Sabah bir ara gaza geldim yapayım diye. Ekmek vardı dünden yapmadım. Eşime tost yapayım dedim onu bile kabul etmedi, yumurta haşladım. Kabul etmedi ama yarım ekmekle tereyağı bal yedi
Sabah kahvaltılarımızın vazgeçilmez lezzeti pişi (hamur kızartması)evimize mutluluk verir.Tüm ev halkının evde olduğu zamanlarda kahvaltıya pişi mutlaka yapılır...Pişi mayalı ve mayasız olmak üzere çeşitleri vardır.Bazen kolay olsun diye mayasız yaparız.Ama en çok bilinen mayalı pişidir. Çay,peynir ve pişi muhteşem bir üçlü olur.
Mükemmel bir pişi denince o puf puf kabarmış dokusunu, çıtır çıtır lezzeti gelir hemen aklımıza. İyi pişinin en önemli bir diğer noktası ise yağ çekmemesi.
Pişi hamuruna koyacağınız 1 yemek kaşığı sirke, hamurun yağ çekmesini engeller. Yağınızı...
Sabah bir ara gaza geldim yapayım diye. Ekmek vardı dünden yapmadım. Eşime tost yapayım dedim onu bile kabul etmedi, yumurta haşladım. Kabul etmedi ama yarım ekmekle tereyağı bal yedi
Nane artık ben bile bilmiyorum nasılım
Ameliyatan bu güne hiç geçmeyen mide bulantım var . Sadece dün gündüz biraz iyiyidim oda acısı gece çıktı sabaha kadar uyutmadi
Ameliyatan bu güne hiç geçmeyen mide bulantım var . Sadece dün gündüz biraz iyiyidim oda acısı gece çıktı sabaha kadar uyutmadi
Söyledim, kana da bakıldı. Kanda hafif bir enfeksiyon vardı. Yine antibiyotik başladı, tansiyonum çok düşük bir türlü normale dönmedi. Doktor oda yapıyor dedi
Söyledim, kana da bakıldı. Kanda hafif bir enfeksiyon vardı. Yine antibiyotik başladı, tansiyonum çok düşük bir türlü normale dönmedi. Doktor oda yapıyor dedi