim eline sağlık süpersin harikasın müthişsin
Ins emeğinin karşılığını alirsin![]()