• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sütlü Tatlılar

Hem de küçük çocukları da var, maşallah Ona😍 Nevreste Nevreste Nevoş bacikom un da var ama aktif değil, maharet deyince aklıma geldi 😍
Yaso da iyi. Bilen bilir onunla bir makarna diyaloğumuz var jsjdjd geçende de Cano’nun sarmayı gördü, canım çekti falan dedi. Baktım yarım saat sonra sarmış bir tencere. Ben yarım saate kendimi anca ikna ederim o fikre dkdkkdkd

Yaso da iyi. Bilen bilir onunla bir makarna diyaloğumuz var jsjdjd geçende de Cano’nun sarmayı gördü, canım çekti falan dedi. Baktım yarım saat sonra sarmış bir tencere. Ben yarım saate kendimi anca ikna ederim o fikre dkdkkdkd
yasminsay yasminsay ın yemek sayfası yok diye bahsetmedim, yoksa tartışmaya kapalı Onun becerikliliği😍
1 saatten önce ben de halledemem. Belki buzlukta sarılmış sarması vardır🤔

Yasmin o konuda çok iyi🧿 gece mantı yapmışlığı var
Ben yapamam (yapmam) 🫣

Yasmin o konuda çok iyi🧿 gece mantı yapmışlığı var
Ben yapamam (yapmam) 🫣
Düşün sen ki “mantılara fısıldayan kadın” olarak gece kalkıp yapmıyorsun, o hiç üşenmiyor valla. Makarnayı da öyle bir gecede yapmıştı ahahhshs

yasminsay yasminsay ın yemek sayfası yok diye bahsetmedim, yoksa tartışmaya kapalı Onun becerikliliği😍
1 saatten önce ben de halledemem. Belki buzlukta sarılmış sarması vardır🤔
Yok bacım, buzlukta hazır yemek heleki sarmayı hiç sevmiyorum.🫣

Yarım saat abartı oldu, içi hazırlama + kuruluk haşlama + sarma ve dolmayı pişirmeye hazır etme 50 dk falan sürmüştür. 😌
Gerçi arada eşim geldi, yemek + tatlı + çay servisim de oldu.🫣

Yok bacım, buzlukta hazır yemek heleki sarmayı hiç sevmiyorum.🫣

Yarım saat abartı oldu, içi hazırlama + kuruluk haşlama + sarma ve dolmayı pişirmeye hazır etme 50 dk falan sürmüştür. 😌
Gerçi arada eşim geldi, yemek + tatlı + çay servisim de oldu.🫣
:nazar:
Maşallah diyelim nazar değmesin ellerine sağlık becerikli ve hızlı

Back
X